Betrouwbaar
geertruida-leipzigweb2

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Transfers

'Geertruida persoonlijk rond met RB Leipzig'

FeyenoordTM

Feyenoord-verdediger Lustharel Geertruida heeft een persoonlijk akkoord bereikt met RB Leipzig. Dat meldt Fabrizio Romano dinsdagavond op Twitter.

Het is nu aan de clubs om elkaar te vinden. Dinsdagmiddag meldde het Algemeen Dagblad dat er een bedrag van ongeveer twintig miljoen euro gemoeid gaat met het tweede bod van de Bundesliga-club.

Geertruida speelde reeds 151 officiële duels in het shirt van de Rotterdammers. Daarin was hij goed voor 15 goals en 6 assists. De multifunctionele verdediger verlengde afgelopen maart zijn Feyenoord-contract tot medio 2025 en wordt door Transfermarktingeschat op een huidige marktwaarde van 25.000.000 euro.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Lees dat ze nu de hoofdprijs vragen om hem iig nog een jaartje te houden. Als ze maar niet weer in hetzelfde domme patroon vervallen om hem toe te zeggen dat hij volgend jaar voor een lager bedrag weg kan. Dan kun je hem beter nu voor een goed bedrag verkopen
Hoe jammer ik het ook mag vinden,hij valt niet te houden vrees ik,ook al vind ik zo'n traditieloze kunstclub niks voor hem.
Geertruida en Pedersen niet verkopen. Zoveel mogelijk het elftal in stand houden.Pedersen een zwaar onderschatte voetballer met een geweldig loopvermogen waardoor Trauner kan inschuiven en Pedersen de gaten kan dichtlopen met zijn snelheid. Aanvallend voetbal willen we toch spelen ?
Als dit echt klopt, vind ik het jammer. Hij heeft pas zijn contract met zijn volle verstand verlengd en liet dat vol trots aan de supporters zien. Heb je dan niet een bepaalde verantwoordelijkheid voor minimaal nog een jaartje Feyenoord? :)
Je kan het hem niet kwalijk nemen. Hij is toe aan een stap. Financiëel zal hij er een stuk beter van worden. De Bundesliga is daarnaast een prima competitie en Leipzig een prima club om je verder te ontwikkelen.
Heeft daardoor trots zijn waarde verhoogd waar wij als Feyenoord zijnde alleen maar profijt van hebben mocht hij al in gedachten hebben gehad dat hij deze zomer wel is weg zou kunnen gaan. win-win situatie. of we mogen nog een extra jaar genieten van hem of we strijken een hogere transfersom op door zijn contractduur.
Dat is ook weer waar @Roco en @Gilbert.
Ik gun hem echt het allerbeste alleen het kwam een beetje dubbel over. Ik dacht echt na zijn verlenging dat is zeker iemand die nog een jaar blijft. Maar ik denk waarschijnlijk te ouderwets. We wachten het af :)
Daarom! hoe dan ook is het ergens positief maar laten we hopen dat hij nog een jaar blijft
Of ze hebben verlengd zodat Feyenoord meer kan vragen
We zijn op papier de 7e competitie van Europa.
Dat drukt de waarde!!!
En daarbij heeft feyenoord de laatste decennia niet echt overtuigende resultaten Europees behaald. We doen sinds twee jaar Europees weer van ons spreken. En dat drukt ook de prijs!!
Mij bekruipt een beetje het gevoel dat ze met die €25 (30) miljoen van Kokcü een soort benchmark hebben neergezet (of is ontstaan); al onze beste spelers zijn op te halen voor een bedrag tussen de €20 en €30 miljoen. Als de berichten kloppen vind ik €20 miljoen écht véél te weinig voor Geertruida. De man kan op 3 posities uit de voeten, kan scoren, lijkt onder Koeman een vaste kracht in het nationale elftal te worden en heeft er met Feyenoord al twee hele verdienstelijke Europese campagnes opzitten. En dan vergeten we dat ook hij pas 22 jaar is.

Hetzelfde geldt wat mij betreft ook voor Hancko.
€25mn is een ergens wel een redelijke bodem voor een Europa League en Conference League club uit een ‘mindere’ competitie.

