slot

Nieuws

Arne Slot nodigt jeugdspelers uit voor trainingskamp

Max1908

Deze week belegt Arne Slot met zijn selectie een klein trainingskamp af in De Lutte. Naast de gebruikelijke selectie zijn er ook verschillende jeugdspelers uitgenodigt, dit weet Feyenoord Youth Watcher te melden in een tweet vanmorgen. Het zou gaan om Mimeirhal Benita, Denzel Hall, Sem Valk, Noah Naujoks en Quilindschy Hartman. 

Delen

Reacties

Vorig jaar in de voorbereiding kreeg Candelaria ook een kans maar raakte toen zwaar geblesseerd. Speelde volgens mij tegen Bremen zeer goed als linksback.

Is hij weer op de weg terug?
Ik ben groot voorstander van inpassen van jeugd. Van dit rijtje gaat alleen Benita het misschien halen mijns inziens. De rest is pure opvulling. Ik mis jongens als Kleijn, Baars, Hokke en Slory die wel potentie hebben.
De jongens die nu mee zijn lijken vooral mee te mogen om een 11 tegen 11 te kunnen spelen. Niet per se de grootste talenten die het dichtst tegen het eerste aan zitten. Die jongens zijn komend seizoen hard nodig bij O21.
Zou het mooi voor Hartman vinden als ie indruk weet te maken, heeft heel wat ellende gehad met die blessure. Mooie kans dit, hopelijk kan ie bewijzen dat ie een prima reserve kan zijn komend seizoen.
Succes boys, het word een mooie week deze week voor Feyenoord ! Er staat wat te gebeuren !!