Transfers

UPDATE ∙ 'Ian Maatsen kiest voor Burnley'

FeyenoordTM

De interesse voor Feyenoord-target Ian Maatsen komt steeds meer op gang. Waar de linksback de eerste toenadering van Feyenoord opzij schoof, wordt hij nu in Engeland begeerd door het gepromoveerde Nottingham Forest en het gedegradeerde Burnley. Dat melden bronnen rond de speler aan 1908.nl.

De voorkeur voor Maatsen ligt in Engeland: Eerst probeert hij zichzelf bij Chelsea te bewijzen in de voorbereiding. Lukt dat niet of gedeeltelijk, zijn Premier Leauge clubs en zelfs Championship clubs nog interessanter voor de speler dan Feyenoord. Het is algemeen bekend dat dergelijke clubs uit Engeland een veel beter salaris kunnen bieden dan de Rotterdammers.

Daarmee lijkt de Feyenoord voorlopig verder te moeten kijken in de markt voor andere target(s) op de linksback positie. Feyenoord hengelt onder andere naar Slowaaks-international Dávid Hancko (24) van Sparta Praag, die ook centraal uit de voeten kan. De speler zelf heeft Feyenoord heel hoog zitten en hoopt dat Sparta Praag en Feyenoord er snel uit kunnen gaan komen.

UPDATE 18:07 ∙ Ian Maatsen heeft zijn keuze al gemaakt. Nadat 1908.nl woensdagmorgen met bovenstaande primeur kwam, meldt VI journalist Martijn Krabbendam woensdagaond dat de keuze op Burnley is gevallen. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Zoiets voor Gnonto dan maar? Wel met wat aanpassingen uiteraard.

https://youtu.be/PRG0D-0H0uA
@FTM Ik lees geruchten over Joel Piroe en Boadu?
Is dat die Piroe die bij psv nog geen skippybal kon raken?
Komt uit de Feyenoord jeugd. Wilde destijds in de B1 spelen, maar Feyenoord zette hem in de B2. Toen verkaste hij naar PSV
Haha piroe heeft een goed seizoen gehad bij swansea en heeft een waarde van 15M+ dus die kan je vergeten
Nog nieuwtjes? Het is zo stil vanavond.
Genoeg andere talentvolle betaalbare linksbacks:

Bello
Quagliata
Friedl
Bradaric
Terzic
Gudmundsson
Wittek
Oosterwolde
Barkarson
Uronen
Merlin
Miranda
Parisi
Palacios
Abner
Ortega
Esteves
Dan niet, wij gaan zien of zijn keuze de juiste is. Als je niet met volle overtuiging voor Feyenoord kiest dan kun je ook beter wegblijven
Ik ben er persoonlijk niet rouwig om. Een goede voetballer, maar laat verdedigend nog wel eens steken vallen. Er zijn nog genoeg (waarschijnlijk) betaalbare opties, die niet voor Maatsen onder doen, vind ik. Ortega, Jeahze, Bjorkan. Om er maar wat te noemen.
Bjorkan is al naar hoffenheim helaas
Haal je niet Hertha BSC en Hoffenheim door elkaar? Want van Hoffenheim heb ik helemaal niks meegekregen en kan ook niks terugvinden ervan.
Hij koos voor Hertha vorig jaar, toen hij ook naar Feyenoord kon. Nu is hij bankzitter
Het is zijn keuze dus prima of het een slimme keuze is, als je Europa league voetbal kan spelen en onder slot waar je al verzekerd was voor een basis plek. Dus Nee domme keuze.
Wel echt zonde dit. Was volgens mij een prima vervanger geweest van Malacia. Ik vind het jammer dan Bangura van Cambuur uit beeld lijkt.
Is Levi Colwill van Chelsea niet interessant? Moet weg, zijn waarde is 5 miljoen. 19 jaar, linksbenig, kan als LCV, RCV en LV uit de voeten
Wordt begeerd door ongeveer de halve Premier League. Lijkt me totaal onhaalbaar.
Als je met een goed verhaal komt dan maak je gewoon kans.
Jammer, in mijn ogen ook een vreemde keuze maargoed.