In het geval van veel competitie van verschillende clubs voor de speler, exceptioneel talent zal dat hoger liggen.

Op de langere termijn kan dat stijgen door bewezen voorbeelden dat Feyenoord spelers bij topclubs slagen en continue Champions League voetbal waar de spelers zich kunnen laten zien.
Fair point. In het verleden hebben te weinig spelers van Feyenoord direct succes gehad in een top 5 competitie.
Ach dit wordt een fijne nieuwsdag..Bijlow, Pedersen, Walemark en Dilrosun krijgen weliswaar een transfer voor in totaal 40 miljoen, waarmee de inkomstenteller inclusief CL op ruim 100 miljoen staat. Daar staat tegenover dat Nakamura (10 miljoen), Idrissi (4 miljoen) De Ketelaere (huur 3 miljoen), Chavez (8 miljoen) en Araujo (6 miljoen) vandaag nog tekenen. Nog meer goed nieuws! Geertruida en Hancko verklaren dat ze nog een seizoen blijven en Szymanski tekent toch zijn huurcontract. En toen werd ik wakker...
En morgen tekent nog een talentvolle keeper of juist een ervaren rot als Unerstall..
Dilrosun krijg je geen 1 euro voor en Idrissi is ook weer 4 miljoen die je weggooit
Ik denk dat Dilrosun nog wel een miljoen of 5 moet opbrengen. Hij heeft echt wel specifieke kwaliteiten als je hem gewoon op de flank neerzet. Ik denk wel dat hij wat overzicht mist om echt in de top door te breken. Idrissi is zeker geen weggegooid geld als je daarnaast een groot talent als Nakamura haalt. Idrissi is gewend aan het systeem van Slot, combineert goed met Hartman, is behoorlijk ervaren en gedisciplineerd en wisselt goede acties af met dramatische, zoals zoveel vleugelspelers. Ik denk dat je hem er beter bij kunt hebben dan een piepjong talentje als Gulliksen, aangezien juist de vleugelspelers vaak gewisseld moeten worden vanwege de intensieve speelstijl. Alleen dan dus wel gecombineerd met een buitenspeler uit de categorie Nakamura en niet als hoofdaankoop voor de flank.
Sinds wanneer is de keteleare een onderwerp binnen feyenoord?😂
Sinds mijn droom ;-) Milan wil hem verhuren overigens. Maar ik had wel wat en beetje overschot aan middenvelders in mijn droom. Exit Chavez en als keeper Livakovic dan maar.
AZ wil 25 miljoen voor Reijnders. Hoe kan het dat het AZ lukt zulke bedragen te krijgen voor spelers die zeker niet beter zijn, en wij betere spelers voor max hetzelfde bedrag verkopen. Ongekend!
Groot verschil tussen willen en daadwerkelijk krijgen. Kokcu gegarandeerd 30 miljoen en er bestaat een aanzienlijke kans dat Benfica hem met winst gaat verkopen. Als we uiteindelijk 35+ mil voor Kokcu krijgen is het toch meer dan een prima deal geweest? Zie Az geen spelers voor zulke bedragen verkopen hoor..
Tuurlijk zit er verschil tussen willen en krijgen. Maar het voelt een groot verschil in de poppetjes die onderhandelen. Daarbij is een verkooppercentage nooit een garantie.
Zeker waar, maar gezien het handelshuis dat Benfica is vertrouw ik er wel op dat wij nog een flinke som geld tegemoet zijn bij zijn volgende transfer!
Precies en wij zijn ook nog kampioen en kwartfinales el
Wat mij persoonlijk steekt is dat eigenlijk alle goede spelers van ons altijd meteen wegwillen naar de eerste de beste onaantrekkelijke k#tclub die zich aandient. Ik snap daar eerlijk gezegd niks van. RB Leipzig is toch een totaal onaantrekkelijke club? Benfica vond ik persoonlijk ook niet geweldig (had liever een Premier league club afgewacht). Maar ook vorig seizoen een Senesi naar die laagvlieger in Engeland, of Sinisterra naar Leeds. De voorbeelden zijn talrijk.
Jij hebt volgens mij totaal geen benul hoe groot de Premier League is en hoe lastig het is om daar te slagen, zelfs überhaupt te komen. Leeds en Bournemouth zijn veel groter dan Feyenoord, qua financiën maar qua mogelijkheden voor speler al helemaal. In plaats van wekelijkse potjes tegen RKC of Heracles speel je tegen teams uit de beste competitie van de wereld.

