Primeur Bevestigd
milambo

Jeugd

Feyenoord verlengt contract Antoni Milambo

Van de redactie

Antoni Milambo (17) gaat zijn contract bij Feyenoord met één jaar verlengen tot de zomer van 2025. Dat meldt Feyenoord Youth Watcher zojuist via Twitter. 

Milambo bereikte enkele weken geleden de EK-finale met Oranje O17. Afgelopen seizoen trainde de jongste Feyenoord-debutant ooit regelmatig mee met Feyenoord 1.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Groot talent met veel potentie. Wel opmerkelijk dat hij vorig seizoen nog het vertrouwen kreeg als jongste debutant ooit en mee mocht op trainingskamp, maar dit seizoen in Nederland achter moest blijven. Ook Ramon Hartjes maakte vorig jaar een goede indruk in de voorbereiding en moest dit jaar thuisblijven. Komt dat door teleurstellende prestaties bij O21 of is er een andere reden dat Milambo en Hartjes niet mee mochten op trainingskamp?
^Lennard

Ik vond Milambo erg matig spelen tegen Kopenhagen. Hij was niet de enige maar toch.
Lennard bedoel ik uiteraard ja, thnx.

En kan me niet voorstellen dat de technische staf zo’n beslissing maakt op basis van 45 minuten voetbal. Zoals je zegt, dan hadden er wel meer selectiespelers thuis kunnen blijven. Maar wellicht kwam hij op de trainingen ook niet goed voor de dag.
Prima verlenging, alleen wel snel verhuren.
Want bij dat 021 elftal ga je niet beter worden.
Benieuwd wat het plan is wat ze met hem gemaakt hebben. Vond hartjes vorig jaar in de voorbereiding wel veelbelovend. Iemand een die deze 2 talenten heeft gevolgd het afgelopen seizoen?
Goed om te lezen dat ze ook heel erg met de jeugd bezig zijn. Komt een goede lichting aan.
Nu hopen dat ze met O21 promoveren, kunnen we daar ook eindelijk stappen maken.
Gewoon nog lekker in Jong Feyenoord houden, we zullen hem hard nodig hebben om nu wel te promoveren.