Gimenez-Arena

VK Sportphoto

Nieuws

Ajax - Feyenoord • 0 - 3 [Definitief gestaakt]

Van de redactie

Vandaag nemen Arne Slot en zijn team het op tegen aartsrivaal Ajax. De aftrap van het duel is om 14:30 uur en staat onder leiding van arbiter Serdar Gözübüyük. Volg het duel via het onderstaande bericht of kijk live via ESPN.

 

Ajax 0 - 3 Feyenoord [Definitief gestaakt]:

10' 0-1 Gimenez

19' 0-2 Gimenez

37' 0-3 Paixão

 

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Trauner (C), Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Minteh, Gimenez, Paixão.

Wissels: Van Sas, Lamprou, Nieuwkoop, Beelen, Lopez, Zerrouki, Zechiël, Van den Belt, Lingr, Jahanbakhsh, Sauer, Ueda. 

Opstelling Ajax: Gorter; Gaaei (32' Rensch), Šutalo, Hato, Sosa (46' Salah-Edinne); Van den Boomen, Taylor, Vos; Berghuis (C), Brobbey, Forbs. 

Wissels: Pasveer, Ramaj, Rensch, Medic, Avila, Salah-Eddine, Mannsverk, Tahirovic, Akpom, Mikautadze, Amourricho, Hlynsson.

 

Scheidsrechter: Serdar Gözübüyük

Delen

Reacties

Twee opties:
Dinsdag of woensdag overspelen zonder publiek (indien Volendam meewerkt).
0-3 eindstand.

Geen optie:
Opnieuw spelen (hahahaha).
Begin november (is veel te ver weg).
Wedstrijd gaat geen gevolg krijgen ivm Europacup voetbal. 3 punten naar Feyenoord! En 3 voor straf Ajax , dit kost ze dus 6 punten op Feyenoord! Top uitslag!👏🏻
Ik geef je nu al op een briefje dat we net voor de winterstop op een dinsdag of woensdag voor 30 minuten kunnen terug komen. Competitievervalsing ten top....
Ja en dat Ajax dan alles meezit en minimaal een gelijkspel eruit haalt in het restant wat uitgespeeld moet worden.

Wordt zo voorspel dit..
Kameraden!

Wat heb ik een lekkere wedstrijd gezien.

En wat ook meteen duidelijk is geworden is dat die *** heel slecht tegen verlies kunnen. Waar wij met zijn allen meer gehard zijn, zijn die **** dat zeer zeker niet. Leeglopende tribunes, teringstreken uithalen om de wedstrijd om zeep te helpen. WTF?

Al het mogelijke om ons uit de wedstrijd te halen. Bizar, want deze beelden gaan de hele wereld over en je zet jezelf zo te kakken zeg. Maar, daar moeten zij wat mee en ben benieuwd naar de ontwikkelingen daar. Een paar idioten verzieken deze Klassieker op ongekende wijze.

Het is met name jammer omdat we zo op koers lagen op een grote overwinning. Dus ja, bedankt lieverds daar! Jullie onsportiviteit wordt op prijs gesteld hoor! En je gaat het dit jaar echt niet winnen van ons.

Ik ben benieuwd wanneer en hoe het restant verder gaat. Maar zij gaan er echt geen 4 inschieten in het vervolg.

Als laatste naar taylor, die mag een nekschot hebben. Wat een asbak is dat zeg! Knipoogje na een beuk! Idioot! Wij spelen Europees nog wel op niveau mee zeg. Ga terug naar de ijstijd en sterf uit.

