Bevestigd
yv202287yv202287a1b09507

VK Sportphoto

Transfers

'RB Leipzig dient tweede bod op Geertruida in'

FeyenoordTM

RB Leipzig pakt door in de mogelijke Lutsharel Geertruida-deal. De Bundesligaclub heeft kortgeleden een tweede bod op tafel gelegd bij Feyenoord, zo bevestigt het Algemeen Dagblad dinsdagmiddag.

Het huidige bod bedraagt een bedrag van rond de twintig miljoen euro. Feyenoord wil Geertruida deze zomer niet kwijtraken, maar de Duitsers hopen met het verhoogde bedrag toch een transfer te bewerkstelligen.

Ook de technische staf wil de boel graag bij elkaar houden, maar naast de concrete belangstelling van Leipzig voor Geertruida staat keeper Justin Bijlow in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester United.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Denk zelf dat dit een goede stap is in zijn ontwikkeling, en in 3 jaar van 3mio naar ±25mio is voor de club ook een mooie meevaller
Precies zo is het. Vorig jaar had je hooguit 15 miljoen gekregen. Het is een talent van Varkenoord, dus alleen opleidingskosten. Dan zou 25 miljoen een mooi bedrag zijn als eindbod.
Ik heb liever dat Bijlow vertrekt dan Geertuida.
Slot denkt inmiddels "was ik toch maar naar de Spurs gegaan".
Slot heeft nog 3 jaar met 4 miljoen per jaar. Die lijft lachen.
Pakt die echt 4miiljoen per jaar?
Als hij echt voor 20 miljoen weggaat kan Feyenoord de action als sponsor gaan gebruiken.
Ik kan me niet voorstellen dat je van Traditionsverein Feyenoord naar handelshuis Leipzig wilt. Monaco is ook zo’n voorbeeld waar je als voetballer nog niet dood gevonden wil worden. Talenten als Brobbey, Kongolo en Boadu zijn er allemaal verpieterd. Hopelijk verkopen wij aan de juiste club en kunnen we de verleiding van het snelle geld/de hoogste bieder weerstaan. Daar pluk je op termijn wel weer de vruchten van.
Juist als springplank en er zit genoeg geld in dat consortium.
Bovendien 2x zoveel salaris netto waarschijnlijk. Kan zijn hele familie/buurt onderhouden.

Nu door de voordeur naar buiten.
This is the way...

En ik snap niet dat mensen hier moeilijk overdoen
Die gozer was 3 jaar geleden nog geen twee miljoen waard

Natuurlijk maak ik me zorgen over het Rotterdamse karakter wat we gaan missen
Uiteindelijk moet Geert het inderdaad zelf bepalen. Met mijn witte privileges kijk ik waarschijnlijk ook anders naar zo’n situatie, bij nader inzien heb je wel een punt met dat hij zijn hele familie/buurt kan onderhouden.

Ik hoop vooral Geertruida een mooie carrière tegemoet gaat en dat slaagt bij Leipzig. In de eerste plaats voor hem. In de tweede plaats hoop ik dat hij een goed visitekaartje voor Feyenoord zal zijn, dat zal nieuw perspectief bieden voor onze jeugd en goed zijn voor onze reputatie bij de Europese top. Misschien komen we zo eindelijk nog eens van ons Calimero-complex af!
Kijk eens naar de vervolgtransfers die diverse Leipzig-spelers gemaakt hebben en je snapt Geertruida ineens een heel stuk beter. En daarbij, het is idd geen club met een grote traditie maar is inmiddels wel een stabiele club aan de bovenkant van de Bundesliga. Dat kun je van 'traditionsverein' Schalke of HSV niet zeggen.
Ik kan niet ontkennen dat ze de laatste jaren regelmatig aardige transferbedragen hebben kunnen afdwingen. Ik heb niet goed genoeg beoordelen wat het slagingspercentage van hun aankopen is. Ik hoop dat het hoog is!

