Tensai

313

Laatste reacties

Vorig jaar was het ook niet altijd top. Denk aan Feyenoord - Groningen. Uiteindelijk moet je blij zijn dat je de punten pakt.
Had een kaart maar heb hem een maandje geleden weer verkocht via de exchange. 55 euro voor een wedstrijd tegen Volendam, waar hebben we het nog over. Zal wel geen echte fan zijn, prima.
Weten we nog hoe we wekenlang op deze site met zn allen hebben lopen F5'en voor de komst van Ivanusec.. komt er nog niet echt uit tot nu toe, zeker niet de verlosser waarvan men dacht dat het was
Ben benieuwd hoe hij speelt als hij meer minuten krijgt en wedstrijdritme op doet.
Wat heb je aan tikken als je geen kansen creëert? Lazio vond het prima om Feyenoord de bal te geven . Dan is het toch logisch dat mensen negatief zijn over het spel vandaag?
Helaas met je eens. Lijkt erop dat er op dit moment geen antwoord is als de controleurs worden vastgezet. Zat totaal geen tempo in en ben daarom ook nooit het geloof gehad dat de 1-1 nog zou vallen.
Kleine hartverzakking toen Hancko geblesseerd leek te zijn. Wie zou hem in godsnaam vervangen..
Wees er maar blij mee, kneus
Ao Tanaka?
Willem II - NAC zelfde liedje eerder dit seizoen
Ben er pas gerust op als het verschil weer 3 is.. 1 lucky goal en het wordt toch nog billenknijpen
Dat is toch geen nieuws. Non-artikel.
Santi toch last van zn jetlag misschien
Wat is dit voor artikel haha
Lekker gewerkt Krabbendam
Top nieuws, maar met het oog op Celtic is een fitte Ueda nog belangrijker. Hopelijk snel goed nieuws!
Alleen omdat er veel naartoe zijn gegaan zegt niks over of het de juiste keuze is geweest. Maar goed jij bent duidelijk de expert haha
Zou een slechte keuze zijn, veel clubs willen hun vingers niet branden aan een transfer uit Rusland, en je speelt ook geen Europees. Dus niet bepaald een mooi opstapje naar een goede Europese club, wat volgens mij zijn ambitie is. Staat alleen een zak geld tegenover..
Al met al een positieve interlandperiode voor Oranje, maar teleurstellend voor Feyenoord
Hopelijk gaat het dus om een pijntje dat tijdens de wedstrijd is ontwikkeld en waar hij nog te veel last van heeft om mee door te spelen met het oog op de CL en een goed herstel. Lijkt er in ieder geval niet op dat hij iets heeft afgescheurd oid. Maar goed we zullen het wel horen deze dagen.
He did not show up for practice on the 10th, a day after the match, and stayed at his lodgings for separate training. The JSA official said it was due to discomfort in his left leg. Ueda commented through the Japan Association, "I felt that I was able to contribute to the team in my own way against Germany, so it is very frustrating to be out of the game, but I will continue to work hard so that I can heal properly, get another result with my team, and return for the next national team activity. Vi...
Goede onderschepping van Ueda om 1 op 1 te komen maar helaas geen goal
Jaaaaa lekker hoor!!
Vet! Toch nog voetbal kijken dit weekend dus 😁