Betrouwbaar
Slot

VK Sportphoto

Transfers

'Arne Slot op de radar van Eintracht Frankfurt'

FeyenoordTM

Eintracht Frankfurt is op zoek naar een opvolger voor de vertrekkende manager Oliver Glasner. Afgelopen dinsdag kwamen de club en Glasner overeen dat beide partijen komende zomer uit elkaar zouden gaan.

De zoektocht naar een opvolger is in volle gang. Dino Toppmöller (beschikbaar) en Matthias Jaissle (RB Salzburg) zijn volgens het Duitse SPORT1 kandidaten, maar Feyenoord-trainer Arne Slot ook. Daarbij wordt wel een belangrijke een kanttekening geplaatst: Slot zou te duur zijn voor de huidige nummer 9 van de Duitse Bundesliga.

Slot staat tot medio 2025 onder contract bij de Rotterdammers. Feyenoord doet er sinds deze werkweek alles aan om de oefenmeester langer bij de club te houden: De club gaat een mega-aanbieding neerleggen bij Slot en zijn management.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Jaja.. en Pep Guardiola op de radar van Feyenoord. Alsof Frankfurt een stap vooruit is.
Eintracht is een prima ploeggie. Mooie club en fans. Alleen Feyenoord is een nog mooiere club, met nog betere fans ;). Ook gaat Feyenoord de Champions League in en Eintracht niet dus blijf maar lekker bij Feyenoord Arne!
Allemaal leuk en spannend hoor, maar Slot gaat gewoon de CL in met Feyenoord.
Weet eerlijk gezegd niet waarom hij Feyenoord voor Frankfurt zou moeten verruilen. Frankfurt is een club met geweldige achterban maar ook beperkingen - beetje Feyenoord in het Duits. Ze zullen de beker moeten winnen om überhaupt Europees te spelen volgend jaar. En ik denk ook niet dat Frankfurt kan en wil voldoen aan de vraagprijs die Feyenoord gaat hanteren.

Dan kan Slot liever nog een jaar blijven en een echt grote stap maken.
Mooie club en prachtige competitie. Toch vraag ik me af of je in Duitsland voor zo'n middenmoter/subtopper moet kiezen. Peter Bosz deed het redelijk goed met Leverkussen, maar dat leverde hem amper iets op voor zijn carrière. Ja het is een betere competitie met meer prestige, maar het is best lastig om je in Duitsland te onderscheiden met het pressiespel en de top 3 is voor zo'n club niet haalbaar waarschijnlijk. Volgens mij zit er volgend jaar ook geen Europees voetbal in het verschiet voor Frankfurt. Ik zou als ik Slot was nog een jaar blijven bij Feyenoord. Opvallen in de CL en weer een kampioenschap behalen gaat hem naar grotere Europese clubs brengen. Dan kan hij wellicht een stap maken zoals Erik ten Hag.
Ik zie 'onze Arne' wel in Duitsland werken en als er voldoende centjes zijn, is dit een club waar hij het verschil kan maken op een manier zoals hij dat bij Cambuur en AZ en nu Feyenoord ook gedaan heeft en bij ons nog doet. Maar of dit de club is waarvoor hij Feyenoord nu zou moeten (en willen!) verlaten, betwijfel ik ook wel weer. Ze kunnen iig Zerrouki niet meer vast leggen ;-)
Mooie club, mooie fans, ongekend goede scouting en veel geld. Deze overstap zou ik Slot wel gunnen, maar ik hoop dat hij bijtekent!
Slot staat bij iedereen op de radar wordt er een beetje moe van zolang hij niks naar buiten brengt is hij gewoon trainer van ons mooie Feyenoord
......en zo volgen er nog 187 namen tot 1 september 2023......pfffffffff.....
Ik denk dat we nog wel 20 van dit soort berichten gaan krijgen. Deze is in ieder geval al kansloos.
Slot zou een volstrekte idioot zijn als die cl voetbal met Feyenoord zou inruilen voor een middenmoter in de Bundesliga, maar gelukkig is Arne dat niet. Hoop ik….
Is een downgrade, gaat ie echt niet doen
Lijkt me niet interessant. Gaat daar geen kampioen worden in ieder geval.
Prima, maar lijkt me voor Slot niet interessanter daarheen te gaan dan bij Feyenoord te blijven.
Was ik alweer bang voor. Hoop toch dat hij hier nee tegen zegt. En voor Champignons league kiest.