Wellicht beoordeel ik Leipzig iets teveel op hun grijze muizenimago. Deze ouderwetse voetbalromanticus verkiest authenticiteit nog vaak boven kwaliteit. Dan zat je bij Feyenoord de afgelopen decennia overigens wel goed! Gelukkig zijn er ook mensen die soms anders dan mij denken, daar lijken we wel mee vooruit te komen.
Je nickname verraadt die romantische inslag en ik beschouw mijzelf o.a. op sportgebied ook wel als romanticus. Het verhaal van de Feyenoordselectie die aan de kade van Lissabon de Waterman en de Grote Beer staat op te wachten, is nog altijd een mooiste Europese verhaal van Feyenoord. Eigenlijk nog mooier dan de EC1 winst in San Siro op 6 mei 1970. Maar dat is dan weer het grootste verhaal.
Alleen snap ik ook dat bv Geertruida zich bij cruciale keuzes in/over zijn voetbalcarrière niet door romantiek laat leiden.
Je hebt het goed gezien met die nickname, de échte historici onder ons zullen er ook nog uit kunnen opmaken waar ik oorspronkelijk vandaan kom. Over nostalgie gesproken hè… Al woon ik alweer 16 jaar in Rotterdam, “Ken je dat niet horen dan?!” klinkt uit mijn mond toch net even wat liever. Als kind las ik niets anders over Feyenoord. Als je zo ver van de Kuip opgroeit en de clubliefde niet met de paplepel meekrijgt bestaat blijkbaar het risico dat je alles over Feyenoord gaat romantiseren…
Dromen mag ook. Voor dat soort bedragen en meer moet je helaas bij een andere club zijn... Ik hoop op €25 mio maar meer zit er echt niet in denk ik...
We horen het morgen wel en wellicht nieuwe transfers🙌
RB Leipzig have agreed personal terms with Lutsharel Geertruida, top target as new CB ⚪️🔴

Negotiations continue with Feyenoord, not easy but ongoing trying to agree on fee.

Official bid, 100% submitted as exclusively revealed last week despite denials. Leipzig will push again.
Er word veel gezegd maar ook weer niet
Fabrizio Romano heeft net get weet of Geertruida blijkt dus dat de transfer dichtbij komt
Ftm geeft altijd antwoorden die twee kanten op kunnen,hij weet niks meer als iemand anders hier
Heb het idee dat de meesten niet erg opletten wat er zoal geschreven word over onze jongens. van Hanegem denkt dat Geertruida een overgewaardeerde speler is, ben het met hem eens. Jullie denken dat de miljoenen binnen vliegen, maar dan moet er wel iets tegenover staan. En met Geertruida weet je het niet zeker, heeft er momenten bij dat hij van het padje is en niet zijn werk doet. Door de ijver bij Trauner en Hancko word dat vaak gecompenseerd, maar het zou niet mogen. Dus als er al 20M geboden word, dan strik erom en op zoek naar een alternatief, zoals ook voor die andere rechts back Pedersen, lieve jongen maar zelden een goeie voorzet geven. Als daar belangstelling voor is ook een strik eromheen en wegbrengen. Sardella is een koopje en heeft potentie, zo maar op te halen.
Maargoed dat jij de TD niet bent
Van Hanegem zegt dat Pedersen wordt onderschat en veel belangrijker is dan iedereen denkt. En wat Geertruida betreft heb je er weinig kaas van gegeten. Heeft het met Oranje prima gedaan. Komen wel betere biedingen.
Ziek ventje jij joh.. ga jij zo elke speler in de markt zetten slimpie? Noem me maar Calimero maar Timber verkopen voor 50miljoen waar Geertje voor basis staat in Nederlands elftal kan me dan niks schelen of hij CL ervaring heeft ja of te nee. Die jonge heeft een *** seizoen achter de rug en Geertje een top jaar! Dus lekker hoog in de boom zitten en we hoeven niet te verkopen!
Hij wint idd geen kopduels, das toch wel een probleem
Ga toch bij 020 kijken man......
... als je toch kijkt: Timber 45 miljoen. Gepasseerd door Koeman voor........juist ja Geertruida... ...transfers is dagvers.... Geert speelt GEWELDIG het laatste half jaar.....Timber speelde bagger het laatste half jaar.....dagverse prijzen dus..
@ftm nog veel belangrijker, worden dilrosun en alireza al aangeboden bij verschillende clubs? Staan de ontwikkeling van slory en Sauer in de weg.
Wat kraam je weer een onzin uit. Fie twee zijn gewoon verantwoordelijk voor hun eigen ontwikkeling. Daarbij worden er sowieso nog spelers gehaald die boven hun in de pikorde komen. En al helemaal als er ook nog spelers vertrekjen.
Met alle respect, ze staan echt wel de ontwikkeling in de weg hoor. Een speler als slory had allang speeltijd moeten krijgen. Kijk eens naar hoe onze concurrenten dat doen met bijvoorbeeld bakayoko
Bakayoko was bij zijn debuut in PSV 1 toch ap veeeeeel verder dan Slory en Sauer nu zijn.
Daar mag je MvG voor 'bedanken'.
Daar kunnen we helaas weinig meer aan veranderen. Dan zullen we nu toch gewoon spelers in het diepe moeten durven
te gooien anders zal er nog maar weinig jeugd doorbreken.
Als je ze in het diepe smijt en ze verzuipen, kan je ze weggooien.
Slecht idee.
Gewoon een goed plan opstellen voor die gastjes (een plan dat er natuurlijk allang is) en je daar aan houden.
Steken ze er met kop en schouders bovenuit, dan komt hun kans vanzelf.
Als Slory goed genoeg was, had Slot m wel speeltijd gegeven.