En sorry hoor, maar Benfica geen geweldige club? Ze hebben de afgelopen 2 jaar de kwartfinale van de CL gehaald. Leipzig vorig jaar RO16 in de CL en het jaar ervoor in een enorm lastige groep 3e geworden.

Ik denk dat jij of een veel te groot beeld van Feyenoord hebt, of een veel te klein beeld van de rest van de voetbalwereld
Nog steeds geen groen licht🚦!?
'nog steeds' haha, we wachten netjes de bronnen af
Inkomende transfer of ander nieuws?
United legt bod neer voor… Onana!

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/1141546/manchester-united-legt-nieuw-bod-neer-bij-internazionale-voor-onana.html
Zou jammer zijn als die komt. Bijlow is nou juist de enige steunpilaar waarvan ik het niet erg vind als die gaat als ze inderdaad 23 miljoen betalen. Als die fit is heb je een uitstekende keeper aan Bijlow, maarja die fitheid...
Schijnt dat ze 2 keepers willen. Wel duidelijk dat ze Bijloiw niet als eerste keeper zien.
Wat ik al zei..
Bijlow kan in Manchester 4x meer verdienen dan in Nederland..
Maar de kans is ook 4x groter dan hij daar gaat banken.

Kan hij mooi bye bye tegen z’n basisplaats bij Oranje zeggen.

Van mij mag hij ook gaan vanaf een bedrag van €20m ex bonussen..
Minimaal 30 miljoen voor Luts. een hele belangrijke speler voor Feyenoord. Zeker met de interesse voor Hancko en Pedersen
Ik hoop toch met smart op Luka van Zagreb
@FTM, verwacht je vandaag met meer nieuws te komen??
Jawel, dat het vreselijk stormt, ook in Rotterdam!
denk je dat hij jou eerst gaat beantwoorden voordat ze een artikel gaan plaatsen?
Jazeker, doet hij wel vaker...
Leuk dat hij akkoord is, maar gaan we helemaal niks mee doen. 30+ miljoen of gewoon lekker laten.
AZ gaat Reijnders verkopen tussen de 20-25m. Dat is paar miljoen minder dan Kokcu. Kokcu die in alles beter is en ook jonger. Kokcu die meer ervaring heeft (ook in europa)....
Nee we kunnen niet vergelijken met Ajax, maar onze spelers moeten toch wel significant meer opleveren dan AZ?
Nu vragen we dezelfde prijzen als AZ....
Paar miljoen minder dan Kökçü? Orrie is € 30m met 25% doorverkoop percentage.
Die 25% doorverkoop percentage is geen garantie voor extra miljoenen. Ligt geheel aan Kökcu zelf of Feyenoord daar ooit meer aan gaat verdienen.
Klopt maar daar is doelbewust voor gekozen omdat Benfica goed verkoopt en een beursgenoteerd bedrijf is. Winst maken is hun prioriteit.
Enige waar je bevreesd voor moet zijn is de gunfactor. Dat kan mee gaan spelen als een jongen van de club zelf ook graag wilt en al rond is. Zo is het bij Kockcü ook gegaan. Een keiharde opstelling lijkt dan niet meer een optie te zijn.
Tsja we gunnen ook Luts een transfer. Wie gunnen we eigenlijk niet?
Als het doorverkoop percentage maar hoog is. Daar kun je beter hard op onderhandelen dan 2-3 miljoen extra nu. Deze club verkoopt namelijk heel goed door, net als Benfica.
Jammer dat hij gaat, zeker naar een DDR club. Maar als hij daar Leip van is….
Ik verwacht, aangezien je niet met alleen 20 jarige talenten de cl ingaat, nog wel een verrassende transfer of 2 waar we allemaal blij van worden. In ieder geval Beelen als backup cv. Nog 1 rechtsback. Linksbuiten en een middenvelder.
Giel Beelen als backup. Mooi man
Lcv
Rcv
Rechts back
Cm
Cam
Lb
Rb
Spits
'Impress me' hoor ik Te Kloese zeggen. Ervan uitgaande dat ze met 25 miljoen aan komen kakken. Rb Leipzig is niet dom en heeft te Kloese horen zeggen dat Feyenoord geen sociale instelling is. De directie van Rb is dus bereid om diep in de buidel te tasten. '40 miljoen' is hun reactie. Te kloese zegt volmondig ja en haalt daarna St Juste voor 12 miljoen terug.

