soeta03

159

Laatste reacties

@MarioBeen: jij was ooit ook de weg kwijt in Eindhoven. Lekker bij een 6-0 achterstand aanvallend wisselen
Ik denk Paixao op rechts en Ivanusec op links. Lingr als verrassende nummer 10 en Timber en Wieffer daarachter…
Ik hou van onze wedstrijden die in de laatste minuten beslist worden.
Hoeveel toeschouwers waren er gister? 35000?
Tegen RKC ga je toch geen onnodig risico nemen???
David Hancko verdient een 8,5. Zonder hem zou het 0-1 hebben gestaan want die bal die hij er uit kopte was helemaal geen buitenspel van Roma.
Die palen zijn te dik. Belemmerd het zicht vaak.
Als je vd Belt al in de basis laat dan verdient deze jongen het toch al helemaal…
Krijg hier tranen in mn ogen van. Super mooi. Vond de sfeer in de Kuip matig dit seizoen maar deze wedstrijd was het van een ongekende klasse. Morgen weer aub
Ja dat deden we al en zo ga je dat ook niet halen
Tja. Ik probeer dit soort nieuws maar zo weinig mogelijk te lezen, want vind het al irritant genoeg dat die (vaak hypocriete) klimaatridders zo’n podium krijgen. Ongelijkheid mag blijkbaar in Nederland…
@FTM.. complimenten voor de site en voor de reageerders ook, Hier gaat het tenminste wel over voetbal
Is daar nog steeds interesse in?
Ja dus moet ik voor anderen de volgende nacht genieten van 3 uur slaap of zo?? Dan kies ik toch voor mijn eigen nachtrust….
Ik half 5 meestal dus prima tijd
Dit moet toch geen discussie zijn. Wanneer ik of/en mijn dochter niet kan/kunnen zorg ik dat er iemand anders mee gaat of biedt mijn plaatsen aan op Ticket Exchange. Dat Feyenoord er vervolgens weer op verdient is alleen maar goed.
In het spoor te blijven van PSV? Zorg nou eerst maar is dat je de 2e plek veilig stelt.
Slot kan duidelijk niet analyseren. Deze wedstrijd kon beide kanten op dus in geen geval een onverdiende winnaar. Meneer Slot, waarom stel je Lingr niet op?
Hmmm apart. Probeerde mijn dochters plek tegen FC Volendam te verkopen via ticket exchange. Al zou Feyenoord me een 10tje geven ben ik al te tevreden. Maar hoe verzin je het om dan die plek op PP voor maar liefst 52 euro te willen verkopen? Dat gaat niemand doen op een doordeweekse dag om 21 uur met 2 graden en een tegenstander die niet aanspreekt. Dus de oplossing is los gekomen kaarten voor een redelijkere prijs te verkopen
@JosH2000: helemaal mee eens. Je eigen spelers uitfluiten na het rustsignaal helpt ze echt niet.
Zei van te voren al dat je tegen deze tegenstander Dilrosun moet opstellen. Minteh viel weer eens tegen. Schitterend einde van een moeilijke avond, Wat mij altijd verbaasd is de mensen die voortijdig vertrekken uit de Kuip. Hoe voel je je dan als je buiten hoort dat de goal nog valt?
Nou als je uren onderweg bent voor je club en het wordt 2x op rij verpest door dezelfde speler dan mag je er wat van vinden.
He Geertruida. Besef jij wel dat velen van de 46.000 Feyenoorders uren onderweg zijn en dat jij met die domme actie hun hele dag vergald?? Er was niks aan de hand tot dat moment. Je bent uit vorm en zeker geen Zidane.