facebook

Nieuws

1908.nl nu te volgen via Facebook!

Dennis

Op veler verzoek gaat 1908.nl zich actiever richten op Facebook. Een steekproef onder onze bezoekers heeft uitgewezen dat veel Feyenoorders via Facebook het laatste nieuws tot zich krijgen en 1908.nl dit onvoldoende ondersteund. Dat gaat veranderen!

De komende maanden zal 1908.nl extra gaan inzetten op het bieden van nieuws en Feyenoord gerelateerde content via Facebook, waarbij de nieuwsberichten te allen tijde als eerste op de website verschijnen. Ben jij een fervent Facebook gebruiker? Mis dan niks van de winterse transferwindow vol primeurs, achtergronden en het laatste Feyenoord-nieuws en meld je hier aan voor onze Facebook-pagina.

De interactie met onze bezoekende supporters heeft daarnaast nog veel meer waardevolle inzichten opgeleverd. Onze dank daarvoor! Ook hiermee gaat 1908.nl aan de slag. Rond de lente zullen meerdere upgrades op de website zichtbaar worden die het gebruiksgemak, de interactie en de kwaliteit van de nieuwsvoorziening naar een hoger plan gaan tillen.

Tot slot, heb jij nog gave ideeën voor de website? Laat ze achter in de comments! Volg je ons liever via een ander kanaal? Dat kan natuurlijk ook!

Instagram

X

YouTube

Delen

Reacties

Facebook 😂
What's next, de postduif?
Facebook. Kunnen de bejaarden ook meelezen.
Wij schrijven voor elke Feyenoorder, van wieg tot aan de grafkist ;-)
Ik denk dat X/Twitter aflopende zaak is en dat Threads het over gaat nemen.
Krijg alleen de app niet meer gevonden in de app Store? Nieuwe telefoon kan dit dus niet meer op gezet worden?
Optie om een post te bewerken/ corrigeren
Meest cruciaal voor mij is waar een nieuwtje het eerst verschijnt. Moet ik dan hier zijn of op Facebook? 🤔
De app installeren vanuit je mobiele browser. Naast de site zijn Twitter/Facebook, Instagram Stories en Telegram leading: je kan overal je meldingen op aanzetten.