Jaja, zit nog een beetje hoog in stressniveau.
Weigeren om de wedstrijd op een later tijdstip uit te spelen, dat is in het voordeel van Ajax. Als onze supporters zich misdragen wordt Feyenoord gestraft als hun supporters zich misdragen wordt weer Feyenoord gestraft.. grote schande
De ellende is dat de KNVB nu een beslissing moet nemen over het uitspelen van de wedstrijd. Ik ben voorstander van een reguliere 0-5. Reden hiervoor is dat uitspelen pas ergens in november kan en dan zijn die gasten uit 020 beter op elkaar ingespeeld. Het is wel 0-3, maar ik ga al een tijdje mee en geloof me echt heel veel succes tegen 020 (en dan zekere in uitwedstrijden) heb ik nog niet vaak gezien..... KNVB pak je verantwoordelijkheid, 0-5 en minimaal 6 punten aftrek en een paar wedstrijden zonder publiek...
Feyenoord wil uitspelen op Telegram.
Knvb wil daar niet aan meewerken. Ajax ook niet….. lijkt me dat die even niet de club zijn die iets te willen hebben
Uitspelen op Whatsapp dan misschien? Met andere woorden: geen flauw benul wat je hier wilt zeggen 😦
Volgens Mikos waarschijnlijk dinsdag ochtend de hervatting
Dan moeten ze ajax-volendam verschuiven. Benieuwd of ze dat doen. Als die wedstrijd wordt uitgespeeld (ben ik geen voorstander van) dan moeten ze het maar op maandagochtend doen. Dan heeft Ajax volgens mij nog de reglementaire tijd die er tussen deze wedstrijd en Volendam moet zitten.
Zou als Feyenoord zijnde niet meewerken
PUNTEN AFTREKKEN
Iets anders gaat niet helpen!!!!!!!!!!
En niet te weinig,
Zoveel dat ze er volgend jaar nog "plezier" van hebben
Of morgenmiddag uitspelen of schriftelijk afdoen met een 0-5...
Dit is toch gewoon competitie vervalsing kom toch op zeg. En straks wanneer ze in vorm zijn zul je zien…
Nou, wat ik vandaag zag gaat dat nog wel ff duren hoor............
wat een verrassing men moet toch wat doen met het regelement staken moet altijd lijden tot
de verwijdbare club te straffe bv verlies wedstrijd en punten aftrek want dit werkt niet en word dit een gebed zonder end waar niemand op zit te wachten.
Dit is precies waar velen voor gewaarschuwd hebben: doet je ploeg het heel slecht in een belangrijke wedstrijd dan saboteer je de boel, wordt ie later uitgespeeld. In de hoop dat dan jouw ploeg z’n zaken wel beter voor elkaar heeft. Gaat nooit werken deze maatregel , drie punten in mindering is de enige juiste aanpak.
0 3 komen ze nog goed weg.... zouden ze nog beloond worden ook. Punten mindering en geluk en ben benieuwd nu ook netten komen.
Het vervelende is dus dat die ***supporters precies krijgen wat ze willen. De laatste 40 minuten worden op een andere datum uitgespeeld zonder publiek. Zo'n restant zal altijd anders verlopen dan. U het geval zou zijn. Ajax was lamgeslagen, dan beginnen ze weer met enige moed. Conditie (wat deze wedstrijd zou gaan tellen in het voordeel van Feyenoord) speelt geen rol. Je hebt blessures, schorsingen en vormverlies/winst wat zo'n wedstrijd ook een ander aanzien geeft. En Feyenoord wordt benadeeld omdat ze een wedstrijd moeten uitspelen, terwijl er een druk programma is. Reglementaire nederlaag, x wedstrijden zonder publiek en verplicht invoeren controles/netten zou een betere oplossing zijn.
Precies!

Zo denk ik er ook over.
Zal je zien dat ze straks ergens eind oktober of begin november het restant moeten uitspelen.

Komt Ajax met een overdosis zelfvertrouwen uit de kleedkamer en gaan alle ballen die op het Feyenoord doel gaan op 1 of ander manier erin en staat binnen no time 3-3.

Dacht het niet.
Gewoon 0-3 eindstand !
Inderdaad! Zou overigens moeten gelden voor elke gestaakte wedstrijd dat het omgezet wordt in een reglementaire 3-0 nederlaag, tenzij het verschil meer dan 3 doelpunten is. Dan zou de tussenstand de eindstand moeten worden. Als je dat koppelt aan wedstrijden zonder publiek en maatregelen om herhaling te voorkomen worden dit soort acties minder aantrekkelijk. Overigens had FTM al gehoord in het geruchtencircuit dat ze dit van plan waren bij een onoverbrugbare achterstand.
Precies, wij worden gestraft voor hun wangedrag
De kans bestaat natuurlijk ook dat wij nog 2 scoren omdat we gewoon betere voetballers hebben?
Natuurlijk kan dat. Maar punt blijft dat wat je ook doet het een vorm van competitievervalsing is, zoals Slot zegt. De wedstrijd zal nooit verlopen, zoals die nu zou zijn verlopen. Ajax was mentaal rijp voor de slacht en ook de fysieke gesteldheid zou gaan meespelen.
Van NAC website…. Die hebben wel ervaring met gestaakte wedstrijden:

