Puck

Puck

228

Laatste reacties

Dat is geen vreemde zaak, er is nooit enige vorm van positiviteit geweest rond dit project. Bij het horen van de naam krijgt bijna iedereen vlekken in de nek.
Die Aboutaleb is echt een verschrikkelijke man, echt verschrikkelijk.
Het is wel algemeen bekend dat Van Persie de opvolger van Slot moet gaan worden, of althans dat ze hem daarvoor klaar (proberen te) stomen. Zie niet voor me dat Feyenoord hem dan zomaar laat gaan. Robin hoort ook gewoon op Zuid, nergens anders.
Er is geregeld contact tussen Feyenoord en FTM op serieus niveau over dit soort dingen. Voor zover bekend (mits ze eerlijk zijn) vind Feyenoord de berichtgeving hier geen enkel probleem. Sluit niet uit dat Feyenoord het als strategie gebruikt natuurlijk (tenminste, als ze slim zijn).
Dat klopt, zoals je kunt lezen zit er een bonusstructuur achter
In principe heeft Willem altijd gelijk, maar hier mist de kromme het doel. De hypocrise is niet dat Wijnaldum daar nog even een paar honderd miljoen binnen harkt. Dat gunt iedereen hem. De hypocrise is dat hij in het verleden heel erg belerend iedereen de les heeft lopen lezen, maar vervolgens een uitzondering voor zichzelf maakt. Dat hij nog veel geld binnen wil harken in zijn nadagen is logisch, geen verwijt, geen probleem. Dat hij andere mensen over morele standaard de les gaat lezen, maar zelf ove...
Bedankt voor je feedback! Gelukkig begreep je wel wat er stond.
Volgende week weer gezellig met z'n allen aan het paasontbijt in het Maasgebouw!
Oranje 70-78 was misschien wil het beste voetbalteam aller tijden. Des te zuurder dat ze niks wonnen.
Met Gudde als mentor komt het vast goed, de meest kundige bestuurder die we ooit hebben gehad.
De muziek in De Kuip is nog tot daar aan toe, maar de overgangen zijn echt te treurig voor woorden. Kan er nu echt niet iemand even aan DJ Bootsie een fatsoenlijke draaitafel doneren?
Zouden ook de puntjes ingehouden worden nu?
Bijlow is wel onze nummer 1, maar ik denk wel dat hij zich een beetje zorgen moet gaan maken om deze concurrentie. Wellenreuther is zéker geen stap achteruit.
Momenteel hebben we geen expert op het gebied van financieën in de redactie, ik ben het met je eens dat we dat zouden moeten plaatsen. Als jij die expertise wel hebt; je bent uiteraard méér dan welkom om een opzetje in te sturen voor een artikel als je dat zou willen. De financiele situatie bij Feyenoord laat nog niet over helaas, misschien dat het in de toekomst wat beter gaat worden. Als ze deze zomer een paar klappers kunnen maken, en niet meer uitgeven dan wat er binnen komt kan Feyenoord miss...
Beetje flauwe reactie, het is nu eenmaal zo dat er een aantal spelers zijn die behoorlijk lopen te snotteren. Mag dat dan helemaal niet gemeld worden?
40 miljoen. Daarvoor had De Kuip al voor de helft gerenoveerd en uitgebreid geweest 🤡. Dure tunnelvisie dit.
Asociale prijzen. Niet normaal.
We hoeven het ook niet eens te zijn, het is een mening. Haha. Ik vind 8 miljoen voor iemand die vaker op de bank zit dan speelt en als hij speelt vaak gewisseld wordt, 7 miljoen teveel.
Ik zeg ook niet dat het nooit iets gaat worden, ik zeg dat we er teveel voor hebben betaald. Bedragen zoals voor Zerouki en Ueda zijn te hoog voor bankzitters. Zeker bij Feyenoord.
Veel mensen vinden het wel spannend om ook de geruchten te volgen, we geven de zekerheid aan met het medaillesysteem. Brons = leuk om te vermelden, maar gaat waarschijnlijk niet komen. Zou je sommige berichten dan liever niet willen zien?
Soms is kritiek terecht op de artikelen, en we luisteren er ook zeker naar, maar in dit geval leggen we denk ik heel duidelijk uit dat de kritiek op die vakantie een beetje onnozel is. Dan ontkom je er niet aan om het te benoemen. Feit is wel dat er intern wel degelijk kritiek op is (dat is namelijk de hele reden waarom we erop geatendeerd worden)... Maar je kan niet anders dan concluderen dat dit de eerste transferwindow is waarbij 'het' niet gelukt is. Kan een keer gebeuren, over het algemeen zijn d...
Je kan veel zeggen, maar niet dat er bij Feyenoord financieel goed beleid gevoerd wordt toch? Tot op de dag van vandaag niet. Het gaat wel iets beter als eerst, maar nog altijd zitten we aan de grond.
Bedankt voor je analyse, daarom starten ze ook elke wedstrijd op de bank, achter pak 'm beet vd Belt. Die 1/10 van de prijs van Zerouki was. Maar jou mening is perfect, jij heb er duidelijk verstand van! Haha!