TM1908

177

Laatste reacties

3 punten in mindering en minimaal 1 wedstrijd die tribune dicht. Als je doelbewust een wedstrijd saboteert dan maar punten in mindering.
Als je de Braziliaanse commentaren leest op X (Twitter) dan heeft Paixao er niks van gebakken
Investeren in jonge spelers loont!
Jammer. Ik vond het in de jeugd altijd een goede speler waarvan ik hoopte dat hij het eerste zou kunnen halen. Maar goed, het is een moedig besluit. Ik wens hem het beste
Goed dat de RvC een keer op de rem trapt. Buitenspelers genoeg. Eerst maar eens verkopen.
Tja, Slot kiest eigenlijk altijd voor een 'loper' op de '10'. Bij AZ waren het Til en De Wit en bij ons Til en Szymanski. Hij speelt eigenlijk nooit echt met een stylist achter de spits. Het moet altijd iemand zijn die druk zet en sterk is in de omschakeling. Daarom zijn Timber en Stengs slechte opties op die positie. Stengs van rechts zie ik nog wel brood in maar achter de spits is het niks.
Kantoona komt af en toe echt met pareltjes. Mooi account om te volgen. Behalve 1908 zou Feyenoord zelf misschien eens met hem gaan praten. Een goede scout er bij zouden ze wel kunnen gebruiken.
Afgaande op de beelden is het wel een type dat nu ontbreekt. Een 10 die veel opduikt voor het doel ipv in de bal komt. Lijkt daar in een beetje op de rol zoals Guus Til die vervulde. Daar heeft Santi ook baat bij. Die speelt echt op een eiland in de spits.
Sergio Padt, schrijf maar op. Gezien de voorkeur van DtK voor spelers uit de stal van Muy Manero zie ik die wel komen. Zal ook niet zo duur zijn.
Doe maar niet. Dan komt er nog meer puinzooi bij. Misschien weer eens naar de scouting luisteren ipv oude bekenden van de trainer en spelers van je eigen zaakwaarnemer halen
Het is ongelofelijk triest voor die jongen maar het is ieder seizoen raak. De belangrijkste maanden met CL komen er aan en hij is er weer niet bij.
Ja, welke club gaat daar nog intrappen?
Leuk! Nog een grote naam die niet komen gaat. Er moet natuurlijk even een naam het internet op geslingerd worden om Zagreb te laten denken dat er een alternatief is voor Ivanusec.
Het bericht waarvan iedereen al weken weet dat het er komen gaat.....
Zo'n filmpje met wat hoogtepunten geeft een beperkt beeld van wat iemand kan maar ik word er niet direct heel enthousiast van. Op de beelden lijkt hij niet heel snel (zeker op de eerste meters) en wendbaar. Maar goed, qua duelkracht is het wel prima in orde
Ja, dit was misschien nog niet zo hardop uitgesproken maar die transfer wordt niet voor niets tegengehouden vanuit Zagreb.
In aanvallend opzicht hebben we echt niks achter de hand. De voorste 4 bestaat nu uit Alireza, Timber, Minteh en Dilrosun :-(
Het middenveld mist een spelmaker en voorin ontbreekt wat power. Achter de defensie van PSV ligt ruimte in de omschakeling. Stengs beter op de flank wat mij betreft.
Ja, dit zat er wel aan te komen na de transfer van Ramos. Ze hebben Santi ook nog even van dichtbij kunnen bekijken afgelopen zondag. Ik sluit niet uit dat we onze publiekslieveling kwijt raken de komende dagen
Araujo is al verhuurd en dus geen optie meer
Hij tekent voor 4 seizoenen staat er, dus koop
Is het hoofdveld van Varkenoord nog niet beschikbaar? Daar kun je van tijd tot tijd toch prima een openbare training houden? Daar kun je ook veel meer mensen kwijt en zijn er faciliteiten als een kantine en toiletten.
Was het maar zo'n feest
@FTM Heeft het te maken met de (tijdelijke) ontmanteling van de scouting (Ruijll en Schuiteman weg gepromoveerd) dat we nu alleen maar Eredivisie aankopen en oude bekenden van Slot halen?