de-feijenoorder

VK Sportphoto

Nieuws

200 supporters naar Lazio-uit: Businessclub mag wél

Rinus

De eerste Europese uitwedstrijd van het seizoen staat volgende week in de agenda. Op donderdag 8 september trappen SS Lazio en Feyenoord om 21:00 af in het Stadio Olimpico. Door een straf zijn er geen uitsupporters welkom. Voor de leden van de businessclub geldt deze straf niet: Zij reizen met 200 man af richting Rome, meldt Rijnmond.

Het uitvak blijft leeg. De zogeheten First Category tickets zijn wél beschikbaar: Feyenoord heeft daarvan 200 kaarten afgenomen voor de businessclub. Zo is er toch steun in Rome voor Feyenoord.

Één van de redenen waarom Feyenoord hier voor kiest is de contractuele verplichting die het met sommige zakelijke relaties heeft. Simpel gezegd, deze partners hebben recht op afname van kaarten en als de club daar niet aan voldoet zou dat Feyenoord geld kunnen kosten. Bovendien is de gedachte in De Kuip dat er zo in Rome toch nog minimale steun is voor het team van Arne Slot, ook al is dat slechts een fractie van wat de beleidsbepalers, staf en spelers het liefst hadden gezien.

Delen

Reacties

Witteboordencriminelen boven Pyrocriminelen kennelijk.
Mooi. Tenminste toch nog wat support.
Hoi Rutger je vertelde dat Schmidt meer Feyenoord spelers wilde hebben dan alleen Aursnes en dat je na het sluiten van de window ging vertellen welke wanneer krijgen we dat te horen?
Hoi 1908-010,

Parafraseren van FTM: kocku maar word geen artikel meer over geschreven.

Met vriendelijke groet,
Mij

Bron: ander artikel op 1908.nl