Primeur Bevestigd
slotblijft-web

Edit @KayneKVisuals

Transfers

Feyenoord doet ultieme poging om Slot te behouden

FeyenoordTM

Feyenoord wil de uitmuntende prestaties van Arne Slot belonen met een fikse salarisverhoging. Daarmee hoopt de club de hoofdtrainer nog minimaal één seizoen binnenboord te houden.

Algemeen directeur Dennis te Kloese bevestigde de ontwikkelingen rond het weekend aan deze site: "Wij willen alles op alles zetten om Arne Slot langer bij Feyenoord te houden."

Met de mogelijke opwaardering van het contract hoopt Feyenoord Slot voorlopig uit handen van Europese topclubs te houden. Onder meer Tottenham Hotspur heeft meer dan sluimerende interesse.

De aanstaande kampioen van de Eredivisie hoopt mét Slot aan het roer ook hoge ogen te kunnen gooien in de UEFA Champions League. Slot staat momenteel nog tot medio 2025 onder contract Feyenoord.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik krijg steeds meer de bevestiging dat Arne Slot na het behalen van de landstitel gaat melden dat hij nog zeker 1 jaar bij ons blijft.
@FTM

Kan je meer vertellen over Sini en die Spaanse vlag? Bedoel je dat Sinisterra zelf naar La Liga gaat of bedoel je dat we een speler uit La liga volgen die op Sinisterra lijkt?
@FTM
is feyenoord naast Arne slot ook aan het praten met spelers over een eventuele contractverlenging of contractverbetering
Tuurlijk. Zou niet goed zijn als ze dat niet zouden doen 🤣
@FTM is er al wat meer bekend over de eventuele komst van Pepi? Of zal dat pas echt gaan plaatsvinden na het kampioenschap of bij een vertrek van een van de twee spitsen?
Wordt realistischer na een mogelijk vertrek van Danilo.
Hebben wat nieuwe gesprekken plaatsgevonden.
Gaat danilo weg dan ik hoorde dat ie blijft
@FTM is Slot eigenlijk al op sollicitatie geweest? Of wacht hij netjes op het kampioenschap
Nog steeds geen witte rook 😬😬
Rutger komt op stoom zeg. @FTM warming up voor een mooie transferzomer?
De man komt verstandig en betrokken over maar ik blijf mij bedenkingen houden bij de wijze waarop sinds zijn aanstelling Frank Arnesen naar de uitgang is gemanoeuvreerd. En het loslaten van een Technisch Directeur ten faveure van een technisch manager die onder verantwoordelijkheid van de Algemeen Directeur functioneert, wat zijn nadrukkelijke instemming heeft zo veel is duidelijk, blijft een slechte keuze. Een Betaald Voetbal Organisatie van de omvang van Feyenoord hoort op het hoogste uitvoerende niveau (de directie) iemand te hebben die specifiek verantwoordelijk is voor het voetbalbeleid en niet iemand die het combineert met het Algemeen Directeurschap. Zeker niet als je ziet wat er aan werkzaamheden voor de A.D. is in de nasleep van het Feyenoord-City fiasco, de TV-rechten van de Eredivisie en de internationale competities en de teleurstellende commerciële ontwikkelingen van de club.
Daar staat tegenover dat zijn transferbeleid in de zomer van 2022 voorbeeldig was, dus zonder verdiensten is Te KLoese zeker niet, integendeel. De samenwerking met USL club Orange County, lijkt me dan wel een minder verstandige keuze gelet op de zinloze voetbalacademy in Ghana en de niet succesvolle buitenlandse activiteiten van onze Amsterdamse 'vrienden'. De Arnesen-lijn van intensief scouten in Scandinavië en Midden-Europa biedt betere perspectieven en heeft zich met Aursnes, Pedersen, Trauner Hancko en wellicht Sauer al afdoende bewezen. N.B. de komst van Bozenik is van vóór de aanstelling van de huidige scoutingstaf.
Als Te Kloese dan zo graag het voetbalbeleid wil doen, maak hem dan TD en ga op zoek naar een competente Algemeen Directeur. Al vond ik juiste de combi Te Kloese; jurist met enige voetbalachtergrond en een echte praktijkman extra aantrekkelijk.
Waarbij wel aangetekend dat de spelers uit de lijsten van diverse scouts komen die er nog steeds zijn. Schuiteman, Hansen.
De grotste verdienste van Arnesen is de reorganisatie van jeugdopleodong en scouting, absoluut waar.
Ik vind het jammer dat hij weg is, maar het hoe en waarom blijft speculeren.
Dan heeft het ook niet zoveel zin om bedenkingen te uiten. We zijn er niet bij geweest en kennen de details niet.
Nu blijkt die Ruijl wel een hele goede hoofdscout te zijn. Welicht schuift hij door naar technisch manager.
Wel ben ik het met je eens, dat dit op relatief korte termijn allemaal op orde moet zijn.
Vind Ten Kloese overigens wel een veradening na Gudde en Loeki de Leeuw
Je kunt de periode Gudde niet vergelijken met nu. De man kwam binnen toen de fatale keuzes gemaakt waren o.l.v. Peter Vogelzang. De eerste jaren kon hij hooguit zien de schade te beperken en vanaf 2011 beetje bij beetje Feyenoord weer bijna van de grond af aan opbouwen. We vergeten heel snel dat Feyenoord tot en met 2015 onder toezicht van de financiële commissie van de KNVB, waarvan 3 jaar als categorie C club.
In de jaren daarna werd 2 x de KNVB-beker gewonnen en 1 x de landstitel. Dankzij de CL-deelname kon Feyenoord daarna grotendeels uit eigen middelen 1908 aanleggen en Varkenoord vernieuwbouwen. Wie dat in 2011 had voorspeld was voor gek versleten.
Als je de frustraties waar sommige supporters zich te vaak door laten leiden even parkeert en je kijkt naar de objectieve feiten dan is de erfenis van Gudde zo slecht nog niet, in tegendeel zelfs.
Jan de Jonge is eenvoudigweg te kort in functie geweest om serieus beoordeeld te kunnen worden. Maar hij was wel de eerste binnen de Feyenoordleiding die publiekelijk reële voorwaarden durfde stellen aan het Feyenoord City-project. Daarna moest hij heel snel weg vanwege een verschil van inzicht met de RvC. Als die toen beter had geluisterd naar de door hen zelf benoemde Algemeen Directeur, was Feyenoord op zijn minst enige schade (en schande) bespaard gebleven. En dat zeg ik niet omdat ik tegen een nieuw stadion was/ben maar wel tegen een megalomaan project waarvan de businesscase angstvallig geheim moet blijven.