"Het competitiebestuur betaald voetbal (KNVB, Eredivisie CV en de Keuken Kampioen Divisie) heeft de volgende mogelijkheden: uitspelen, overspelen of de tussenstand wordt de eindstand", aldus de KNVB over gestaakte wedstrijden. "De sportieve factor weegt hierbij altijd het zwaarst. Per geval wordt bekeken wat recht doet aan de situatie." Daarmee lijkt de bond ook de optie open te houden om een winnaar aan te wijzen als er al een duidelijker winnaar is als er naar de tussenstand wordt gekeken van het moment van staken. Mocht een wedstrijd worden hervat, gebeurt dat in principe de volgende dag om 12:00 uur.
Morgen om 12:00 uur uitspelen. Even lak aan de regel dat er minimaal drie dagen tussen twee wedstrijden moet zitten. Ajax zoekt zelf maar uit hoe ze fit starten tegen Volendam.
Demasqué optima forma. Heerlijke middag.
Zouden ze hem vanavond mogen uitspelen zonder publiek ?
Dat was sowieso niet mogelijk, performance gaat dat echt niet toe laten.
Dan zijn de klachten/blessures niet te overzien, geldt voor elk team als ze op top niveau trainen/spelen.
Dit niet verwacht. Gebeurd er allemaal? Hemeltje lief wat een afgang ajax. En dan de boel saboteren. Ik zeg vanavond nog laten uitspelen of z.s.m. en netten in de arena.
Resterende wedstrijd (40 minuten) op een middag in de komende week uitspelen. Zonder publiek. 3 punten in mindering voor Ajax. En Feyenoord handhaaft het verbod dat Ajax supporters niet welkom zijn in De Kuip.
Gewoon Feyenoord als winnaar aanwijzen.
0-3 eindstand..

Feyenoord heeft al een drukke schema..
Zullen we het ook even hebben over hoe die kakkies voor de wedstrijd afscheid nemen van Jurrien met de woorden; ‘er is maar één echte timber’ en onze Q vervolgens iedereen fysiek domineert!🙌🏼
Drie punten in in mindering bij 020 Drie punten voor onze club en een fikse boete voor die zgn "godenzonen"club. Wat een slechte verliezers , maar dat is al jarenlang bekend.
Net zo’n kater als toen na de bekerwedstrijd. Het was surrealistisch, misschien ook wel omdat het überhaupt niet heel leuk was. Die lui kunnen er helemaal niks van, maar elk afstel is in hun voordeel.

Maar bij 0-3 laten en klaar. Gefeliciteerd allen, een overwinning in de Arena met een dikke zwarte rand. Wie had dat ooit gedacht?
PUNTEN IN MINDERING IS ALLES WAT misschien HELPT
Klopt het nieuws over mogelijk dinsdag ochtend uitspelen .?
Lijkt me niet als die joden woensdag een wedstrijd hebben
Nee, Ajax speelt woensdag tegen Volendam, dus ik kan me dat niet voorstellen
Hun schuld gewoon dinsdag spelen toch.
Die kunnen ze ook nog wel een keer verplaatsen toch
Denk dat Volendam dat niet doet, die spelen die gasten ook van het veld nu.
Restant van de wedstrijd niet eens meer uitspelen, overwinning voor ons en die joden 3 punten in mindering brengen.
Dat zou terecht zijn, maar denk dat 3 punten in mindering al niet realistisch is in Nederland
Oo korte termijn uitspelen. Niet pas in november. Dat zou competitievervalsing zijn. Is dat niet mogelijk, dan punten naar Feyenoord
Punten in mindering, anders helpt toch niet
Aanstekers vergeten? Anders had Fey ook gewonnen. Vergelijkbare actie. Ze willen nu ook laten zien dat ze macht hebben die nepsupporters
En op deze manier wordt er maar 1 club benadeeld. Kan toch niet
Definitief gestaakt, Definitief de punten naar Feyenoord. Niet meer uitspelen. Straffen die club.
En die kneuzen krijgen uiteraard hun zin. Echt top hoor knvb !
Wedstrijd moet deze week nog worden uitgespeeld, anders reinste vorm van competitievervalsing. Zetten ze de wedstrijd van Ajax-Volendam maar naar een andere datum.
Precies. Als het niet kan de punten naar Rotterdam
Een dramatische club met dramatische supporters!

