Speedy68

1827

Laatste reacties

Misschien moet je eens goed gaan lezen.
Geen punten voor de meest domme reactie.
Hier op de website.
Ja, helemaal eens. Jammer dat dit ten onrechte telkens negatief uitgelegd wordt. Trek mijn eigen conclusies. Feyenoord is aan het professionaliseren. En dat gaat goed. We mogen blij zijn met dit bestuur. Er gebeurt tenminste iets wat lang ondenkbaar was. Ook zeer goed om te lezen hoe De Kuip wordt getransformeerd. Las hier vandaag een mooi stuk over. Daarnaast jammer dat sommigen het gedrag van sommige van onze supporters goed praten. Degenenen die de boel molesteren zijn gewoon randdebielen welke geen e...
Dit soort zaken gebeuren binnen een betaald voetbalclub. Niks om je druk om te maken.
Kan in mij volledig vinden de conclusies. Geen fakkels en vuurwerk. Doeken alleen maar mooi. Trappen vrijhouden en hard optreden. Feyenoord terug naar de Feyenoorders en niet naar raddraaiers. Scheelt de klopt heel veel geld.
Ook net thuis. Maar dat waren wel de beste 2.
Nee, dat is geen onzin. Het staat gewoon niet goed in het nieuwsbericht. Zie hieronder in mijn post wat de werkelijke juiste bedragen zijn.
Feyenoord heeft al € 34,844 miljoen verdien. Startpremie € 15,64 miljoen, coëfficiënt € 13,644 en premies winst € 5,8 miljoen. Daarbij komen nog de verdeling van de niet uitgekeerde premies bij gelijke spelen. Omzet wedstrijden is minimaal € 2 miljoen per wedstrijd. Daarbij komt nog minimaal € 1 miljoen marketingpool.
Zowel de NOS maar ook de redactie van deze websitebezoek is stigmatiserend. Elke keer wordt dat tuig verdedigd. Het is gewoon Feyenoord onwaardig.
Dat valt best mee. Pedersen vonden we ook niet goed genoeg.
Onzin. Nieuwkoop is prima. Waarom alles afkraken.
Facebook Feyenoord factory. Daar wordt gestreamd.
Grappig. Stengs, Timber, Zerrouki. Het was allemaal niet goed volgens sommigen hier. En kijk nu eens.
Oogkleppen af. Wieffer speelde meer dan prima.
Paixao is helemaal niet minder. Heb je oogkleppen op.
Gewoon een fantastisch bedrag voor een assistent trainer
Slot heeft geen vaste afkoopsom. Maar het contract is af te kopen. Dat is wat Slot heeft gezegd met een glimlach.
Wordt eens wakker jongen.
Wat een domme commentaren. Oordelen over zaken waar je geen verstand van hebt. Gelukkig heeft zet Kloese dat wel.
Slot heeft wel een afkoopsom in zijn contract.
Slot gaat alleen weg naar een club die hij wil en wordt voldaan aan de afkoopsom die Feyenoord verlangd. Maar een vertrek einde seizoen zou wel logisch zijn.
Helemaal eens. Scorend zijn we veel sterker geworden en winnen veel gemakkelijker. Zonde van de 1e 2 wedstrijden. Dit elftal is als collectief sterker dan PSV.
Wieffer speelde gisteren gewoon goed.