@FTM zijn er bij jou al alternatieven bekend? Hancko lijkt mij meer een lcv. Vazquez nog in beeld? Of Ortega van Vélez?
Jammer, dan maar hopen op Hancko.
Psv weer een jeugdspeler weggehaald… uit wraak eens spelers als Houben daar weghalen is ook wel goud.
Check ff varkenoordfan. Het is de vraag maar of feyenoord heel rouwing om is dat ie weg is
Nou ja, ‘weggehaald’… Kreeg geen contract bij ons. Ga me pas zorgen maken als ze talenten als Slory bij ons weghalen terwijl wij ze een contract proberen aan te bieden.
Nu geen contract betekend niet dat je er in de toekomst ook geen krijgt, moet zich daar eerst voor zien te bewijzen en als 15 jarige heb je daar genoeg tijd voor.
@ftm volgens mij heeft feyenoord in het verleden interesse getoond in liam delap van city, die mag vanaf vandaag verhuurt worden. Staat hij nog op de lijst bij feyenoord?
'Nadat 1908 met de primeur kwam'

Nog even het vingertje in de reet hoor. We weten het echt wel hoor pff
Ja, ietwat kinderachtig om jezelf continue op deze manier te willen bewijzen.
Totaal onnodig. Hij is nog jong, hopelijk neemt hij de tip dit soort onzin achterwege te laten ter harte.
Verder een prima app hier. Niets mis mee.
Voor wat het waard is, het team voor aan en verkopen is nu wel een stuk kleiner zonder arnesen. Daar te kloese ook deals als bv die van hoogvliet moet goed keuren als alg directeur, kan alles langer duren dan normaal.

De hoofd scouting en slot hebben tenslotte geen statutaire beslissings bevoegdheid wat directeuren wel hebben.

Ik vind het zwz knap van die te kloese, double duty en vorige week 40m verdient, nu maandag dilrosun binnen gehaald.

De beste man is geen octopus heeft maar 2 handen.
Begint steeds meer fr fans te worden. Waar ze voorheen alleen met echt nieuws kwamen krijg je nu ook al zulke onzin berichten
In dit artikel gaat het om een Feyenoord target...
Ja, het is jammer dat het zo lang duurt met de aankopen. De voorbereiding is nu op de helft ongeveer dus als er egt nog 6 a7 spelers moeten komen . Zullen we het toch moeilijk gaan krijgen aan het begin van het seizoen . Maja laten we van het beste uitgaan .
Verdiep je eens in wat er binnen Feyenoord gaande is mr ongeduld. Arnesen is er niet weet je nog?
Het gaat gewoon allemaal vrij sloom . Hier werd eerder gemeld dat ene Maatsen een dag of 4 op een hotelkamer zat te wachten om te tekenen . Als je deze speler dan zo graag wou dan blunder je toch wel in mijn ogen . Maja ik weet niet de in en de outs . Conclusie die ik eraan geef is dat Feyenoord gewoon gefaald heeft bij deze transfer .
Je kent de ins en outs niet maar trekt wel de conclusie dat het aan Feyenoord ligt.
FTM zei ook ergens eerder dat Feyenoord te lang heeft zitten wachten . Hij weet wel vaak de ins en de outs . Dan ga ik ervan uit dat Feyenoord niet doorgepakt heeft toen het kon .
Hij heeft ook een telefoon heb ik uit betrouwbare bron
Die 6/7 gaan er sowieso niet komen, dat is trainerspraat.

Alleen kun je er vergif op innemen dat de meeste aanwinsten pas later in de window binnengehaald gaan worden als er bij andere clubs spelers overbodig raken. Net als bvb Nelson vorig jaar. Het is nou eenmaal zo dat je aan het begin van de window doorgaans duurder shopt.
Waarom altijd maar benadrukken dat je de primeur had? Bewijzingsdrang? Totaal niet nodig joh. Doe gewoon je ding.

Verder jammer dat hij niet komt. Dat is nu eenmaal het lot van feyenoord. We kunnen financieel al niet meer tegen her 2e niveau van Engeland op. En moesten wachten op verkoop Malacia.
Er zijn zat teams die niet op kunnen tegen clubs uit de Championship, omdat die belachelijk veel geld krijgen voor televisierechten, op die manier zijn al die Premier League clubs ook zo rijk geworden dat er voor clubs uit andere landen bijna niet meer valt te concurreren tenzij je PSG of Real bent.
Waarom zou je je druk maken over iemand die wil benadrukken dat hij de primeur had? Onnodig-zeik-gedrag? Doe gewoon je ding. ;-)
Dank je. Alleen pretendeer ik geen journalist te zijn.
Dus een tip van mij om het gewoon achterwege te laten ;-)
Dost, Brenet, Bazoer, Maatsen, Stengs, Gnonto… wie is de volgende in het rijtje spelers waarin we geïnteresseerd zijn maar die niet komen.
Jezus wat kunnen mensen meteen negatief zijn, wie zegt dat Gnonto niet komt dan? Ben jezelf journalist geworden?
Ik moet zeggen dat ik op dit moment ook maar weinige positieve punten zie
Heeft alles met de huidige tijd te maken; Alles moet gaan zoals 'men' dat wil en door de technologie is alles binnen een paar seconden binnen handbereik. En dan zeggen ze iets over de jeugd van tegenwoordig...
Wat heeft dit met gnonto te maken? Gnonto zelf wil gewoon graag.
Zullen er tientallen zijn waar je nooit iets over hoort. Clubs houden nou eenmaal veel spelers in de gaten.
Leuke flirt voor zolang het duurde. Hij zal het wel op Feyenoord afschuiven dat het onze schuld is dat wij zo lang hebben gewacht, maar hij had het volle vertrouwen van Feyenoord en wist dat het slechts een kwestie van wachten was tot de transfer van malacia was afgerond.