Feyenoord moet gewoon als winnaar aangewezen worden.
Dit is bewust gedaan door die leeghoofden.

Feyenoord heeft een heel druk schema met CL / Eredivisie en straks ook de bekerwedstrijden erbij.

En wat voor straf gaat de KNVB, Ajax nu opleggen..
Want ze zijn geen haar beter dan de FC Groningen supporters.
Dat wordt waarschijnlijk voor de Ajax-supporters een Arenaloze oktober. AZ thuis zal zonder publiek zijn.
Daar heeft AZ voordeel van, Feyenoord niet helaas.
Goed zo !

Laten ze maar nog verder in de malaise wegglijden…
Het is ze van harte gegund..

Deze gasten zijn van het niveau FC Groningen supporters.
En jij denkt dat ze ook niet bij andere clubs lopen? Ze zitten overal. Anders gaan ze wel overal naar toe.
Wat een stel verliezers zeg. Ploeg en supporters. Kneuzen
Netten in de Arena. Zo niet?!
Dan ook geen netten meer in de kuip! (Punt .)
Je doet net alsof het een beslvan de knvb is. Feyenoord heeft de netten zelf laten opgehangen en besloten deze te katen hangen.
Feyenoord heeft de netten zelf opgehangen en laten hangen, wat ik een uiterst verstandige keuze vind
Dat stadion leeghalen en dan doorspelen. Of een reglementaire 3-0 nederlaag. Te gek voor woorden als deze wedstrijd over 2 maanden ofzo moet worden uitgespeeld. Zo geef je die ***supporters precies wat ze willen.
Reglementaire 0-3 zouden ze voor tekenen denk ik... Beter uitspelen en er nog een paar bij prikken
Wat is het toch een hersenloos volk..
Espn en die teringzooi oprotten alles gewoon terug naar ziggo hoe kan je deze wedstrijd niet uitzenden op espn 1 .
Voor dat kutgeld krijg je ook kutcommentaar
Als ze dat doen neemt niemand ESPN af natuurlijk. Dat heet logisch nadenken.
Wil je dr een gratis seizoenskaart bij?
Naar Ziggo hahahahaha weet je waar al die centjes naar toe gaan...????
Beste kameraden, WORDEN WE AL KNETTERGEK?
Ok. En nu echt voetballen en er nog eens drie bijprikken. Ajax in de rol drukken die Feyenoord jaren lang heeft gespeeld. No mercy.
Ik ben ook zo blij dat die Timber heel goed is dit seizoen.
Met 0-3 voorstaan in de ArenA terwijl je matig speelt.
Het is wel eens erger geweest.
We spelen niet ons beste spel, maar goed 3-0 ennu echt doorpakken de tweede helft.
Wat is Feyenoord slecht zeg. Komt ook totaal niet aan de bal. Tis dat onze voorgoed zo dodelijk is maar tis eigenlijk buiten die aanvallen niet om aan te gluren.
Onze ? Je eigen club doet niks😂 ****** ****
Haha, wat denk je, mijn cluppie wordt geslacht en verveel me de *******, ga een account maken op 1908 en net zo kansloos als m'n cluppie doen?
Lol. Aub. Je kan mij niet wijsmaken en zeggen dat Feyenoord goed is! Dodelijk effectief. Ik vindt het prima mits we winnen maar goed is het zeker niet. Elke aanval is wel dodelijk van onze kant. Maar goed hebben we zelf vaak genoeg meegemaakt dat we beter waren maar toch onderuit gingen.
Kan niet wachten op de witte zakdoekjes.
Hahaha whoehoe hahahahahahaha
  • 1
  • 2