Arne Slot

Nieuws

Vermoedelijke opstelling • Feyenoord - Excelsior

Van de redactie

De afsluitende competitiewedstrijd van het seizoen tegen Excelsior van aankomende zondag is officieel het laatste duel van Arne Slot als trainer van Feyenoord. Dit bevestigde de hoofdcoach vrijdag tijdens zijn wekelijkse persconferentie.

Wel moet Feyenoord het tegen de stadgenoot doen zonder een groot aantal spelers. Quilindschy Hartman, Mats Wieffer, Bart Nieuwkoop, Antoni Milambo, Gjivai Zechiël, Quinten Timber, Thomas Beelen, Santiago Gimenez en Kostas Lamprou moeten allen verstek laten gaan door blessureleed dan wel ziekte. De basiself zal dus even puzzelen zijn voor Slot.

Vermoedelijke Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Lopez; Zerrouki, Stengs, Van den Belt; Paixão, Ueda, Ivanusec.

Delen

Reacties

Jeugd flink minuten geven morgen! Sauer, Slory en Read!
Ik hoop dat Lingr eindelijk een keer in basis begint.!!
Zeker!!!
Die jongen verdient onderhand nu wel eens een echte kans.
Slory morgen debuteren!!! Niet bij de selectie van O21
Een inval beurt verdient hij wel
Gouka is stellig dat Jahanbakhsh speelt.
Gouka zit er heel vaak naast opstelling en spelerstransfers..
Ik hoop dat hij gelijk krijgt. Is zijn laatste wedstrijd in de kuip en hij hoort in mijn ogen die op het veld mee te maken
Ook met deze opstelling moet je van excelsior winnen maar, je verliest wel een hoop kwaliteit met zoveel afwezige spelers. Er is in de transferwindow een hoop te doen zelfs als er niemand weg zou gaan is met name dit middenveld erg matig