arne-slot-beeldje

Nieuws

Arne Slot als 'Icoon in Beeld' beschikbaar

Van de redactie

 Onder Slot’s leiding heeft Feyenoord de afgelopen drie seizoenen een indrukwekkende opmars gemaakt, gekenmerkt door aantrekkelijk, aanvallend voetbal en een solide defensieve organisatie. Zijn nadruk op teamgeest en ontwikkeling van jonge talenten heeft niet alleen resultaten opgeleverd, maar ook het enthousiasme van de supporters aangewakkerd. Met het aanstaande vertrek van de trainer is er nu een brons gecoat beeldje beschikbaar.

Arne Slot heeft zich snel bewezen als een meesterstrateeg in de Eredivisie. Sinds zijn aanstelling in 2021 heeft hij Feyenoord nieuw leven ingeblazen met zijn innovatieve speelstijl en tactische flexibiliteit. Onder leiding van de 45-jarige oefenmeester uit Bergentheim behaalde Feyenoord in het eerste seizoen de finale van de UEFA Conference League. In het tweede seizoen het zestiende landskampioenschap uit de clubgeschiedenis en dit seizoen de KNVB Beker. Slot’s invloed is duidelijk zichtbaar in het hernieuwde vertrouwen en de vechtlust van het team, wat Feyenoord weer tot een serieuze titelkandidaat maakt. 

Al snel werd er geroepen: "Geef die man een standbeeld!" De mannen achter Icoon in Beeld maakten dit werkelijkheid met een standbeeldje van Arne Slot. Dit Icoon in Beeld is gemaakt van 100% Resin: Een kunsthars met fantastische eigenschappen. Het beeldje is +/- 20 centimeter hoog inclusief sokkel. Het beeld en de sokkel zijn uit één mal gegoten. Onder op het voetje bevinden zich anti-slip rubbertjes.

Arne Slot zelf heeft meegewerkt aan het ontwerp. De trainer van Feyenoord heeft hiervoor een 3D-scan laten maken om een zo realistisch mogelijk beeld te scheppen. Bestel hier direct het beeldje.

Sophia Kinderziekenhuis
Bij elke aankoop van het beeld wordt een bedrag gedoneerd aan het Sophia Kinderziekenhuis. Het Sophia Kinderziekenhuis, onderdeel van het Erasmus MC in Rotterdam, is een toonaangevend centrum voor kindergeneeskunde in Nederland. Het ziekenhuis biedt gespecialiseerde zorg voor kinderen van alle leeftijden, met een focus op complexe en zeldzame aandoeningen. Het Sophia Kinderziekenhuis staat bekend om zijn innovatieve behandelingen en onderzoek, evenals zijn kindvriendelijke omgeving die ontworpen is om de jongste patiënten en hun families zoveel mogelijk comfort te bieden.

arne-slot-beeldje

Het beeld Arne Slot is de elfde uit de serie Feyenoord-iconen. Bekijk en bestel hier het standbeeldje van Arne Slot.

Delen

Reacties

Komt jorien van den herik ook nog als andere GKL?
Onwijs gaaf beeldje! Besteld!! Klein slotje op mijn bureau voor alle herinneringen. Thanks for the memories Arne!