Voetbal-Leek

171

Laatste reacties

Precies, Ik heb naar schouten zitten kijken, ik zag hem alleen maar wandelen en niet veel bijzonders toevoegen in de passing. Wiefer heeft buiten voetballend vermogen meer: Is lang, fysiek sterker een wapen in de lucht dus. Loopt gigantisch veel box to box onderschept aardig wat en heeft er vaak een irritant voetje tussen. En waarom Stengs geen kans kreeg snap ik ook niet. En de boel wordt omgedraaid, Feyenoorders hebben moeite om zich aan te passen in het Nederlands Elftal/ Nou nee het Nederlands elft...
Dus Ajax wordt niet gestraft? En ze geven Ajax en iedereen een vrijbrief voor competitie vervalsing. En het verzieken van voetbal? Dan is het te hopen dat Feyenoord er alsnog 0-6 van maakt. Dan is de vernedering nog groter met alle hulp van de KNVB en fris aan de start. Daarom is Feyenoord de ware kampioen!
Jawel, maar Feyenoord is een sterke kampioen! en we zijn niet kaal gekocht. Ik vind onze breedte en fundament sterker. Tuurlijk heeft PSV een goede selectie en spelers van naam en faam gehaald en ze zitten in een flow. Maar ze worden sterker gemaakt dan dat ze zijn, Lozano en Dest waren bankzitters bij hun club. (Er is geen enkele bankzitter naar NL gekomen die nog net zo goed was) Lang liet het ook niet constant zien in België en het is geen toeval dat hij geblesseerd is, hij is die inspanningen nie...
Eens, maar ik ben niet zo bang voor PSV.daar gaat het nu gewoon even voor de wind, maar die hebben nog een weg te gaan met een nieuw speltype en alles wat erbij komt kijken. Het wordt in ieder geval een interessant jaar, zeker Europees gezien.
Nou Damaschin een 6,5 is wel karig. Een 7 a 7,5 lijkt dan meer op zijn plaats, dat is Slot alleen al waard ;) en beter een overschot dan te weinig buitenspelers, de spelers weten in ieder geval waar ze aan toe zijn. En DTK laat ze in ieder geval niet gratis of voor een appel en een ei de deur uitlopen. Ook de uitgaande transfers zijn wel netjes, Jeugdspelers en b garnituur voor prima bedragen verkocht lijkt me? Bijlow was denk ik alleen concreet als ze Onana niet binnen konden hengelen voor een bepaa...
Kritisch zijn is een ding idd. maar als je alleen naar de negatieve dingen kijkt, is het nooit goed. Dit is gewoon de beste selectie van de afgelopen 20 jaar, Feyenoord was altijd zwak in de breedte en had vaak niet elke positie goed bezet. Ze investeren in jonge talentvolle spelers met veel potentie, Timber is gehaald als jeugd international en die kun je niet allemaal voor een grijpstuiver kopen. Waarvan ze hopen dat ze zich snel aanpassen aan het niveau en zich doorontwikkelen. En of ze gelijk al d...
De woorden van Slot liegen er niet om! ik had zelf wel bedenkingen bij een aantal namen, maar het werd zo stellig gebracht dat ik dacht, het zal dan wel. Ik vind dat je gewoon excuses moet maken. Want de indruk werd wel gewekt alsof er een soort wanbeleid wordt gevoerd. Er wordt ook wel is de suggestie gewekt dat Slot en DTK ineens een soort alleen heerschappij hebben. Daar geloof ik ook niks van zij en Feyenoord zijn gewoon supergoed bezig en bouwen toch aan een prachtig nieuw fundament en dat doen z...
Interessante info, bedankt! Niet elke speler kan raak zijn, maar ik mag toch hopen dat alle spelers worden gehaald Nadat ze bekeken zijn door het scoutingsapparaat? Ik kan mij niet echt voorstellen dat DTK en Slot spelers halen zonder groen licht van alle betrokken partijen. Ze werken wel aan een stevig fundament mooi hoor.
