slot

VK Sportphoto

In beeld

Arne Slot aan het woord in de ‘Met Open Vizier’ podcast

FeyenoordTM

Arne Slot is te gast in de Met Open Vizier podcast. De trainer die Feyenoord sinds medio 2021 van enkele nieuwe dimensies voorziet, legt in een diepgaande dialoog legt uit waarom het eigenlijk logisch is dat hij zaken goed kan overbrengen. Er komen er diverse tactische twinkelingen voorbij. 

Delen

Reacties

Opvallend dat hij zegt dat hij Timber, Szymanski en Kökcü eigenlijk allemaal ziet als spelers die het best tot recht komen op de positie van Kökcü (iets wat ik grotendeels met hem eens ben overigens). En hij zegt dat hij idealiter ook met een punt naar achteren speelt. Waarom haal je dan Timber als je al Szymanski in huis hebt op diezelfde plek? Dat geld had dan toch veel beter besteed kunnen worden aan een ander type vanuit de rechterkant of een goede 6 die op die punt naar achteren kan spelen?

Ik vind Timber overigens een prima speler met potentie, maar ik denk dat andere posities misschien meer in aanmerking kwamen voor versterking. Ook als je daarna constant klaagt over het gebrek aan verschilmakers. Dan zou je zeggen besteed het geld van een Timber aan zo'n verschilmaker of een goede nr 6.
Pape Matar Sarr huren als DM! Speelt niet bij Spurs en is echt een gigantisch Afrikaans talent die veel op zes heeft gespeeld.
Afgaande op 'n paar video's van deze speler ben ik dit helemaal met je eens. Feyenoord heeft nu ook dat momentum in de PL met successtories als Senesi, Malacia en Sini maar ook de doorbrekende Summerville en Reis Nelson bij Arsenal. Huren zeker maar dan wel voor minimaal 1,5 seizoen wellicht met koopoptie.
@FTM Wanneer drop je de naam van de ‘donkere’ 6? Die zou toch deze werkweek volgen?
Hij zal er vast een reden voor hebben dat het nog niet gedropt is.. Hoe interessant het ook mag zijn het belang van Feyenoord zelf gaat altijd voor scoops zoals FTM zelf ook heeft aangegeven.
Feyenoord heeft (n.a.v. Tweet) gevraagd 'om nog even te wachten' (ik weet de reden) en dan doe ik dat ook :-)
Naam van die Belg kan ik wel droppen.
Top Rutger, lekker anoniem houden dan!:)

Belg is altijd goed.
Oneindig voorspel met jou maar wat geniet ik ervan!