Eind goed al goed.

Tot volgend jaar op de coolsingel kameraden!
Ajax is wel slim bezig met St Juste, als hij daar heen gaat.. Omschakeling was dramatisch bij hun. Bassie slijten en een snelle centrale verdediger er voor terug 🤔

Nou wij nog een logische versterking / vervanging
En weer heb je t over ajax
Hou eens op man
Logisch toch. Psv en Ajax zijn de concurrent.
Je hebt laatst eens gezegd dat de kans groot is dat er een zuid/midden Amerikaanse speler komt. Denk je dat nog steeds?
Ik zou hem die stap gunnen. Wel een betere competitie maar of de club Leipzig nou beter is dan Feyenoord.. dat betwijfel ik. 25 mln en 20% doorverkoop..

Als je Bijlow en Pedesens samen verkoopt voor 45 mln dan heb je een behoorlijke cash flow. Met CL 120 mln. Kuip kopen en de VVF gelijk uitkopen. Baas is eigen huis worden. 40 mln herinvesteren in spelers. Arne maakt toch van bijna elke speler een topper..(bij wijze van spreken dan)
Bijlow en Pedersen € 45m? Max € 35 ga je daarvoor krijgen maar ik denk rond de € 30.
Ik begrijp ook niet hoe mensen aan die bedragen komen. Ik denk zelfs dat 30m in de praktijk nog hoog geschat zal zijn. Ik vrees Bijlow 20m en Pedersen 7m
Heel simpel. Kan je lezen op forums en divetse kanalen.. maar of het waar is is het 2e . Feyenoord gaat sowieso niet onder 25 mln praten over Bijlow. Er is een bod in de maak van 12 mln van Torino voor Pedersen. Ik las dat Wolfsburg 9 mln over had.

Maar @FTM.. had jij dat ook niet geschreven?
@FeyenoordTM wannneer het goede nieuws? Dacht vandaag
Ik ga eerst heerlijk slapen. Morgen eens kijken hoe we wakker worden, en of de ingewijden de go geven. Daarvan zijn we afhankelijk.
Duidelijk, een goede nacht gewenst.
Ik denk dat het goede nieuws is dat er niemand uit basis meer mag vertrekken. Dat hebben de directie en Slot vandaag besloten. Dat geeft de rust waar @FTM op doelde in zijn Insta post.
En als er morgen bijvoorbeeld 35 miljoen wordt betaald voor een basisspeler is die weg dus dat kan je nooit afspreken
Klopt, ik doelde eigenlijk ook meer op dat er alleen bij een extreem bod iemand mag vertrekken
Ik denk niet dat dit nieuws moet wachten op een ‘Go’……. Ik hoop trouwens wel dat dit ook waar is.
@FeyenoordTM, zie dat Sanchez weg mag bij dat kleine clubje uit London. Valt die naam binnen de club? Ook al is het een ex ………..