Ja eens, ik vind ook dat ze in de breedte echt versterkt zijn. Maar als die buitenspelers weer te veel verzaken zoals vorig jaar ga je er niet echt veel meer van profiteren. En zonder een echte 10 erbij is toch ook wel een risico? Voor de rest heb ik er wel vertrouwen in, Ajax en PSV gaan volgens mij echt niet gelijk een heel constant jaar draaien.
Dat zou je moeten weten als hoofdscout ;)
Dus er wordt helemaal geen echte nummer 10 gehaald? Ik mag hopen dat er dan ook nog een buitenspeler vertrekt als Idrissi komt. Oké Feyenoord komt van ver maar het is toch wel apart dat zelfs een Stade Reims al vleugelspelers haalt van 12 mil. Stel je voor je had Nakamura en Ueda dan heb je pas echt heel Japan voor goed in je zak. En zo'n Nakamura heeft veel rest waarde, of wordt er dan nu puur naar de balans van leeftijden gekeken?
Een 8 uitgaande van dat Ivanusec komt. En een 8+ als er nog een echte 10 bij komt. Die Nino vind ik ook interessant/ goed gescout, hopelijk komt die nog of alleen wanneer Geertruida gaat?
Hoe herken ik de faker, fake nieuws? ;)
Ik vertrouw op de scouting. Het lijkt een goede ervaren verdediger met een mooie tackle en zijn snelheid lijkt prima in orde. Hij is captain, dus zal wel over een goede persoonlijkheid en mentaliteit beschikken en hopelijk wat zuid Amerikaans gif :) Het is duidelijk dat ze in zuid amerika niet naar het voetballende aspect kijken bij verdedigers, maar ik neem aan dat dit goed zit.
Bedankt, je zei geloof ik ook dat er 2 vervangers voor Geertruida gehaald zou worden. Weet je waarom eigenlijk? Is dat omdat Kasanwirjo niet goed genoeg is, of gaat Pedersen misschien ook weg?
Als Feyenoord de volgende keer wint met dezelfde 11, dan is het weer: Het middenveld staat als een huis! zoals tegen Benfica. Jeetje mina, het is echt alles of niks met veel mensen hier. Je mist 4 basis spelers nu (je beste speler) en Wieffer is niet in vorm, Santi is niet 100% fit anders had ie gewoon gescoord, Pedersen was slecht en we hadden geen 2e spits. Feyenoord maakt de tegenstander weer is sterker dan die is, door niet zuinig te zijn met de bal. Maar we hebben nu Stengs een klasse speler, Ued...
Er wordt weer is druk gespeculeerd over de transfersom..maar Te Kloese had toch aangegeven dat Geertruida minimaal gelijkwaardig is aan Timber en die vertrok voor 40 mil. Dus dat is wat we verlangen? Trouwens wel echt balen als hij vertrekt.
Ik denk niet dat het met Bullaude zijn voetbal kwaliteiten te maken heeft dat ie geen basis kansen krijgt. Maar je ziet gewoon dat het spel wat slot wil zien zonder de bal vooralsnog niet de kwaliteit van Bullaude is. Weinig agressie/ overtuiging in de pressing en oogt ook wat log in de actie radius.
Ik vind het wel jammer dat ie weggaat, het is ook te hopen dat dit niet te veel consequenties heeft voor Igor. Die komt wel in een niemands dal qua taal.
Mooi voor Excelsior en mooi voor Hartjes/Benita, nu kunnen ze zich echt laten zien!
Ze maken in ieder geval stappen, zou leuk zijn als Feyenoord vrouwen serieus goed van de grond komt. Wie weet wordt het nog een 2e ader sportief/financieel.
Kuit is een ware Feyenoord Legend!!
Ik denk eerder dat Wieffer bedoeld: Dit jaar met Feyenoord de Champions league, en eigenlijk daarna nog een jaar erbij moet blijven.
Ik snap toch niet helemaal dat die jongens niet nog lekker een jaar met Feyenoord de Champions league ingaan!