@ftm is er rond de buitenspelers nog een ontwikkeling
Het is niet best dat Te Kloese alles alleen lijkt te willen doen en bijvoorbeeld de positie van technisch manager nog niet heeft ingevuld. Dat maakt Feyenoord wel wat kwetsbaar. Wat wel positief is dat Te Kloese op andere terreinen wel doortastend is gezien de goed verlopen afgelopen transferzomer, verlengingen van contracten, het vroegtijdig halen van Zerrouki en Van den Belt en nu weer de poging om Slot binnenboord te houden. Hierbij is het wel nog de vraag of de fikse transfersom van Zerrouki de bestedingsruimte voor andere nog meer noodzakelijke transfers
(bijvoorbeeld opvolger Kokcu, vastleggen Szymanski of andere nummer 10) niet in de weg zit. Daarvoor moeten we het verloop van de transferzomer afwachten. Voorlopig ziet het er goed uit, zeker als Slot blijft.
Jij wilt liever dat ze snel iemand als TM aanstellen die niet in het profiel past?!
Ik hecht meer waarde aan zorgvuldigheid... Zo kun je het ook zien ipv dat Te Kloese het liever alleen doet...
Voor het zelfde geld kun je beweren dat zorgvuldigheid die tot uitstel leidt op termijn de club parten kan spelen. En het zou zeker zo kunnen zijn dat mogelijk geschikte kandidaten (Ferry de Haan, Mo Allach, Dimitri de Condé, wellicht Jan de Visser) niet geïnteresseerd zijn omdat de beoogd technisch manager niet veel meer is dan de boodschappenjongen van Te Kloese. Als je topmensen in je organisatie wilt, moet je die namelijk ook een topfunctie kunnen aanbieden, anders komen ze niet.
Tja, wat is snel? We zijn 8 maanden verder sinds het officiëlle afscheid (dus eigenlijk al langer) Het is niet zo gek om dan stilaan een vervanger van Arnesen te verwachten. Al helemaal als je er een TM ipv TD van maakt. Die TM gaat braaf uitvoeren wat Te Kloese wil. Sowieso onwenselijk als je het mij vraagt.
8 mln voor Zerrouki. Tegenover een verwacht, voorzichtig ingeacht budget van ongeveer 25 miljoen. Ruimte zat
Lol, wat? Je moet kwaliteit halen.
Beste speler van de Championship. Blinkt uit in progressieve passes. Kan inverted wingback spelen als vervanger van Geert. Heeft een Feyenoord hart. Hoe kan iemand hier op tegen zijn??
@ftm is Gustavo Hamer een serieuze optie voor op het middenveld?
Gaf aan zelf er open voor te staan
In datzelfde interview liet hij weten dat nota bene de huisjurist van Benthem de overgang blokkeerde. Dit bevestigt precies wat FTM hier al eens schreef over de invloed van deze jurist. Vreemd dat niemand van het voetbal journaille in Nederland daar ooit vragen over heeft gesteld. Hoe kan het zijn dat een jurist bij Feyenoord iets te zeggen heeft over het voetbaltechnisch beleid?
Hebben ze al serieuze vervangers voor Kokcu op het oog?
Die hebben ze in principle al met Timber en van der Belt.
Timber gaat aankomend seizoen knallen let maar op. Je moet ook niet vergeten dat hij het hele jaar niet op zijn favorite positie heeft gespeeld.
Hoge ogen gooien in CL lijkt me niet realistisch. Plek 3 zou al mooi zijn, zodat je door kunt in EL. Wel is prolongatie kampioenschap of in ieder geval plek 2 haalbaar en daarmee plaatsing voor de nieuwe CL opzet van 8 wedstrijden met minimaal 4 thuiswedstrijden en nog veel hogere startbod. Voor de verdere groei van onze club is de top 2 halen in de eredivisie dan ook belangrijker dan die maximaal 8 potjes in de CL.
Slot zou je nog welleens kunnen verassen jongeman 😉
Als Manchester City de CL wint dit jaar en kampioen word kom je in pot 1... Ontloop je de sterkste teams... Kun je zomaar 2e worden met een paar verrassingen ;-)
Goede zet om Slot binnenboord te houden. Om in de Championsleague met een door hem samengesteld team en met zijn systeem te spelen,lijkt me een uitdagng voor Slot om nog even de beslissing om naar het buitenland te gaan uit te stellen . Misschien maakt hij deze afweging. Zou voor ons het beste zijn.
@FTM hoe zit het eigenlijk met een eventuele afkoopclausule in het contract voor Slot? Die is er bij mijn weten niet voor het komende seizoen maar wel voor het seizoen daarna, toch? Wat dan in zou houden dat Feyenoord, bij een vertrek van Slot aan het einde van dit seizoen, de hoofdprijs kan vragen aan eventuele gegadigde clubs? Scenario Nagelsmann die voor € 25 miljoen werd losgeweekt bij zijn oude, toenmalige club, lijkt mij reëel toch? Of zit ik er helemaal naast?
Ik heb het nagevraagd, clausule is inderdaad pas actief vanaf zomer 2024. Met nieuwe deal kan die clausule er helemaal uitgesloopt worden.
Gaat hiermee zijn gelimiteerde clausule van 2024 ook uit zijn contract zodat Feyenoord dan wel kan vragen wat ze willen aangezien hij dan echt wel een stap zal gaan maken.
Aangezien leeds het slecht doet en feyenoord een rechtsbuiten nodig heeft lijkt Summerville logisch of is dat onrealistisch?
Paixao doet het op rechts goed. Vindt m daar beter spelen dan vanaf links.
@ftm heeft Feyenoord interesse in gustav isaksen?
@Ftm en die naam die jij had doorgekregen is dat in jouw ogen een goed alternatief?
Wat zou zo'n Isaksen moeten kosten dan? Ik neem aan dat wij zelf ook in een hoger segment gaan zoeken? Van Wålemark, Dilrosun, Idrissi en Ali kun je niet op aan in de CL straks.. In mijn ogen moet er echt een goede rechtsbuiten bij en dan kan Paixão weer terug naar links.
Nu dat Leeds toch echt fucked is en ze met relegation clauses alle salarissen 50-60% naar beneden gooien.. Is er een superkleine kans op Sini? Huur + (onrealistische) koopoptie misschien?