Het excuus dat hij voor zijn kans wilde gaan bij Chelsea sloeg natuurlijk nergens op, hij had ineens door dat hij elders veel meer zou kunnen verdienen.
Je gaat natuurlijk niet voor het sportieve aspect in de Championship spelen terwijl je ook in de top3 van Nederland kan spelen (daardoor ook beter in beeld zal zijn voor oranje eventueel), gegarandeerd Europa League en zo goed als zeker een basisplaats doordat er op dit moment nog helemaal geen concurrentie was.

Kortom,veel plezier met de centen, voor ons ben je niet meer relevant.
De Championship is anders een zeer aantrekkelijke competitie. Daarnaast is Burnley een grote kanshebber om komend seizoen weer naar de PL te promoveren. Als Feyenoord niet doortastend genoeg is geweest dan snap ik hem wel. Verder ben ik er niet rouwig om dat hij niet komt. Gelet op de geruchten van gisteren is Feyenoord ook al aan het doorschakelen. Van dat gerucht wordt ik vrolijker dan van Maatsen.
Het zit Feyenoord ook niet mee op de transfermarkt
Hij kiest dus de championship boven de eredivisie + europa league voetbal😂😂😂 dan ben je ook ni 100
Salaris 2x zo hoog als wat kan bij Feyenoord, hij heeft ze dus wel zeker 100% op een rijtje
En wie nu? Hancko alleen is niet genoeg.
Eerst maar eens één back halen. Hancko en Quagliata wellicht als Heracles aan het einde van de transferperiode wél normale bedragen gaat vragen?
En waarom dan niet? Je hebt hem uitgebreid geanalyseerd begrijp ik?
Als je nu niet komt hoef je nooit meer te komen
Word er nu doorgeschakeld op Hancko @FTM?
En graag nooit meer halen deze jonge, succes in Engeland!
Succes, snel door schakelen lopen er concrete dingen met een linksback @FTM ?
Deze jongen moeten we het gewoon niet meer over hebben ,Feyenoord was niet slagvaardig genoeg een paar weken geleden en nu wil de speler in Engeland blijven . Prima graag of niet .
Calvin Stengs ontbreekt op training Nice.
Om 9;46 uur een privejet op zestienhoven geland vanuit Nice.

it's happening
Johannesson gezien bij de kuip! Klopt dit?
Las het ook op fr12, maar niemand die dit tot heden kan bevestigen. Kan even op Twitter rondvragen
Als je het op FR12 leest is het hoogstwaarschijnlijk slap gelul van een van de cafégekkies daar. Die jongen ligt langdurig vast.

Als ie in de Kuip was, had FTM het allang gebracht.
Allemaal trolls die elkaar napapegaaijen
Ik weet niet, zat dat bericht van 2 jaar terug te lezen.
1. Was er toen geen geld
2. Volgde ze hem alleen

Na 2 jaar heb je hem veel gevolgd en is er nu geld. Ik vind hem plausibel
Je mist wel even het feit dat hij in die tussentijd een transfer heeft gemaakt voor 4 miljoen, en nu een contract tot 2026 heeft. Hij zal nu minstens het dubbele daarvan moeten kosten, en dat is misschien nog laag ingeschat.

Lijkt me compleet onhaalbaar, tenzij Kokcu alsnog verkocht wordt.
Daar niet echt vaste positie, mindere competitie... speler wilt ook wat en wat speelt er binnen de deuren? Zeg het maar.

Besef trouwens dat je jezelf al tegenspreekt in de laatste 2 zinnen.

Compleet onhaalbaar en eropvolgend een tegenspraak pp je eigen uitspraak.
Hoezo is dat in tegenspraak? Heb ik gemist dat Kökcü voor een recordbedrag is vertrokken?

Wat er binnen die deuren speelt is dat die jongen langdurig onder contract staat en dat ze hem niet voor een appel en een ei laten gaan.
t is graag of niet , dikke kruis er door heen . gewoon doorschakelen
Dit is toch wel einde verhaal dan, je gaat als Feyenoord toch niet blijven wachten als 3e keus? Genoeg linksbacks op de wereld. Blijven wachten zou echt beschamend zijn.

