Nieuws

“Als het donderdag allemaal goed valt, dan is het weer hosanna"

Van de redactie

Pascal Bosschaart gaat niet mee in het chagrijn dat na de wedstrijd tegen Sturm Graz is ontstaan. De voormalig Feyenoordspeler heeft vertrouwen in de aanpak van Arne Slot, zo vertelt hij in Goedemorgen Eredivisie.

Dat de laatste wedstrijden wat minder gaan vind de assistent-trainer van Cambuur niet verrassend. “Hij heeft wat spelers ingeleverd ten opzichte van vorig jaar. Dat is voor hem op dit moment natuurlijk wel wat lastiger. Dat hij aan een nieuw elftal moet bouwen is logisch.”

Ondanks dat Bosschaart nooit met Slot heeft gewerkt, heeft hij hem wel gevolgd. “Ik vind Arne Slot een goede trainer. Wat ik van hem zie en hoe hij zijn elftal laat voetballen, dat vind ik mooi”.

Als oud-speler van Feyenoord weet Bosschaart hoe snel het sentiment in de voetballerij kan keren. “Als het donderdag allemaal goed valt, dan is het weer hosanna. Zo is het bij Feyenoord altijd.”

Delen

Reacties

Van de buitenspelers die Feyenoord nu heeft, inclusief de geblesseerde Idrissi heb ik het meest vertrouwen in Dilrosun en Walemark, maar wel beide met een maar........ Ik vind dat Dilrosun het overzicht verliest als hij aan een dribbel bezig is (het bekende hoofd naar beneden). Bij Walemark lijkt een stukje gif te missen. Hij heeft een geweldige trap/voorzet , maar lijkt moeite te hebben om ook zijn verdedigende taken en/of het vastzetten uit te voeren.
Walemark moet een serie basisplaatsen gaan krijgen, dan krijgt hij de inhoud om het langer vol te houden qua intensiteit. Geen speler wordt beter van alleen maar invalbeurten. Dit geldt ook voor Paixao. Die twee horen in de basis een langdurige kans te krijgen, waarna we kunnen oordelen of ze goed genoeg zijn of dat er alternatieven gehaald moeten worden.
Hij moet eens met walemark gaan starten, geef hem eens vertrouwen. Als je kijkt hoeveel kansen jahanbaksh al heeft gehad.
Dilrosun heeft echt wel een versnelling, maar het oogt zo onbeholpen af en toe.
Voor mij is Ali wel klaar, elke hoop je weer man laat wat zien, maar het gebeurt bijna nooit.
@FTM weet jij wat slot vindt van de buitenspelers en dan met name Ali, dilrosun en walemark? ziet hij het nog in hun zitten of ziet hij liever dat ze een alternatief gaan halen?
Met slory hebben wij gewoon alternatief hoor
Het is onzin om te veronderstellen dat er in de -21 echte alternatieven lopen voor spelers in de a-selectie. Dat is louter wishful thinking waar we niks mee opschieten. Slory is absoluut een talent maar nog lang niet op Feyenoord 1-niveau.