Tom-VV

143

Laatste reacties

Absoluut pas in de zomer laten gaan vind ik. Als hij er voor een groot deel aan bij draagt dat je opnieuw Champions League haalt dan levert dat ook zomaar weer 30 miljoen op namelijk, die je anders misschien nog wel misloopt.
Transfervrij betekent niet gratis hé. Idrissi wenst dan waarschijnlijk nog steeds tekengeld en sowieso salaris natuurlijk. Ik denk (en hoop) daarom dat Feyenoord geen interesse heeft.
Krabbendam heeft het anders vaak bij het juiste eind deze transferperiode.
Volgens Krabbendam / Voetbal International is Feyenoord serieus geinteresseerd in Soulé van Juventus. Wel zou er eerst meerdere spelers moeten worden verhuurd om ruimte te maken in het salarisbudget. Maar aangezien in ieder geval Wälemark wel zo goed als zeker verhuurd gaat worden lijkt me dat nog te kunnen gaan lukken ook.
Sorry, ik kom graag op deze site omdat veel van het transfernieuws vaak klopt, maar ik vind dat kritisch zijn op de site ook moet kunnen. Ik vind bovenstaand statement een nietszeggend stukje. Veel geblaat en weinig wol (veel woorden om weinig te zeggen in feite). Los van alle goede bedoelingen en ook los van hoe vaak 1908 het ook bij het rechte eind heeft, het is simpelweg niet altijd in het belang van Feyenoord dat bepaald nieuws naar buiten komt. Daar doelt Arne Slot natuurlijk op, en ik kan hem...
Lijkt me toch duidelijk dat Feyenoord niet scherp anticipeert? Deze speler bijvoorbeeld had ook gemakkelijk al in juni vastgelegd kunnen worden.
Omdat er volgens Slot ook nog geen akkoord ligt. Zei hij op de persconferentie.
Ik zou dit echt onbegrijpelijk vinden. We hebben net Lamprou vastgelegd. Als er in hem geen vertrouwen is hadden ze hem niet moeten vastleggen. Nu gaan ze geld uitgeven aan een andere keeper en dan is er minder geld beschikbaar voor de broodnodige versterkingen voorin.
Voor die (schijnbaar) laatste puntjes op de i hoef je toch niet meer nog met elkaar aan tafel te gaan zitten? Dat moet makkelijk afgerond kunnen worden lijkt mij.
Ondertussen heeft Ivanusec zijn 2e gele kaart gepakt in 2 wedstrijden wat betekent dat hij volgens mij volgende play off ronde voor Zagreb geschorst is. Dus kan hij dan mooi deze kant op komen lijkt mij.
Ivanusec is dus toch niet zo zeker, anders hoeven we hier niet voor “in beweging” te komen…
Als het “part of the game” is richting Zagreb dan is het schijnbaar dus nog nodig om de druk op te voeren richting Zagreb. Dat zou niet nodig zijn als het waar is dat er al allerlei akkoorden liggen (met speler en principe-akkoord met de club). Mijn conclusie is dus dat de deal helemaal nog niet zo zeker is als dat het ons al weken wordt voorgeschilderd.
Ivanusec! Nu nóg dichterderbijbij!! Nú écht!
Ik denk dat we blij mogen zijn met de komst van 2 van de 4 genoemde namen. Nog 2 weken de tijd, het lijkt zo lang te duren allemaal. Zeker als je ziet hoe voortvarend ze bij de concurrentie aan het versterken zijn.
Embargo betekent ook dat media een bericht krijgen met nieuwswaarde van een bron waarbij wordt afgesproken dat dit nieuws pas na een bepaalde tijd gepubliceerd mag worden.
Ik ben er pas gerust op als hij daadwerkelijk officieel gepresenteerd is in een Feyenoordshirt. Szymanski was ook persoonlijk akkoord bijvoorbeeld. Geertruida ook met Leipzig, dus er kan altijd op het laatste moment nog iets veranderen in de voetbalwereld.
Zo, dat is cryptisch. Maar er staat iets te gebeuren dus? :D
Meerdere keren gebruikt als betrouwbare bron, moet dat zijn.
Die Kroatische journalist die meldt dat de transfer van Ivanusec niet doorgaat is eerder (voorgaande weken) wel al meerdere keren door Nederlandse media als betrouwbare bron.
Volgens mij heeft Feyenoord zich nog helemaal niet gemeld en een eerste bod ingediend, dus uiteraard speelt hij dan gewoon. Maar wel interessant om te bekijken hoe goed hij is.
Jezus, en daarna heb je nog geen enkele garantie dat het echt rond komt. Wel een risico om te blijven wachten.
Kökcü ging toch weg voor 25 miljoen? Plus (eventueel) 5 miljoen aan bonussen, maar dat is niet zeker, daar zijn het bonussen voor. Dus de genoemde 30 miljoen voor Kökcü in het artikel is niet helemaal juist. Het transferrecord zou strikt genomen dus ook verbroken kunnen worden met 26 miljoen + 5 miljoen aan bonussen voor Geertruida. Maar ik hoop toch echt op minimaal 30 miljoen exclusief bonussen voor Geertruida. Liever zelfs 35 miljoen, aangezien Feyenoord schijnbaar nooit het volledige bedrag...
Als ik lees dat het 3e bod van Feyenoord nog niet geaccepteerd is door Dinamo Zagreb maar ook niet genegeerd dan is de transfer van Ivanusec dus helemaal nog niet zo dichtbij als al weken wordt voorgesteld volgens mij. Want dan zou het heel goed kunnen dat ze na aanstaande woensdag weer om de tafel gaan zitten en dat Zagreb alsnog zegt dat ze 12 miljoen willen bijvoorbeeld. Of dat er zich een club meldt die zonder blikken of blozen 15 miljoen op tafel legt, ik noem maar wat.
Deze transfer gaat nog wel even duren dus, maar als ik het zo lees heb ik er wel vertrouwen in dat het gaat goedkomen.