Goed werk verricht je btw, mag best gezegd worden!!
Die verdient echt te veel salaris voor Feyenoord
Ja dat zal idd. Gaat alleen maar om geld tegenwoordig ipv minuten maken
Denk jij dat Zeno Debast van Anderlecht haalbaar is? Erg groot talent met ook prima voetballende kwaliteiten zoals Geertruida.
Feyenoord wil dergelijk talent in eerdere stages ontdekken. Negentien jaar, tien miljoen waard. Voor Feyenoord al gauw te gortig nu
Duidelijk dankje. Jammer, want het is echt een prima speler.
Denk zelf eens na gozer, wat een vraag weer 🤦‍♂️
****** held gooi een livestream.
Szymanski heeft zijn contract in Moskou laten verscheuren en zal spoedig een meerjarig contract gaan tekenen bij Feyenoord
Hij gaat in ieder geval blijven, speler zelf wil niets liever dan met Feyenoord in de CL gaan spelen
@FTM is die Doukoure van Strasbourg nog een optie als vervanger of is die nu te duur en onhaalbaar?
Daar heeft Feyenoord helaas al wat treintjes voor gemist. Goede optie, maar nu wat duur
Zijn er ook voorbeelden waar Feyenoord niet de eerste 3 treinen heeft gemist want afgaande op deze trend zie ik pas half augustus versterkingen komen
Helaas. Lijkt me qua profiel een perfecte vervanger voor Geertruida. Gooi je nog een balletje op bij DtK? ;)

Thanks voor je reactie en succes de komende maanden!
Gaat het gebeuren dat Lutsharel Geertruida een transfer voor 20 miljoen euro wordt gegund terwijl Jurriën Timber voor ca. 50 miljoen euro naar Arsenal is gegaan?
Dit wordt weer een flink doorverkoop %. Benfica en Leipzig zijn natuurlijk verkoopkanonnen voor de toekomst.
Wat me trouwens wel verbaasd is, dat zo'n jongen een paar maanden geleden, na maanden lange moeizame gesprekken, met een shirt met 25 het trainingsveld op komt en een paar maanden later dat blijkbaar vergeten is.

Blijkbaar denkt ie, dat er allemaal senielen langs het veld staan.
Nou, hiermee heeft hij toevallig wel de transfersom aardig verhoogd…..
Wie is er nou seniel??
Dat geintje flikt die ieder jaar, ieder jaar de onderhandelingen vertragen en zeer moeizaam laten verlopen met buitensporige eisen om vervolgens 1 miezerig jaar bij te tekenen.
Vorig jaar flikte die hetzelfde.

