Trauner

VK Sportphoto

Nieuws

Slot: "We zullen Trauner rustig gaan brengen"

Stan

Gernot Trauner beleefde zondag tegen Fortuna Sittard eindelijk zijn rentree in het elftal van Arne Slot. De Oostenrijker, die vanwege een knieblessure lange tijd aan de kant stond, speelde in november zijn laatste duel voor Feyenoord. In gesprek met RTV Rijmond ging Slot in op de terugkomst van de verdediger. 

"Het is heel fijn dat Gernot weer bij ons op het trainingsveld staat", spreekt de Feyenoord-coach zijn blijdschap uit. "Hij heeft nog maar twee trainingen meegedaan, dus het was niet heel logisch om te verwachten dat hij al inviel. Maar de stand was ernaar. Dus als je al zo lang geen wedstrijd hebt gespeeld, is het wel lekker. Want het is al echt iets anders of je een wedstrijd speelt of dat je staat te trainen. Dan is het lekker dat ‘ie dat ook weer even mee kan nemen."

Aangezien Lutsharel Geertruida en Dávid Hancko achterin bij Feyenoord uitstekend werk verrichten zijn Slot en zijn staf niet van plan Trauner te haastig speelklaar te maken. "Waar Quinten Timber lange tijd heeft moeten spelen, terwijl die daar fysiek, en dan heb ik het niet over zijn blessure, maar gewoon fysiek qua wat hij al gedaan had om te kunnen spelen, nog niet aan toe was, is dat bij Gernot natuurlijk wel wat anders. Daar staat op dit moment ook een hele goede achterhoede. We zullen bij Gernot, als de nood niet aan de man is, hem ook rustig gaan brengen."

Delen

Reacties

Hij liet zich gelijk gelden bij z’n invalbeurt.

Maar breng hem idd maar rustig.
Geertruida speelt momenteel als een beast op die positie.

Trauner gaan we zeker nog hard nodig hebben.

Ik denk dat we het achterin voorlopig zo moeten laten staan.
Poederden Geertruida Hancko en Hartman zijn alle 4 snel.

Trauner komt vanzelf aan zijn wedstrijden.
Feyenoord wacht veel wedstrijden de komende tijd.

Dus is het belangrijk om iedereen fit in het team te hebben, iedereen is belangrijk.
ben ook wel benieuwd hoe het er voor staat met bijlow en szymanski..
Idd vooral Bijlow zou heel fijn zijn.
Logisch. Het is idd niet nodig en zo stel je een lastige keuze en/of een teleurstelling nog even lekker uit.