Rodjeknor

75

Laatste reacties

God, daar is die baardaap ook weer. Gered, ja.
Kat in het bakkie dus!
Precies. Half jaartje huren tot Hartman er weer is.
Geniet ervan. Prachtige stad.
Volgens VI uitgebreid gescout.
Omdat Rodriguez nog in Venezuela zat en hier een keuring moest ondergaan en daar een interland moest spelen. Eerder kon niet, want er was geen extern geld en Dilrosun was nog niet verkocht.
Het is handel. Stel dat je Driouch in twee jaar kunt opkweken naar een speler van 10 miljoen, kun je meteen Sauer inpassen.
Het is handel. Stel dat je Driouch in twee jaar kunt opkweken naar een speler van 10 miljoen, kun je meteen Sauer inpassen.
Ik zie dat dom uit de onderbuik boeren niet alleen op FR12 gebeurt. De tandjes zeg. Wat een domheid.
Alleen de onderbuik supporters maar. Misschien is dit jochie wel op te kweken. Is jong, snel en heeft een actie.
Als we de rechtsbuiten van de onder 23 van Uruguay halen is het een wereldtopper, maar als.we de linksbuiten van onder 23 van Marokko halen is het wanbeleid. Je had nog nooit van Rodriguez gehoord. Leg het mij eens uit.
Je lijkt wel een klein, dreinend kind die zijn zin niet krijgt.
Dan zetten we daar Geert neer en op Geerts plek Nieuwkoop. Zijn we dan beter? En please niet aankomen met dat we dan een betere rb moeten halen, want gezien onze budgetten en veldbezetting hebben we echt andere prioriteiten.
Dat is niet aanwijsbaar als oorzaak. Bovendien moet je voor een eigen KKD team 18 spelers hebben, terwijl er misschien maar een paar echt gaan doorstromen. De samenwerking met Dordt is veel slimmer.
Nee, andere sponsors gaan afhalen. Daarom is die sponsor uit Saoedi Arabië ook niet bij Jumbo Visma gekomen.
Is er ook een bullshitblocker op deze site?
De economische poll zegt dat het niet te duur is. Plek 24000+ in de wachtrij als Legioenlid. Vorige jaren kon ik probleemloos een passepartout kopen. Nu kan ik het shaken.
Ga je na FR12 nou hier de hele fokking tijd je ongefundeerde negatieve onzin lopen verkondigen?
Lezen is voor jou duidelijk teveel gevraagd.
Krijg de ******.
Er is kapitaal uitgegeven om huurspelers als Szymanski, Idrissi, Rasmussen, Wellenreuther etc te vervangen door spelers die in eigendom zijn en transferwaarde genereren. Dat is een prima zaak. Dat mis je in je analyse compleet.
Sangare is een betere cvm dan Kokcu spelverdeler, ook al is Kokcu in absolute zin de betere voetballer van de twee.
Verder ruimte voor realiteitszin: PSV had en heeft een betere selectie dan wij en en het lijkt erop dat ze nu ook een trainer hebben die dat eruit haalt. Dat maakt ze favoriet voor de titel. Ajax haalt vooral dure spelers van het 2e niveau. Geen idee of dat wat wordt. En dat hebben ze daar zelf ook niet, gelukkig.
We zijn er natuurlijk prima op vooruitgegaan, al is dat misschien nu nog niet zichtbaar. Kokcu is niet 1 op 1 te vervangen; geen enkele Nederlandse club kan een betere speler terughalen. Alleen hopen dat een speler die je haalt zich ontwikkelt. Verder zijn we af van huurspelers als Szymanski en Idrissi. Daar loopt nu waarde op het veld. Ook hoeven we geen Dilrosun op 10 te zetten als onze basis 10 geblesseerd raakt. Het verval van de tweede lijn is dus een stuk minder. Dat gaat ons punten opleveren.