Alleen daarom al zou ik lekker die genoemde 25 miljoen pakken en doorselecteren.
Wees blij dat ie uberhaupt wilde verlengen idioot... Wat een gigantische domme mensen heb je hier zeg.
Idioot ?
Er is maar 1 idioot en dat ben jij , blijkbaar is ie bijzonder voor jou, omdat ie uit Zuid komt , nou vergeet het lekker , er was en is maar 1 echte Feyenoorder dat was Coentje en voor de rest, voorbijgangers , die maar 1 belang hebben en dat is hun eigen belang.
Hij en z'n zaakwaarnemer Fer, het broertje van, zijn de misselijkste figuren die er rondlopen en dan een akkoord maken met de meest racistische club van Duitsland.
Volgens mij snapt ie helemaal niet, dat als je daar als donker gekleurd medemens over straat gaat, je beveiliging mee moet nemen.
Sinds wanneer betekent contractverlenging tot 2025 "ik blijf hier tot 2025"?
Aangezien Feyenoord op Beelen na voor niemand concreet is gok ik dat het nieuwtje waar ftm het over heeft, over Szymanski gaat.
Maar persoonlijk hoop ik op een nieuwe naam.
Dat Szymanski toch nog een seizoen blijft zou ik wel heel goed nieuws vinden. Maar dat zou wel erg snel zijn na dat bericht van gisteren. Ik denk wel dat het gaat over een concreet bod op iemand. Nakamura of Chavez zou ik wel goed nieuws vinden. Of Vetlesen waarvan ze de deal plotseling hebben gekaapt :-)
Het was dus Pedersen Nieuws hij is gespot aan de onderhandelingstafel
Gaat om Pedersen die gespot is in een restaurant
Ging over morgen. En het was goed nieuws. Dat lijkt me nieuws over Pedersen niet tenzij ze 20 miljoen krijgen ;-)
Ik lees dat Vetlesen gisteren definitief door Brugge is ingelijfd. De Ketelaere dan voor een jaartje huur...dat zou ook een leuke stunt zijn.
Vond Szymanski redelijk goed spelen, maar heb het niet zo met huurspelers.
En zeker als je geld tot je beschikking hebt, zou ik er persoonlijk eerder voor kiezen om een speler te kopen of huren met optie tot koop
Dat lijkt me ook de situatie waar Feyenoord naar toe moet, maar nog niet is. Hoewel huur altijd wel interessant kan zijn als het om een speler gaat zoals de Ketelaere of Szymanski die je anders niet zou kunnen halen of als je aan het einde van de transferperiode met beperkte middelen nog je selectie rond moet krijgen. Feyenoord zwemt nog niet in het geld. Als je Szymanski voor 2 miljoen kunt huren, hou je meer geld over voor de aankoop van bijvoorbeeld een linksbuiten. Anders moet je dat geld weer uitsmeren over bijvoorbeeld een linksbuiten en een nummer 10. En een huurspeler als Szymanski kan wel degelijk geld opbrengen als hij een belangrijke pion is in een elftal dat CL haalt.
Dachten we van de back van anderlecht maar nakamura zou ook fijn zijn of er is een zeer hoopvolle update over beelen mijn gevoel zeg onze vriend van anderlecht
Ik ben eerder bang dat het over een transfer van pakweg Gulliksen gaat. Zo'n speler waar je pas over een jaar of 2 echt wat aan hebt. Ik hoop dat het iets is over een aankoop die echt een directe versterking is.
@FTM vanavond youtube? Zoveel vragen, zoveel te bespreken.
Alles onder de 25 is een schande
Is de transfer van Bozenik naar Boavista nu definitief?
Feyenoord heeft nog steeds niets daarover gecommuniceerd
@FTM Zeno Debast een mogelijke vervanger? Uitstekende speler. Met 10 mil wel een hoge marktwaarde.
Zou een goeie zijn,maar ben bang dat die te duur is
Als ik zie wat voor van der Ven en Timber neergelegd word.
Lijkt 30 miljoen eerst te komen
Ben bang dat het 21 miljoen word .
In dat geval moet Feyenoord eindelijk eens keihard nee zeggen.
@FeyenoordTM, ik en wellicht anderen zouden het interessant vinden als jullie een keer een artikel schrijven over hoe “formele aanbiedingen” tussen clubs worden gedaan?

Gaat dat via een standaard biedingsformulier dat alle clubs gebruiken? Zijn dat half-bakken mailtjes van TD’s onderling? Gaat dat via een Platform?

Heb je foto’s/voorbeelden hoe dat gaat.. wellicht nog wat leuke anekdotes uit het recente verleden. Wellicht een ‘long read’ met je ‘vriend’ Dennis over hoe transfers tot stand komen.

Alvast dank!
Alles begint bij een 'letter of interest'. De rest zal ik eens bewaren voor een artikel, leuk idee. Verschilt wel per (kaliber van een) transfer, overigens
@FTM is het niet een idee om jouw reacties snel te kunnen vinden middels een filter of iets dergelijks hier op de site of via jouw profiel. Want ik volgde gewoon je Twitter reacties en op deze manier is het lastig bij te houden.
Control + F en dan m’n gebruikersnaam intikken
Ja snap ik, maar dan pak je toch niet elk artikel mee.
Dit zou echt jammer zijn. De spelers weten wat er te bieden is, CL en titelfavoriet komend seizoen. Is geld dan echt belangrijker dan sportieve ambitie?
Ik ga dit soort reacties nooit begrijpen. Ook al zijn deze jongens Feyenoorders voor het leven, een carrière duurt niet zo lang en ze zijn topsporters. Zij willen alles uit hun carrière halen, dat kan je ze toch niet kwalijk nemen? Benfica en Leipzig zijn beide een mooie stap om daarna naar de absolute top te gaan.
2 titels kunnen dat ook realiseren
Nu moeten hall en benita hun kansen pakken net als hartman last season
Was dat van St. Juste het vage nieuwtje?
Nee zeker niet belangrijk, maar betreft wel een eventuele grote transfer van een oud-Feyenoorder. Dus noemenswaardig.

