Bevestigd
yv2022731yv2022731a1a02231

VK Sportphoto

Nieuws

Te Kloese ziet Feyenoord als erekwestie; vertrek niet aan de orde

FeyenoordTM

Afgelopen week kwamen er geruchten naar buiten dat de Mexicaanse bond weer aan Dennis te Kloese zou denken. Hij stond eerder tussen 2014 en 2018 als algemeen directeur aan het roer bij de Federación Mexicana de Fútbol Asociación.

Te Kloese lijkt echter gewoon bij Feyenoord te blijven. In een eerder gesprek met deze site geeft Te Kloese aan zijn job bij Feyenoord als een erekwestie te zien, waardoor een vertrek niet aan de orde zou zijn.

De algemeen directeur van Feyenoord is sinds januari 2022 in Rotterdamse dienst. Na twintig jaar in het buitenland werkzaam te zijn geweest is Te Kloese in Nederland herenigd met zijn ouders en broer.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

goede zaak dat hij blijft , een uitstekende directeur
Op zich wel. Hij moet alleen het technische deel uit handen geven en dan aan een TD en niet een TM die onder hem opereert. Zoiets moet je op dit niveau loskoppelen van elkaar ipv zoveel macht bij één persoon neerleggen.
inderdaad moet er wel een TD of TM komen , maar een goede vinden is nog niet zo makkelijk , zelf denk ik vaak aan Gio , wel onervaren maar beschikt over een feyenoord hart , heeft wel een aardig netwerk in de voetballerij en is een goede eerlijke vent die aan de hand van te kloese vanzelf ervaring op doet
@FTM, heeft Te Kloese ook nog iets aan jullie doorgegeven omtrent de komst van een eventuele TM en CD?
Hetgeen wat we al wisten: lastige zoektocht, geen concrete dingen
De zoektocht is wat mij betreft niet moeilijk
De hoofdscout moet de functie gaan bekleden van technisch manager gaan combineren met scouten,dat heeft voordelen,hij heeft zijn lijstje met spelers die hij wil hebben en kan makkelijk deze functie combineren want hij heeft meer kennis van zaken
https://twitter.com/feyenoordtm/status/1655553193034563584

Waarom refereer je zelf niet naar het nieuws dat door Woerts gebracht werd vanavond, maar verwacht je wel dat andere media naar jou refereren?
Omdat woerts niet de bron is van dit nieuws, en bovendien lult Woerts vaker onzin dan dat hij feiten spreekt..
Woerts bracht het als eerste. Vervolgens schemert FTM met ‘een eerder gesprek’. Wie zegt overigens dat ESPN het nieuws niet elders vandaan heeft?
Lezen blijft moeilijk. Lees toevallig het Slot artikel ook even. Hoor je daarna wel weer maatje
Heb het nagelezen. Zie tot tweemaal toe een verwijzing naar een reactie van te Kloese en niet naar Woerts.

Dus samenvattend: als een ander medium nieuws heeft, maar jij verifieert het via een bron hoef jij niet te verwijzen naar het andere medium. Als jij een nieuwtje hebt en andere media verifiëren dit via een eigen bron, moeten zij jou alsnog vermelden.

Is dat niet wat hypocriet?
Nee, ik laat mensen aan het woord op je favoriete medium
Eens woerts is tongpest, klopt nooit wat van.
Ja want Woerts is lekker betrouwbaar gebleken?!
@FTM ff iets anders, staat Nuamah nog steeds niet op de lijst van mogelijke buitenspelers die we aan kunnen trekken deze zomer. In potentie denk ik een betere variant van bijvoorbeeld Kudus
Lijkt me erg goed nieuws dit! @FTM Klopt het dat Mark Ruijl de nieuwe td van ADO gaat worden?
Doet het zeer goed, Feyenoord bloeit weer op onder DTK en Arne!
Het is ook een eer om voor feyenoord te mogen werken.