Ressel74

76

Laatste reacties

Eens. En Luca is misschien gehaald voor de vleugel, ik zie hem ook wel en misschien zelfs beter op 10. Dan kan Stengs naar de buitenkant, samen met Paixao. Nieuwkoop, met respect, op rechts voor is aanvallend met een man minder voetballen.
Gezien de kop van het artikel dacht ik even dat het over de reactie van Noa Lang in dat moment ging. Opgefokt mannetje, die al helemaal uit zijn plaat ging voor Higler überhaupt voor een achterbal gefloten had. Blij dat hij niet voor ons wil voetballen.
Ik loop hier ook helemaal niet warm voor, tenzij ze psv nog een extra miljoen uit de zak willen kloppen. Dan had ik liever versterking op rechts gezien, zeker wanneer Dilrosun weg zou gaan.
Triest dat we geen betere hebben op dit niveau. In alles kun je zien dat deze beste man nooit op niveau gevoetbald heeft na zijn 10de.
Triest dat we geen betere hebben op dit niveau. In alles kun je zien dat deze beste man nooit op niveau gevoetbald heeft na zijn 10de.
Ik heb er geen last van, laat maar hangen als statement tegen de personen die mijn plezier elke keer verneuken met domme acties.
In 24 hebben we het geluk wat we in 23 tekort gedaan gekregen.
Ook dat nog. Zat nog met een vervelend gevoel van woensdag☹️
Zoveelste wedstrijd dat je er niet uit haalt wat er in zat. Zeg het maar. Minteh mag van mij echt in de winter terug naar Newcastle. Aanfluiting voor het voetbal!
Bakayoko wordt een kluifje voor Hartman. En voor wat betreft deze situatie: elke speler die een overtreding maakt zonder intentie de bal te spelen hoort geel te krijgen. Maar deze man marchandeert elke wedstrijd. Kunnen we niet oud voetballer porren voor een tweede carrière als scheidsrechter? Die kunnen toch van 35 tot 45 nog prima fluiten voor een ton per jaar?
Komt uit Zwolle😂
Het interesseert me op de een of andere manier net zo veel als de wedstrijden van TOP Oss of Telstar. Met bij Oranje het nadeel dat het hinderlijke onderbrekingen zijn van een toch al overvolle voetbalkalender.
Geblesseerd geraakt op een training? Zo ook Frimpong? Lijkt me dat Koeman zich moet afvragen of zijn staf wel lekker bezig is.
Stel dat we overwinteren, dan hoor je officieel bij de beste 16 van Europa, toch?
Leuk, dat je goed opbouwt, maar ik heb de hele tweede helft niet het idee dat we een doelpunt gaan maken. We blijven maar loeren op die steekbal en de korte combinatie, alsof we de bal over de doellijn willen lopen. Geen goede voorzetten, geen schoten vanaf de 16, en wanneer ze een bal terugtrokken van de achterlijn geen zuiverheid. Soms moet je ook wat willen forceren en wat opportunistischer spelen.
Was heel gaaf geweest en is feitelijk niet provocerend maar het getuigt juist van zelfspot. Schandalig dat dit afgekeurd werd.
Onbegrijpelijk dat we zulke slechte arbiters hebben en de VAR het niveau van beslissingen niet omhoog brengt. Deze aanslag op de enkels is op elke andere plaats op het veld reden om geel te geven, waarbij de VAR kijkt of het niet direct rood is. Hier kijken ze blijkbaar of er een scoringskans is of niet, maar dat doet helemaal niet ter zake. Gewoon geel plus directe vrije trap en dus pingel.
Super mooi geschreven, dank daarvoor. Fan zijn betekent helaas diepe dalen en natuurlijk gelukkig ook de enorme pieken. Lazio is een top-herinnering, Ajax-uit, ondanks het resultaat, helemaal niet. Zo jammer dat dit afgenomen is door een stel klootviolen, die die wedstrijd en herinnering verneukt hebben.
Doorverkoop is alleen interessant als hij naar subtop gaat. En we moeten ons niet rijk rekenen om een enkele uitschieter van tegen de 100 miljoen die incidenteel betaald wordt bij transfers.
Des te beter hij het doet, des te minder opties er over blijven. Gewoon omdat ze hem niet meer kunnen betalen en omdat er veel afvallen wanneer er geen sportieve verbetering is.
Verkeerde naam, zelfde domme fout😂
Die gele kaart voor Lopez sloeg nergens op, net als zijn verdedigende actie bij het veroorzaken van de penalty. Ik heb met verbijstering gekeken hoe hij Pedro die de 16 uit dribbelt, nog tegen de grond werkt. Pupillenfout van een duurbetaalde prof.
Wat mij betreft nooit geweest. Vooral Dirk vindt zich een legende en hij probeert iedereen om zich heen daar ook van te overtuigen. Ik zag een goede voetballer met een ijzersterk lijf en mentaliteit die het maximale bracht en er uit haalde, maar daarmee nog geen legende.
Kunnen we ook stemmen op 'referee of the week'? Wat een koekenbakker die in zo'n wedstrijd 12 gele kaarten weet te geven. Dat was voor mij een gevalletje Lahoz; kunnen we die ook vragen te stoppen met fluiten?