Het is natuurlijk idioot dat je betere spelers weg wilt sturen om hun de jans te geven. Laat Slory zich maar bij House of Champions melden en het op de training laten zien. Aks hij zo’n talent is, laat m dan eerst maar eens promoveren net onder 21.
Nou we zullen in de voorbereiding zien of Slot eindelijk jeugd de kans zal gaan geven, vergeet niet dat Hartman ook te licht werd bevonden…
Maar die heeft wel uiteindelijk zichzelf in het elftal gespeeld ondanks dat er twee spelers voor zijn positie waren gehaald. Dus concurrentie is prima. Speler moet het zelf laten zien.
Ik vrees toch echt dat er nog maar amper eigen jeugd het eerste zal gaan halen, dat maakt toch wel de indentiteit van de club. Zie geertje bijlow Hartman kokcu kun je alleen maar trots op zijn.
Feyenoord heeft de verkeerde keuze gemaakt met O 21 en daarom zitten we al jaren met een probleem. Vanuit 021 naar het eerste is een veel te grote stap
Dilrosun raak je nooit meer kwijt.
Wegens zijn salaris zit dat er zelfs niet eens in helaas
Is toch ook te bizar voor woorden dat een speler als hem zoveel salaris krijgt
Wat een onzin.Die gast is in potentie misschien wel de beste speler die we hebben. Hij wil zich alleen veel te veel bewijzen
****** er zou begin deze werkweek wat naar buiten komen omtrent een buitenspeler, gaf je aan op twitter 👀👀 kunnen we dat vanavond nog verwachten?
Moeten ze wel daadwerkelijk concreet worden
Er is toch al nieuws. Die chaibi is te duur en Idrissi wordt het waarschijnlijk. Ik begrijp niet dat iedereen dit nog niet doorheeft.
Dit zei hij na het nieuws over chaibi
Dik betalen anders optieven deze jongen is 6x beter dan die middelmatige neus timber
170 miljoen komt daar binnen en weer gierig zijn in Rotterdam.. #doeidoei
20 miljoen, de beste verdediger van Nederland op dit moment. Optyfuh onder de 40 miljoen!
Als ze volgend jaar weer kampioen worden krijgen ze meer dan 30 miljoen. En dan zijn de spelers het dubbele waard. Dus beter een jaartje wachten nu ze zo’n goed ingespeeld team hebben. Verkoop Pedersen maar, die rent alleen maar hard naar voren en weer terug zonder scorend vermogen.
buiten de inkomsten uit de CL , kijk eens wat het doet als club zijnde , na een paar jaar CL wordt je weer een stuk serieuzer genomen in europa , je kan daardoor 020 prijzen gaan vangen maar ook je aantrekkingskracht om spelers aan te trekken wordt groter en dan hebben we het nog niet over sponsoren
Nee, want dan geeft hij nog maar een contract voor 1 jaar. Dan moet je eerder denken aan 15 miljoen.
€ 20 miljoen voor Geertruida is nog steeds te weinig.
Ze 'benne zuunig' bij Leipzig ondanks al die transferinkomsten. 20 miljoen lijkt me echt te weinig voor Geertruida. Zou toch eerder rond de 30 miljoen moeten zijn. Hij is al erg goed en wordt wereldtop. Voor Feyenoord is het ook erg prettig dat Geertruida ook makkelijk naar RCV kan worden doorgeschoven. Staat tegenover dat Geertruida nog maar 3 jaar contract heeft en je hem nu nog voor de hoofdprijs kunt laten vertrekken. Maar dan moet wel eerst de hoofdprijs worden geboden. Wat dat betreft zie ik liever dat Bijlow voor dik 20 miljoen vertrekt, dan dat Geertruida gaat. Als Pedersen en Bijlow vertrekken voor samen rond de 30 miljoen heb je al behoorlijk wat extra investeringsruimte.
40% van 30 miljoen is 12 miljoen. Valt best nog tegen dan.
Hoe kom je erbij dat feyenoord 40 procent mag besteden aan spelers,30 miljoen kokcu en zeg 25 geertruida 55 miljoen dan komt het neer op 25 miljoen euro,dat is te weinig want je moet 2 buiten spelers kopen en een rcv en een rb en liefst nog een cm
Dat stelde FTM. Don’t shoot the Messenger…..
Het bedrag dat je kunt herinvesteren valt altijd tegen. Maar je zult toch moeten verkopen om financieel niet vast te lopen. Lastige is dat je ook prijzen wil halen en komend seizoen weer CL spelen. Dat wordt lastiger als je teveel spelers verkoopt. Hoe kom je bij 40 procent? Ik heb zelf het idee dat het eerder 50 procent is gezien de inkomsten en uitgaven van vorig seizoen.
Ik heb het idee (en hoop het ook) dat er toch een soort belofte naar Slot is dat het elftal grotendeels intact zal blijven. Dan kom je toch voor grote dilemma’s te staan als er flink geboden gaat worden. Wat 20m trouwens nog niet is.
haha alle thuis-TD's onderuitgezakt op de bank komen weer even melden dat je makkelijk 30-40 miljoen moet vangen.

Als Leibzig een bedrag van 20m+ biedt is Geertruida gewoon weg. En voor Feyenoord is dat nog steeds een enorme hoop geld, en helemaal niet zo'n slechte deal. En voor Geertruida een mooie stap.
Nee dat moet echt meer zijn international,talent,meerdere posities inzetbaar 30 miljoen mort de norm zijn.
30m moet lukken en is realistisch genoeg.. Als Bassie Premier League materiaal is voor 18 m. Is Geertruida de nieuwe Rio Ferdinant
*** toch niet zo dom. Hij is international.
Timber wordt 47 m voor betaald,zit bij Oranje op de bank, Schuurs wordt 40 voor gevraagd,is niet eens opgeroepen, voor Botman zijn zulke bedragen betaald en vd Ven gaat ook voor veel geld naar Tottenham.Geertruida is niet de helft waard van deze spelers.
Gwn laten houden voor de cl behalve voor een monster bedrag
@FTM, misschien vanavond een youtube live?
Iedereen is alweer blij met 30 miljoen hier. Small club thinking
Hahahahaha 20 miljoen. Mijn god. Gewoon niet reageren. Gaat helemaal nergens over. Hoezo concrete belangstelling
@FTM wat voor bedrag wil Feyenoord voor Geert vangen?
20M, veel te weinig. Vanaf 26M beginnen met onderhandelen en met bonussen oplopend naar 30. Anders no deal.
25 vast en 5 miljoen aan gegarandeerde bonussen en/of doorverkooppercentage kan je niet weigeren
@ftm Wil Geertruida graag weg? Of vindt hij het zelf niet erg om een jaartje extra bij Feyenoord te blijven?
Hinkt op twee gedachten. Denk dat een jaartje Feyenoord geen kwaad kan.
kan zeker geen kwaad , jaartje door ontwikkelen in de CL doet de ogen openen van de grotere clubs
En wat gaan die dan bieden voor Geertruida met een nog 1-jarig contract denk je?
Je had vandaag nog echte nieuwtjes zei je gisteren?
Ik hoop niet dat dit het belangrijke nieuws is uit het Maasgebouw. Dat Geertruida weggaat rond de 20 miljoen?
Nee, er is ook wat inkomends gaande. Interne discussies, die vanmorgen vroeg startte. Ga zo uit werk wat rondbellen.
Discussies in de zin van: de ene partij wil hem wel en de andere partij niet?
Kandidaten worden nog maar eens doorgenomen. Hoor het zo wel.
Maar in de fase dat daarna een concreet bod wordt gedaan wat akkoord kan worden bevonden de ontvangende partij ;)
Als er eerder contact is geweest met de club dan weet je de hoogte van het bod toch al?
Stop eens wat eerder met werken dan, wij moeten maar wachten de hele dag.
Wanneer denkje nieuws te hebben @ FTM?
Waarom beginnen ze niet met een grote schoonmaak binnen de maasgebouw? Hoe kunnen toch zo gruwelijk veel mensen gemoeid zijn met een transfer. Dat gezeik heeft ons een speler als Gnonto al door de neus geboord….
Zeur toch eens niet zo en heb geduld
