Primeur Bevestigd
slot-3

VK Sportphoto

Nieuws

Arne Slot keert terug op trainingscomplex 1908

FeyenoordTM

Feyenoord kan donderdag in de halve finale van de KNVB beker weer beroep doen op hoofdtrainer Arne Slot. De oefenmeester is teruggekeerd van een kort ziekteverlof, waardoor hij de uitwedstrijd bij Almere City van afgelopen zondag aan zich voorbij moest laten gaan. Assistent trainer Sipke Hulshof nam eenmalig het stokje over en boekte een overwinning: 0-2.

Slot is woensdag weer teruggekeerd op sportcomplex 1908, waar hij met de selectie de laatste voorbereidingen voor de halve finale van de KNVB beker tegen FC Groningen treft. Het duel staat aanstaande donderdagavond om 20:00 op het programma en wordt afgewekt in een uitverkochte Kuip.

De winnaar van de eerste halve finale tussen Feyenoord en Groningen speelt in de eindstrijd 'thuis'. Mocht Feyenoord de finale van het bekertoernooi bereiken, nemen de Rotterdammers het op tegen N.E.C. Nijmegen wat dinsdagavond na verlenging met 1-2 wist te winnen bij SC Cambuur. De finale staat uiteindelijk op 21 april op het programma in De Kuip.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik denk dat Babadi vrijdag gaat tekenen bij de lampies. Ze willen de eerst klap al uitdelen voor de wedstrijd van zondag. Let op. Hij gaat nog spelen ook dan.
Einde Babadi soap tekent bij psv bij
Lees net iets over verdediger Dani Slory van Nac. Klopt het dat hij naar Feyenoord komt?
Ja klopt helemaal. Heeft Feyenoord Youth Watcher al bevestigd op X.
@FeyenoordTM wordt er wel eens serieus nagedacht over Hato als opvolger van Hancko? Als in, is het überhaupt iets wat intern wel eens besproken wordt of is dat totaal niet aan de orde?

Hoe dan ook heb je LCV nodig volgend seizoen.
Zzie bato toch ook regelmativ blunderen in de 020 defensie, weet niet of dat hem nou wel is.
Wel jong en kneedbaar
Qua financiën of qua reutemeteut eromheen als in supporter sentiment?

Jammer, zou een mooi signaal naar de markt toe zijn over de huidige krachtsverhoudingen in Nederland. Ook al zijn we financieel niet de sterkste van de top drie, ons sportieve plaatje zit zo goed in elkaar dat het alsnog als een stap voorwaarts wordt gezien.

Marketing winkel, verhaal naar de sponsoren en ook gewoon een kwaliteitsimpuls. Zoveel mogelijkheden, jammer dat het onhaalbaar is.
@FeyenoordTM mocht Babadi niet komen gaat Milambo dan eindelijk echt zijn kans krijgen op 10?
Staf ziet hem eerder als CAM dan als CM, dus neem aan van wel!
Dit begrijp ik dus niet helemaal van de staf, Milambo heeft in de jeugd vaker op 8 gespeeld dan op 10. Waarom wordt hij niet als CM gezien? En wat gaan ze dan met Milambo doen als Babadi zou komen? Is daar iets over bekend? Ik zou juist denken dat je met Milambo de ideale opvolger van Timber in huis hebt.
Babadi komt niet. Ze gebruiken Feyenoord alleen maar voor een beter contract.
Ja, ze zijn voor de lol concreet in gesprek gegaan + aangesproken door de financiële en sportieve plannen? Schei toch uit 😄
Klopt. En daarna er mee naar PSV gegaan. Ook fysiek afgesproken gesprek😉
Staat Babadi volledig in zijn recht mee. Hij mag sinds 1/1 concreet spreken met welke club dan ook vanwege zijn transfervrije status.
Klopt helemaal. Doet hij dus bij meerdere clubs. Dus ga dan niet anderen voor gek verklaren als ze zeggen dat hij Feyenoord gebruikt. Want dat ziet een blinde nog
@Edje Feyenoord is concreet. Hoe kan je dat ooit zien als 'gebruiken'? Het speelt, het loopt en de keuze is aan hem.
Het is zeker zijn goed recht. Hij heeft zelf ook aangegeven liever bij psv te blijven. De kans dat hij komt is dan ook klein omdat ik denk dat psv hem gaat geven wat hij wil. Neemt niet weg dat ik het begrijp en goed vind van feyenoord dat ze i.i.g een poging gewaagd hebben
Ben het volledig met je eens Edje, Ft stelt hieronder dan Feyenoord concreet is, dat is het punt nou net, dat is Blabladi en entourage nou net niet. Hij wil gewoon bij PSV blijven maar hij wil ook het onderste uit de kan. Feyenoord dient enkel als financieel vangnet.
Ben het volledig met je eens Edje, Ft stelt hieronder dan Feyenoord concreet is, dat is het punt nou net, dat is Blabladi en entourage nou net niet. Hij wil gewoon bij PSV blijven maar hij wil ook het onderste uit de kan. Feyenoord dient enkel als financieel vangnet.
Onjuist, Feyenoord is concreet voor Babadi: 100%. Anders ga je wederzijds het gesprek niet aan én raak je niet overtuigd. Maar geloof gerust in je eigen verhaal, dat is prima.
Ben het volledig met je eens Edje, Ft stelt hieronder dan Feyenoord concreet is, dat is het punt nou net, dat is Blabladi en entourage nou net niet. Hij wil gewoon bij PSV blijven maar hij wil ook het onderste uit de kan. Feyenoord dient enkel als financieel vangnet.
Feyenoord zal best concreet zijn. Babadi is dat nooit geweest eerlijk gezien. Hij is met de betere aanbieding van Feyenoord naar PSV gegaan om daar hetzelfde te krijgen. Hoe je het ook wil draaien, hij heeft Feyenoord daarmee gebruikt om er bij PSV een beter contract uit te slepen. Niks meer, niks minder
F t m leest niet met z'n onjuist, ik zeg niet dat Feyenoord niet concreet is. Mijn punt is juist dat babadi en consorten dat niet zijn, Feyenoord is enkel een vangnet voor hen.
@LeeTowers dat klopt dus ook niet, anders raak/ben je als Babadi zijnde niet gecharmeerd van de plannen van onze hoofdtrainer
Feyenoord is wel concreet. Maar kamp Babadi niet.
Hoe is het met die Rodrigeuz (oid) dan?
Ligt een beetje stil door exorbitante bedragen die rond gaan, neemt niet weg dat we de draad elk moment weer op kunnen pakken
Hebben ze genoeg goede alternatieven? Of is het als Rodriguez halen niet lukt dat dan het niveau van de alternatieven wel wat tegen valt?
Zijn al in kaart gebracht, budget ligt op max 10 miljoen euro voor een rechtsbuiten
Zijn dat spelers van de scouting of van te kloese en slot.
Laat hem direct maar ff babadi bellen om te zeggen dat hij blijft!!
Spannend wel. Aan de andere kant zal hij wel gewoon bijtekenen bij PSV aangezien hij niet de zekerheid heeft dat Slot blijft. Hoe dan ook...goed dat Feyenoord in de markt is gekomen voor hem.
- Of je krijgt er een groeibriljant bij op een positie waar we echt wel versterking nodig hebben
- Of je troggelt PSV nog een aantal miljoenen aan salaris extra af als ze wel een verbeterd aanbod doen
@FeyenoordTM maken we nog wel steeds een goeie kans omdat we niet kunnen zeggen of slot blijft of is dat een hele kleine kans
Tussen goeie kans en kleine kans in, dus kleine kans maar wel goed…