Primeur Bevestigd
yv201906304718op

VK Sportphoto

Transfers

Ajax maakt werk van oud-Feyenoorder St. Juste

FeyenoordTM

Ajax is werk aan het maken van oud-Feyenoorder Jeremiah St. Juste. Bij de Amsterdammers wordt de verdediger gezien als een mogelijke opvolger van Jurriën Timber, die voor een miljoenentransfer naar Premier League-club Arsenal staat.

Het is vooralsnog onduidelijk hoe de speler zelf in een mogelijke terugkeer naar de Eredivisie staat, maar dat Ajax-directeur Sven Mislintat hem hoog heeft zitten staat vast: de eerste toenadering met de speler zelf én met zijn huidige club Sporting Clube de Portugal is reeds gezocht.

De 26-jarige St. Juste vertegenwoordigt naar inschatting van Transfermarkt een waarde van dertien miljoen euro. In Portugal staat hij tot medio 2026 onder contract. De geboren Groninger heeft vijftig officiële Feyenoord-duels op zijn naam staan, waarin hij zes maal doel trof en drie assists afleverde.

St. Juste kwam in de zomer van 2017 over van SC Heerenveen naar Feyenoord. De Rotterdammers betaalden naar verluidt 4.800.000 euro voor zijn diensten. Twee jaar later maakte hij voor 8.000.000 euro de overstap naar 1. FSV Mainz 05 uit de Duitse Bundesliga.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen