slot

VK Sportphoto

Nieuws

"Alles wat wij niet mogen doen is verslappen"

Stan

Arne Slot weet dat Feyenoord elke wedstrijd alles moet geven, willen ze blijven meedoen om het kampioenschap. Voor de camera's van RTV Rijnmond benadrukt hij dan ook nogmaals dat elke vorm van onderschatting 'uit den boze' is.  

Slot begint zijn pleidooi nadat hem wordt gevraagd of de teruggekeerde Gernot Trauner, die op scherp staat, niet ergens tussendoor een kaart kan pakken om zo een schorsing later in het seizoen te ontlopen. De Feyenoord-trainer wil echter niks weten van dergelijke taferelen. “Wij kunnen geen enkele tegenstander onderschatten en gaan op geen enkele wijze zo kijken. Elke wedstrijd moeten wij alles geven, dat is onze enige kans dat wij wedstrijden winnen. 

"Als we even slap zijn, hebben we een tegengoal", verwijst Slot naar de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. "Eerste minuten na rust, één keer bij een standaardsituatie niet opgelet, twee keer gelijk kansen weggegeven. Dus alles wat wij niet mogen doen is verslappen. Daar zullen we bovenop blijven zitten.

Delen

Reacties

Aan het legioen ligt het niet, was geweldig gisteren, zingen is toch wel veel meer een sfeermaker dan die achterlijke trommels.