Heb je vertrouwen in deze transferzomer, antwoordt van FTM was duidelijk “nee”. Dus waarom geduld?
Die nee was volgens mij antwoord op een andere vraag
Hou eens op met je Gnonto🤬
Kom je vanavond met nog meer nieuws??
er worden momenteel absurde bedragen betaald voor spelers , waarom zou je als feyenoord zijnde dat niet willen ? of je wil van de speler af dan is het te begrijpen
CL staat voor de deur dan ga je toch niet je elftal in de uitverkoop doen ?? in de CL is ook geld te verdienen en dit seizoen bij de eerste 2 eindigen geeft je weer een ticket voor de CL , ik zou hier op inzetten
Feyenoord is niet in de positie om te gokken met tientallen miljoenen. Er staat in totaal nog 40+ miljoen aan schuld open bij de VvF en Goldman Sachs. Dit zal Feyenoord eerst moeten ophoesten willen ze baas in eigen huis worden. De club kan pas echt groeien zodra ze op eigen benen staan en dan zullen toch echt de VvF uitgekocht moeten worden én zal het stadion in eigen beheer moeten komen.
nu je sterkhouders verkopen en geen succes in de CL , geen 2e eindigen dit seizoen kost je meer
40 miljoen klopt niet en is geen schuld
Is om en.nabij 30 miljoen en na afgelopen boekjaar word het weer minder
En goldman sachs is geen schuld van feyenoord maar van stadion nv
Die 40 miljoen klopt wel. Betreft zo’n 25 miljoen bij VvF en 15 bij Goldman Sachs. Het klopt dat die schuld bij Goldman Sachs op naam van de Stadion NV staat, maar die genereren niet genoeg inkomsten om dat ooit af te betalen. Het is in Feyenoords belang dat het stadion uit handen van GS blijft. Mag jij nogmaals raden wie uiteindelijk, in ruil voor de eigendomsrechten van de Kuip, die schuld gaat betalen.
Feyenoord kan de kuip kopen voor een vast bedrag 25 miljoen euro.
Maar het stadion nv heeft een totale schuld van 27 miljoen euro,als feyenoord de kuip wil kopen dan moeten ze de schuld overnemen en niet die 25 miljoen betalen,alleen je zit met de aandeelhouders willen die er vanaf
Graag zie ik onderbouwing waarin staat dat Feyenoord de Kuip voor 25 miljoen kan kopen.
Na afgelopen seizoen waarin feyenoord winst hebben gedraaid zijn ze verplicht aandelen terug te kopen,elk seizoen een x aantal procent
1) Feyenoord hoeft niet te verkopen
2) Geertruida is een jonge multifunctionele international
3) we spelen Champions League
4) Hij heeft nog een contract tot 2025
5) Rechtbacks en centrale verdedigers hebben we niet in overvloed
6) Feyenoord moet eens een keer ballen tonen zodat niet al die clubs als aasgieren bij Feyenoord komen voor een dubbeltje op de eerste rang.
7) Red Bull heeft met de laatste verkopen geld als water