Heb er bewust voor gekozen om niks te pushen via Twitter etc, zodat niet iedereen hier lastig mee gevallen wordt. Staat enkel op de site, prima zo lijkt me.
Je zei gisteren vandaag nog iets te horen over een nieuwtje, kan je daar iets over kwijt?
Ik heb alles klaar staan

Waiting for the 🚦
Is het iets bekends dat nu concreet wordt, of iets compleet nieuws?
Niet op wachten joh, gooi het er maar in hier.....👍
Wordt er met dit nieuws nog een extra poging gedaan om Brenet te binden aan Feyenoord, al iets meer nieuws over Beelen?
Brenet zit nu in het buitenland om ergens laatste plooien voor glad te strijken, geen Feyenoord
Fijn zo! Mooi wegblijven uit de Kuip
Laten ze Pedersen en Geertruida vertrekken of als de ene vertrekt blijft automatisch de ander?
Denk dat wij over Brenet ook niet rouwig hoeven te zijn. Echter indien zowel Pedersen als Geertje weg vallen dat het nog een tumultueuze zomer kan worden voor wat betreft de aankopen
Toch een prima speler voor in de eredivisie
Laten we eerst de reactie van Feyenoord afwachten in plaats van te speculeren over van alles en nog wat.
Zodra Geertruida of/en iemand anders verkocht word(en), gaan we actie zien van Feyenoord. Eerder niet. We moeten nu eerst zekerheid hebben over wie er vertrekken. Bepaalde posities zijn misschien goedkoper of gemakkelijker op te lossen dan andere. Voorlopig hebben we nog een kleine voorsprong t.o.v van begin vorig seizoen.
Vooralsnog heeft ook niemand zich gemeld voor.Gimenez en Wieffer. Dan begin ik me wat maar zorgen te maken. Al zullen er ook daar goede vervangers voor worden aangetrokken
Op St Juste kunnen we niet reageren 😂
Niet belangrijk, iemand die heeeeel hard kan rennen, maar niet voetballen. M.a.w., ze zijn op de goede weg in 020😅
Op zich zegt een persoonlijk akkoord niet veel in dit stadium.

Club geeft gewoon bij de zaakwaarnemer aan wat het salaris ongeveer zou zijn en vraagt of dat in orde is. Straks moet er nog wel onderhandeld worden.
30 mil, niet minder…. Maar deze jongen gaat sws slagen in het buitenland, zo jong en toch zo volwassen en rustig in zijn spel, sublieme verdedigende acties en ook inzicht en dan ook nog eens zijn voorwaartse drang…. Wat een speler gaat dit worden.
Geertruida zal wel gaan, ik schat in voor 25 miljoen met wat makkelijke bonussen van 5 miljoen, zit je net als Kokcu op 30 miljoen
Als Pedersen dan ook gaat voor ca. 8 miljoen en Bijlow voor 23 miljoen, heb je voor 90 miljoen 4 spelers verkocht, vorig seizoen 70 miljoen, bij elkaar 160 miljoen.
Ongekend voor Feyenoord en groot compliment naar Te Kloese en Slot.

Hopelijk blijft het wat verkopen betreft hierbij en kan er , als het loopt zoals ik schets, 60 miljoen geinvesteerd worden.
Daar kan je je spelersgroep echt mee versterken en alle vertrouwen in de scouting en alle andere betrokkenen dat ze dat geld goed gaan besteden.
45 miljoen
Anders moeve met welke club dan ook
En Geertruida... das toch die jongen die 3 mnd geleden trots zijn shirt omhoog hield, dat hij bijgetekend had?

Jammer als hij rond is
Feyenoord moet nu voet bij stuk houden.
Dat bijtekenen is wel het verschil tussen 15 en 25 miljoen. Dus die handtekening is heel veel waard inderdaad!
Beetje raar dat bild zegt dat geertruida persoonlijk akkoord is enbfeyenoord en leipzig nog ver uit elkaar liggen, volgens mij de verkeerde volgorde