vrouwen

Vrouwen

1908.nl start social media voor Feyenoord Vrouwen

Dennis

1908.nl is een Instagram en Twitter account gestart dat zich volledig richt op Feyenoord Vrouwen.

Dit biedt bezoekers de mogelijkhed om snel en gefilterd de verrichtingen te volgen, waarbij het direct duidelijk is of het Feyenoord 1 of Feyenoord Vrouwen 1 betreft. Uit reacties van onze social media bezoekers kwam naar voren dat daar behoefte aan is.

1908.nl ondersteunt zowel Feyenoord als Feyenoord Vrouwen. Van beide zullen berichtgevingen op de site verschijnen.

Klik hier voor Twitter.

Klik hier voor Instagram.

 

Delen

Reacties

Dit is een mooie actie, gewoon verdient dat er aandacht voor is en de mensen die er niks mee hebben mogen het *****en. Dat is ieders goed recht en ook prima. Mensen die lopen te zeuren raad ik dan ook aan: als je er niks mee hebt geef het dan ook geen huurvrij verblijf in je hoofd.
Uhm @1908.nl ik gebruikte een woord dat betekent geen aandacht geven aan iets maar blijkbaar is het filter voor andere woorden (in dit geval het woord wat je krijgt zonder de en) erg sterk. Goed overigens dat dat er is.
Prima initiatief. Ik lig er niet wakker van als er nieuws is over de vrouwen, maar ben er eigenlijk totaal niet geïnteresseerd.
Er zal wel veel commentaar op volgen, maar mooi initiatief. Ik denk wel dat er vraag naar is namelijk.
Nog wel een tip: benadruk wel extra (bijv. door middel van een icoontje oid) dat een nieuwsbericht over Feyenoord vrouwen gaat. Dan kunnen de critici zelf bepalen of ze er op willen klikken of niet:)