slot

VK Sportphoto

Nieuws

Arne in de Champions League? "Iedereen binnen de club wil dat hij blijft"

Stan

Nu het einde van het seizoen en het kampioenschap in de Eredivisie naderen heerst er onder de supporters van Feyenoord een cruciale vraag. Staat succescoach Arne Slot ook volgend seizoen nog aan het roer van de Rotterdammers? Tijdens de wedstrijd met FC Utrecht klonk in De Kuip al massaal het 'Arne in de Champions League', in de hoop de oefenmeester te verleiden tot een langer verblijf. Na afloop van het duel ging Slot tijdens de persconferentie in op de liederen. 

“Je zou het ook zo uit kunnen leggen dat ze gewoon heel graag willen dat we naar de Champions League gaan", reageert de Feyenoord-trainer ironisch op de spreekkoren in De Kuip. Daarna gaat Slot serieus in op zijn toekomst in Rotterdam-Zuid: “Volgens mij heb ik daar in MirrorTalk ook al iets over gezegd. Ik ben hartstikke blij met hoe ik hier kan werken. We zijn hartstikke tevreden met elkaar. Maar het is ontzettend moeilijk om naar de toekomst te kijken. Ik heb misschien wel geleerd vanuit mijn AZ-verhaal, dat je in de voetballerij alles open moet houden. Alhoewel ik dat toen ook deed trouwens."

Uitsluitsel over een langer verblijf in De Kuip kan Slot dan ook niet geven. "Je wilt misschien horen dat ik sowieso blijf, maar dat is bijna onmogelijk om in de voetballerij te zeggen. Je kan het prima zeggen trouwens, want als je je woord breekt, dat gebeurt ook zo vaak. Alleen dat vind ik wat lastig, dus dat doe ik liever niet.”

Alireza Jahanbakhsh spreekt zoals iedereen rondom Feyenoord de hoop uit dat zijn trainer ook komend seizoen op de trainersstoel van de Rotterdammers zit. “Wij hopen dat echt wel. Iedereen binnen de club hoopt dat de trainer en de meeste spelers gewoon lekker blijven. Want wij zijn natuurlijk heel goed bezig dit seizoen, maar we willen sowieso meer seizoenen zoals dit seizoen mee maken. Iedereen binnen de ploeg wil dat de trainer blijft.”

De Iraniër is behoorlijk te spreken over Slot en ziet hem als een van de beste coaches met wie hij gewerkt heeft. "Voetballend sowieso de beste, maar ik heb natuurlijk ook bij de nationale ploeg goede trainers gehad. Ook sinds ik naar Nederland gekomen ben, heb ik een aantal goede trainers gehad. Maar onze trainer nu, is sowieso een van de beste. Ik zei het vorige keer al: dit moment vind ik hem sowieso de beste van Nederland."

Delen

Reacties

Rare kop, zou nogal vreemd zijn als iemand dat niet zou willen.
Tja, hij heeft contract dus Feyenoord is de baas. Ik zie in te Kloese wel iemand die z'n poot stijf houdt. En terecht, contract is contract. Anders 50 miljoen afkoopsom. Vervelende is namelijk ook ie natuurlijk iedereen uit de staf meeneemt en alleen de Wolf blijft. Gaan we niet doen, aan contract houden.
Jan Streuer zou 'm niet laten gaan en dtk ook niet.
Arne is eigenlijk niet te vervangen het is de beste coach die Feyenoord heeft gehad weet spelers beter te maken weet er een echt team van te maken en staat op een nette manier de pers te woord en zegt gewoon zinnige dingen. Zou zo een twee drie niet weten wie hem zou moeten vervangen. Dus mijn advies aan het Feyenoord bestuur doe er alles aan om hem voor Feyenoord te behouden.
Voor dit jaar een bonus geven van 1 miljoen ALS we champigons league halen.
Salaris verhoging v 1 miljoen. En als we weer champignons league spelen volgend jaar weer een bonus. Contract laten tekenen zonder voorwaarden voor de komende 2 jaar. Hij blij , wij blij.
En je verdiend het dik terug.