Gozer wil gewoon niet toch?
Ik zie liever Hancko komen......
-Hancko
-JPB
-Talentvol spitsje
-wat verassingen.(2/3)
-Borbas
Wie zie jij graag verast worden? Diemers? of iemand anders?
Wij als supporters. Met een paar leuke onverwachtse aankopen
Bizar dat hij liever wacht op een club waar hij zich nauwelijks kan ontwikkelen en dus puur voor geld kiest. Bij ons zeker van speeltijd, goede ontwikkeling en kans op oranje op termijn. Graag of niet en anders lekker weg blijven….
@FTM, ik lees dat de kans klein is dat Maatsen nog naar Feyenoord gaat.

Maar met een simpele rekensom is dit voor zo'n jongen toch absoluut de juiste stap?

Maatsen is aanvallend sterk en gaat met Feyenoord in 80% van de gevallen op de helft van de tegenstander spelen, dus een speler als Maatsen, maar ook Adil Aouchiche kunnen hier echt heel goed slagen (dat zal ook de reden zijn dat Adil open staat voor Feyenoord). Je kan je dan toch niet voorstellen dat Maatsen in Engeland blijft en lekker verdedigend voetbal gaat spelen? Bovendien speelt hij met Feyenoord ook nog eens Europees waar hij zichzelf in de kijker kan spelen. Ik begrijp de gedachtegang niet.......

Dus hij schakelt verder omdat Feyenoord er niet uitkomt met Chelsea? Dat zal dan de reden zijn toch?
Je hebt helemaal gelijk, maar niet iedereen kiest wat het beste is voor zijn ontwikkeling... Velen kiezen ook voor wat het beste is voor hun portemonnee:)
@Zakkie,

Deze jongen zal toch wel weten dat hij nu voor zijn ontwikkeling moet kiezen? Is bij Chelsea continu verhuurd geweest. Nu, op deze leeftijd, moet je toch kunnen inzien dat een overstap naar Feyenoord in dit geval verruit de beste keuze is.
Niet als je met je creditkaart denkt.
Vergeet deze jongen maar, het is graag of niet, begrijp best dat je als speler veel geld wilt verdienen in korte tijd, maar sportief gezien heeft hij hier meer kans op speeltijd, dus maak een keuze en niet te lang treuzelen , is voor iedereen beter.

Succes
En bij Feyenoord zal hij ook zeker niet van droog brood en ijsblokjes moeten leven.
Zit toch wel een aanzienlijk verschil tussen 6-8 ton of 1,5-2 miljoen.
Veel woorden weinig daden op dit moment bij Feyenoord helaas ..
Ging destijds weg en hoef ik ook niet meer terug te zien. Doorschakelen naar Hancko!!
Werd weggestuurd, man man man
Mag je Feyenoord voor bedanken. Die achtte hem niet goed genoeg.
Nottingham ook wel een toffe club en dan speel je PL. Vrees dat dit hem niet meer gaat worden.
@ftm Hoe groot is de kans dat er deze week nog een speler word gepresenteerd?
Heeft de interesse in Hancko iets te maken met een mogelijk vertrek van Senesi of staat dit daar los van?
Dan is er geen helicopter nodig als er deze week niemand bij komt, die 4 die er nu zijn passen ook in een mini cooper.

Er zijn jaren geweest waar er 8,9 man uit die hekicopter kwamen. Is de open dag dan nu zo vroeg, of duren de aankopen langer??
Er zijn ook jaren geweest dat bij gebrek aan aankopen die jeugd die bij het eerste kwam mee mocht vliegen.

Voor nu ben ik met vier aankopen wel tevreden, we zitten nog maar vroeg in het seizoen.
Ja topjaren waren dat onder Wotte. Legertje troep aan laten rukken om de heli te vullen.
@FTM Hoe hoog schat jij de kans op de komst van Adil Aouchiche? Dat is wel echt een rasvoetballer waar ik enthousiast van wordt.
@FTM. Hancko is toch meer een centrale verdediger?
“Hancko is een veelzijdige verdediger, die zowel in het centrum als aan de linkerkant uit de voeten kan. "Hij is een geweldige kopper en een uitstekende passer. Hij zoekt altijd de optie naar voren, zijn lange ballen zijn vaak goed en hij heeft ook een gevaarlijke voorzet in huis. Zet voorin een goede afmaker neer, en je hebt een dodelijke combinatie." Het verhaal van Stastny wordt onderschreven door Hancko's statistieken. In 97 wedstrijden voor Sparta Praag was de verdediger goed voor liefst 20 goals en 11 assists” aldus de voorzitter van een supportersforum van Sparta Praag.
Naast hancko komt er wel een echte lb nog toch?
Volgends mij is hij een echte linksback, die ook in het centrum kan spelen.
Ik dacht meer een CV die ook lb gezet wordt. Net al Steven de vrij vroeger. Alleen hij dan Rb. Is zonde.
  • 1
  • 2