Minimaal 30 miljoen vast bedrag, en anders niet eens reageren.
En RB is net als Benfica, een handelsclub. Spelers die zij kopen gaan vaak voor 2 à 3 keer meer weg.
@FTM Wil Geertruida enorm graaf naar Leipzig of staat hij wel open om nog een jaartje te blijven?
veel te weinig!
niet verkopen CL in goed resultaat achterlaten en voor dubbele verkopen!
klaar met die zeeman bedragen
Wel realistisch blijven. Je kan hem nog een seizoen behouden maar daarna niet met een 1-jarig contract voor 40 miljoen verkopen.
Was ff vergeten dat het maar tot 2025 loopt
Lees veel commentaren dat 2o miljoen niet genoeg is. Vind het wel heel veel geld .Feyenoord beoordeelt of het bod in hun ogen goed genoeg is, of dat er niet te praten is. Wat ik mis is de houding van Geertruida zelf. Als hij zegt ik wil weg ,in hoeverre zou dat dan de balans laten doorslaan naar verkoop.Wij kunnen van alles roepen ,dat ze moeten opzouten etc. Lees eigenlijk nergens dat ze hem deze kans kunnen .Door oa zijn kopbal tegen Ajax zijn we kampioen . ik gun het hem.
@FTM Feyenoord zal dit bod toch direct weer van de tafel vegen, rond de 18 miljoen + bonussen lijkt me nog niet genoeg. Of verwacht je dat er nu al onderhandelingen plaats gaan vinden?
Eigenlijk moet je er twee vervangers voor terug halen. Je kan minder dan de helft van de som terug investeren. Is dat wijs? Dat is aan de club.
@FTM enig idee of er ook met schuin oog gekeken wordt naar Zuid Amerika?
Heel laag bod,Leipzig verkoopt Szoboszlai voor 70 miljoen en Gvardiol gaat waarschijnlijk voor 100 miljoen naar Manchester City.

