VK Sportphoto - Feyenoord Ajax Klassieker Rook Vuurwerk Groen Groene Trainer Arne Slot

VK Sportphoto

Nieuws

Arne Slot: "Door Arnesen kon ik hoofdtrainer van Feyenoord worden"

Liban

In het weekend waarin Feyenoord voor het eerst sinds 2017 de landstitel weer kan binnen halen blikt trainer Arne Slot in het Algemeen Dagblad terug op zijn aanstelling als trainer van Feyenoord.

De in 2020 aangestelde kampioenscoach heeft zijn positie te danken aan Frank Arnesen. "Hij heeft mij de kans gegeven om trainer van Feyenoord te worden." Dat de vacature na het seizoen 2020/2021 open kwam te staan was niet duidelijk voor trainer Arne Slot. "Ik ben er niet bij geweest en weet dus niet precies hoe het is gegaan, maar ik kreeg vanuit de media de indruk dat de club na Dick Advocaat met Dirk Kuyt als trainer verder zou gaan."

Na de beslissing van de Deen staat Feyenoord op de drempel van de zestiende landstitel. "Arnesen heeft of een andere keuze gemaakt of gewoon de keuze gemaakt om met mij in gesprek te gaan. Ik ging mijn verbintenis bij AZ niet verlengen. Door Arnesen kon ik hoofdtrainer van Feyenoord worden. Daarna hebben we er samen voor gezorgd dat, hoewel er heel weinig geld te besteden was, er meteen een sterke selectie kwam."

Delen

Reacties

Arne Slot is in 2021 aangesteld en niet in 2020
In 2020 werd het al bekend dat ie zou komen, denk dat ze dat bedoelen
Je hebt helemaal gelijk. December 2020