Betrouwbaar
yv2023312yv2023312a1b08036

VK Sportphoto

Transfers

'Arne Slot hoog op de wensenlijst bij Chelsea'

FeyenoordTM

Begin april werd Graham Potter ontslagen bij Chelsea, waarna Frank Lampard aangesteld werd als interim-manager. The Blues zijn in de zoektocht naar een nieuwe manager voor het komende seizoen uitgekomen bij Mauricio Pochettino, al is er nog geen witte rook. 

Pochettino is voor Chelsea op het moment van publiceren de absolute topkandidaat voor Chelsea, nadat Julian Nagelsmann zich terugtrok uit de race. De Argentijnse manager heeft een aantal positieve gesprekken gevoerd met de Londense clubleiding en de deal zou snel beklonken kunnen worden.

Mocht de deal onverhoopt niet rondkomen, heeft Chelsea in ieder geval zijn huiswerk gedaan. De club heeft volgens het betrouwbare The Guardian Vincent Kompany van Burnley hoog zitten, alsmede Ange Postecoglou van Celtic. Ook Arne Slot, de succesvolle manager van Feyenoord, zou hoog op de kandidatenlijst staan. Formele toenadering bleef vooralsnog uit.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Gelul, Mauricio Potechetino heeft al gesprekken gevoerd! Hij staat op pole position
Stel een soort Ramadan voor .Een maand lang geen berichten over onze trainer. Van de trainer mag wel, dat gaat over onze helden.Na ondergang van de zon nog steeds niet overigens
Nou en morgen ? PSG overmorgen ? Anderlecht? Of volgende week toch weer Sevilla ? Beetje moe van dit soort verhalen die iedereen kan verzinnen.
Hij staat ook hoog op mijn lijstje.
Ik weet wel bijna zeker dat Slot daar niet intrapt, of hij moet een contract krijgen dat als ie na een paar maanden ontslagen wordt 100 miljoen meekrijgt.
Ze hebben net de interim coach ook de laan uitgestuurd.
Dat is geen club voor een serieuze trainer
Moet die niet doen, bij Chelsea sta je ook zo weer buiten..
Ha ha ha, in beeld? Na al die namen?

Als ie slim is houdt ie zijn ploeg intact en wordt ie weer kampioen. De concurrentie hier staat al achter. En sluit hij de CL campage naar de mogelijkheden af. Dan maakt hij elders een betere entree. Dan krijgt hij geen opdracht om te saneren met een houdbaarheidsdatum van 4 weken maar dient hij zelf een wensenlijstje in.
Alleen interessant voor het salaris… En Premier League natuurlijk.. maar niet voor de prijzen..
Chelsea??? Een hondenclub. Gewoon blijven, je speelt CL. Als het nu Bayern Munchen of City zou zijn dan begrijp ik het. Maar niet deze galbakkenclub.
Ik gun Slot een mooie club maar Chelsea niet doen. Mijn hemel meer geld dan verstand ..
Ja en dat probleem hebben ze met de komst van Slot in één keer opgelost!
Die Argentijn staat op pole position bij Chelsea. Clubs zijn allemaal een beetje in de war, zelfs een Bayern, trappen die nagelsmann eruit, Chelsea die Tuchel en die malloot gaat naar Bayern en daar is het nu nog een grotere bende.
Veel te veel geld hebben ze, maar nu de vraag wat moet als Feyenoord zijnde doen als er een grote club en die leggen 20 miljoen neer voor Slot om na dit seizoen over te nemen ?
Hoop toch dat Slot door het geld heen ziet dat dit ongeveer de slechtste club is om naar toe te gaan als onervaren trainer. Tegenwoordig krijg je als coach best wel even de tijd in de Premier League, behalve dan als je bij Chelsea of Tottenham zit, en dat zijn nou net de clubs waar hij mee gelinkt wordt.

Ik hoop dat hij naar een club gaat met goed beleid en een voetbalideologie die overeenkomt met de spelopvatting van Slot. Brighton zou een prachtige stap zijn als De Zerbi weg gaat, of anders een Dortmund, Leipzig of Benfica. Daar krijg je echt de tijd om jezelf te profileren en dan kom je daarna veel lekkerder binnen bij een club uit de wereldtop.

Aan de andere kant is het natuurlijk wel lekker cashen bij Chelsea, en dan kun je lekker in een villa wonen en je kinderen kunnen naar Cambridge of Oxford of weet ik het wat. En als het na 3 weken misgaat kun je altijd nog een stapje lager proberen, al zie ik het wel gebeuren dat Ajax dan net Heitinga ontslagen heeft en dan zul je net maar zien hoe het uitpakt..
Tja als Chelsea komt aankloppen dan is zondag 28 mei de laatste wedstrijd van Feyenoord onder Arne Slot
Afkoopsommen van minimaal 50 miljoen....Je zou gek zijn als je dan voor 2-4 miljoen in Rotterdam blijft. Toch?
Zou Slot niet voor zijn eigen ontwikkeling nog een jaar bij Feyenoord willen blijven? Als ie het goed doet in de Champions League heeft ie echt de clubs voor het uitzoeken, nu is vooralsnog enkel Leeds concreet geweest.
Als Chelsea met een zak geld komt zou ik hem verkopen. Dan zou ik die Pascal Jansen als trainer halen
Lijkt mij ook een goede optie. Al heeft hij zelf al meermaals aangegeven een binnenlandse switch niet te zien zitten.
Kan bijna niet anders dan dat hij aan z'n laatste wedstrijden bezig is bij Feyenoord..
Zou echt zonde zijn, maar aan de andere kant ook begrijpelijk vanuit slot zijn kant. Kan zich financieel onafhankelijk maken met een contract bij een enorme club, maar @FTM welke club verwacht jij dat het wordt?
@FTM Je zei laatst geloof ik dat er 8 namen van eventuele opvolgers waren, staan daar ook nog buitenlandse coachen op, zoals de coach van Bodo Glimt, die net als Slot bekend staat om zijn pressing spel, of moet je eerder denken aan Bosz , Pascal Janssen, John van den Brom en (hopelijk niet Ron Jans)?
Heb je een idee waarom peter bosz geen optie is.En welke nationaliteit moeten we dan denken.johndahl?
Zijn die buitenlanders ook counterpress trainers? Uit de Red Bull school? Mijn droomkandidaat zou Hasenhuttl zijn, als je die kan verleiden met CL voetbal, echt een toptrainer. En anders de trainer van Mainz of misschien die assistent van Klopp? Sipke Hulsoff zou ik ook wel mee kunnen leven als Van Persie dan zijn assistent wordt, Koeman was gister weer erg lovend over hem bij Studio sport.
Bo Svensson en Kjetil Knudsen? Of weer Hein VH?
Feyenoord kan 20 miljoen vragen en dst moeten ze doen ook
En als opvolger zou ik gaan voor tommason die speelt ook het voetbal van slot en heb ervaring opgedaan bij malmō en nu bij een Engelse club
En hij kent de club en is altijd geliefd bij de supporters
Ik weet niet of slot bij zo'n club wil werken die trainers als warme broodjes ontslaat
Als je ziet hoe makkelijk die gasten veel hebben uitgeven, kan je best 25 mil vragen voor Arne.