Is veel te goed voor de Championship en hoe veel andere clubs wagen de gok om hem te kopen nu dat hij de man van glas reputatie heeft?
Sini 🇪🇸 🔜 🤷🏻‍♂️
Hebben we een doorverkoopclausule of betreft het een huur?
Anders misschien alsnog Gnonto ?
Gnonto wordt begeerd door andere clubs in de PL
Wij zijn beter dan die clubs naamgenoot 😬
Het zou echt geweldig zijn als hij zou blijven. Voor Feyenoord zou het behoud van Slot de grootste slag zijn die ze kunnen slaan. Voor hemzelf is de kans op afbreuk dan natuurlijk wel groter. Er zullen een hoop supporters zijn die alles minder dan een kampioenschap komend seizoen een enorme teleurstelling zullen vinden, terwijl Slot ook weet dat de kans groot is dat Ajax er weer 100 miljoen tegenaan smijt en dit keer het geld niet uit het raam gooit.
Doet DTK sterk. Door Slot gewenste versterkingen en sterkhouders (langer) vastleggen en hem nu nogmaals een beter contract voorleggen. Doet er echt alles aan om die kale kanjer te behouden. Sjappo!
Maandag bij de huldiging allemaal ''Arne nog een jaar'' zingen?
Als Tottenham voor Nagelsmann gaat is toch geen enkele club nu interessant voor Slot. In de positie van Slot ga je niet voor Leeds United of Bournemouth als je bij Feyenoord CL kan spelen. En inderdaad geef m wat centjes erbij, we hebben genoeg en doe hetzelfde bij Gimenez en Hancko.
Als Tottenham zo blijft staan in de Premier League dan wil Slot daar ook niet heen hoor, ze spelen dan geen eens UCL
@FTM, zou jij mij kunnen voorzien van een thuisshirt maat L. Zoek al een hele tijd maar zelfs op marktplaats zijn ze niet te verkrijgen.
Wat zou dit geweldig zijn. Een seizoenkaart bemachtigen is nu kansloos vrees ik.
Ik denk dat als hij zou vertrekken het allang al breed bekend zou zijn en of gelekt zou zijn dat er bepaalde sollicitaties hebben plaatsgevonden om het trainerschap bij feyenoord. Daarentegen denk ik wel dat ze het niet bekend hebben gemaakt omdat ze eerst kampioen willen worden, maar ik denk toch dat ie blijft want anders was het een en al wel gelekt.
Ik hoop dat je in ‘dat hij blijft’ gelijk in hebt, de rest sla je de plank denk ik mis.