Praten vanaf 30 miljoen lijkt me prima
En ook nog Nkunku naar Chelsea voor 60 miljoen.
Die gasten hebben in 3 weken even 200+ miljoen verdient. Als ze nu zielig gaan doen over 30m weet je als Geetruida zijnde ook gelijk dat ze je niet echt willen.
25+5 is gewoon een heel mooi bedrag voor onze Beertruida. Mag hopen dat Kloese nee blijft verkopen totdat ze dat gaan betalen. Dan eventueel nog Bijlow 20mln pedersen 10mln en klaar. Hancko en Gimenez alleen bij 40+ verkopen.
dan zegt hancko waarom geert voor 25 en ik voor 40 ??
Hancko is beter en linker centrale zijn heel schaars en 3 jaar contract ipv 2 bij geertruida
Dan legt DtK uit dat Hancko als linkspoot meer waarde vertegenwoordigt en dat hij een langer contract heeft waardoor er minder noodzaak is om hem te verkopen. Geen hogere wiskunde toch?
En al langer A-international is.
Ach als elke verdediger bij ons 25m waard is, vind ik het ook prima
30 miljoen excl bonussen anders optieve hurensohnen
natuurlijk niet voor 20 miljoen, maak er maar 30 van, dan pas praten
30 zou heel mooi zijn, hopelijk deze week ook nog een mooi inkomend nieuwtje!
vind zelfs 30 nog te weinig , ga er maar weer een vinden met de zelfde kwaliteiten , ook hancko zal dan vertrekken , nou lekker dan speel je na jaren CL en dan wordt je elftal leeggerooft
Je hebt ook helemaal gelijk, maar dat Feyenoord nu zwicht voor geld is gewoon het gevolg van jaren lang Martin van Geel bierviltjes management. Als we nu nog een klapper van een zomer draaien, is dat hopelijk ook verleden tijd
die klapper kan je ook volgend seizoen doen , na het eindigen bij de eerste 2 , dan pak je ook nog buiten de verkopen het startgeld van de CL ff lekker mee
Heb je ook gelijk in, maar dat blijft wel een risico
eigenlijk veel minder risico , je spelers worden weer beter , hebben jaartje in de CL geacteerd en je spelers worden weer meer waard
Je moet hem wel ooit verkopen natuurlijk en misschien kan je volgend jaar minder voor hem vangen. Ik vind wel dat het meer richting de 30 moet gaan maar dat zou voor nu een mooi bedrag zijn en Feyenoord heeft de laatste tijd wel bewezen dat de scouting goed in mekaar zit. Wie weet komt er wel weer een type Hancko voor terug.
Minimaal 30, zou oprecht niet weten hoe we hem moeten vervangen….
Ik snap niet dat Geertje dit wil? Kom je daar in dat grauwe oost Duitsland terecht. Die lui hebben echt wel een leuk team goeie scouting en dergelijke en vanaf daar kun je ook wel in de absolute top terecht komen maar ik denk dat hem dat ook wel lukt met een jaar cl en door goed te spelen bij het Nederlands elftal.
En er zijn wel meer clubs waar je een leuke tussenstap kan maken.
Eens, wat Leipzig betreft is dat niet een stad waar je voor vertier heen gaat.
20 miljoen is nog steeds te weinig…
Gewoon 40 eisen, doen ze bij andere clubs ook. Leipzig heeft geld zat.
Die hebben net ruim 200 miljoen gevangen voor 3 spelers.
Lappen of opzouten @Leipzig.
eens , not for sale prijs hanteren
Zolang Brenet niet zijn vervanger wordt, doen.
Doen??? Voor slechts 20 miljoen euro?
Niks ervan.
Brenet zal hooguit driekwart kunnen brengen van Geert en in bijna 30
We hebben een speler als Geertruida keihard nodig in de CL straks. Trauner komt simpelweg snelheid tekort om zich daarin staande te houden, en Kasanwirjo heeft het benodigde niveau ook (nog) niet. Ik sluit zeker niet uit dat het tot een verkoop gaat komen, maar het zou wel echt een aderlating zijn.
Geertruida wint weer geen kopduels , zo heeft iedereen wel een minpuntje
Wat bevestigt het algemeen dagblad precies? Volgens mij brengen zij het nieuws in dit geval en is het aan andere media (waaronder 1908) om dit te bevestigen of ontkrachten.
  • 1
  • 2