Poklane

Poklane

335

Laatste reacties

Wat zou dit lekker zijn zeg. Verreweg de beste linksbenige centrale verdediger in Nederland.
Moet je natuurlijk pakken, maar was wel is fijn geweest om een loting te hebben waar je vermoeide spelers of spelers met pijntjes wat rust kan geven.
Hangt er vooral vanaf hoe hij het in de komende 3 CL wedstrijden doet. Doelpunten zijn daar echt meerdere miljoenen waard, als hij bijvoorbeeld tegen Atletico weer 2 erin schiet dan is dat al gauw 10mil waard.
Hoe zit het nou met Bijlow? Zag laatst nog een foto van de training waar hij gewoon keepershandschoenen aan had.
Goede zaak, was altijd al belachelijk dat je van de o18 naar de o21/Jong gaat. Een sprong van 3 jaar slaat gewoon nergens op.
Jammer dat men bij de KNVB zo ontzettend dom is dat ze niet snappen dat een wedstrijd al beïnvloed is op het moment dat je permanent gaat staken. Zeker bij een wedstrijd zoals gisteren die gespeeld werd na een Europese speelronde.
Kan eind oktober/begin november tijdens eerste ronde KNVB Beker.
Gewoon niet uitspelen, 0-3 eindstand. Enigzins jammer voor ons wat het had zeker meer kunnen worden, maar van alle opties is dat het meest eerlijke.
Toch een beetje amateuristisch om met een Europees shirt te komen dat je dus niet in Europese duels niet mag dragen. Misschien volgend jaar eerst ff 5 minuten onderzoeken wat van de UEFA wel en niet mag.
Kunnen geen vervangers meer halen dus tenzij je echt €40miljoen ofzo voor Wieffer kan krijgen lekker vertellen dat ze op kunnen rotten.
Snap wel dat je er geen zin in hebt om op huurbasis van het ene naar het andere jeugdelftal te gaan. Niveau ligt in Engeland waarschijnlijk ook hoger.
Vriendschappelijke interlands midden in het seizoen moeten echt afgeschaft worden. Zou sowieso beter zijn als ze dat helemaal doen, en alleen interlands spelen in de winterstop en zomerstop.
Denk dat hij vooral wat professionele hulp kan gebruiken.
Vraag me dit ook af ja. Kan ook nergens op de website van City vinden dat hij nog onderdeel is van de club.
Het seizoen is pas echt begonnen als Woerts met een lulverhaal over een investeerder komt.
Turkse clubs vaak grote namen die totaal niet samen kunnen spelen. Zo heeft Galatasary bijvoorbeeld maar met 1 doelpunt verschil gewonnen van een club out Litouwen.
Ik kreeg Manchester United, Rode Stel Belgrado en Union Berlin. Zou echt fantastisch zijn.
Gaat Feyenoord dan nog een vervanger halen? Zonder Hendriks is Hancko namelijk dan je enige linksbenige centrale verdediger in je selectie. Ideaal scenario is natuurlijk dat je een jonge gozer haalt die een jaar achter Hancko dan wennen en hem daarna op kan volgen.
De transferperiode is pas echt rond als Chris Woerts weer met een lulverhaal over een investeerder komt.
Denk je dat we morgen ook al de officiële bevestiging krijgen? Of gaat dat naar zaterdag of zelfs over het weekend ivm de medische keuring, promotie etc. maken?
Hoop vooral dat Zechiël en Milambo nog een huurbasis een mooie club weten te vinden. Nog een jaar o21 met sporadisch misschien 10 minuten bij het eerste hebben ze als spelers en wij als club niets aan.
Zoals de andere al zeiden, dat valt wel mee want bij uitschakeling gaan ze naar de EL waar het over het algemeen makkelijker is om punten te pakken.
Hopen dat PSV volgende week net zoals vorig jaar verliest van Rangers, levert ons namelijk weer een leuk zakcentje op. Dan hoeven we het tv geld namelijk niet te delen en krijgen we een extra aandeel.
Wel leuk dat je zelf dagen geleden nog anders claimde. Wees een man en geef gewoon is toe dat je ernaast zat of de interesse nooit serieus was. Overduidelijk een drukmiddel op Zagreb, maar ondertussen probeer je wel iedereen lekker te maken door te doen alsof het realistisch is