Persoonlijk denk ik dat slot eerst het seizoen afmaakt voordat hij op sollicitatie gaat bij andere clubs. Maar goed….. de tijd zal het leren.
@ftm hier boven las ik een soort gelijke vraag/opmerking. Is er iets bekend over de eisen van slot met betrekking tot spelers voor volgend seizoen? Spelers die het prolongeren van de titel en overwinteren in de CL moeten kunnen halen. En zoja, welke posities worden er dan versterkt?
Dat klinkt ergens wel een beetje eng... Maar heb hoop dat hij hapt
Goede zet, zeker proberen te behouden.
Man dat zou echt goud zijn. Arne in de champions league!
@FTM hoe groot acht je de kans op slagen van bovenstaande? Zou toch geweldig zijn
Vrij groot, al ga ik nog nergens van uit. Jaartje familie extra... ;-)
Zelfs Chris Woerts zegt het. Nu komt het goed. 🤣
Woerts is guessing. Er is niets rond
Met stip van 5-10% kans dat hij blijft naar 60-80%!?
Dat zou heerlijk zijn! Make it happen!
Meer dan terecht dat DTK dit probeert. Beste Nederlandse trainer op dit moment en als Slot langer wilt blijven voor extra salaris moeten we hem dat ook geven!
Eens hiermee. Best betaalde trainer ooit? @FTM
Ja, wordt hij hiermee (van Feyenoord, althans)
Nog nooit in de geschiedenis van het nl voetbal heeft een trainer zo veel verdiend