Arne Slot

VK Sportphoto

Nieuws

Arne Slot over Liverpool: “Verwacht dat het rondkomt, maar nog niks bevestigd”

Moreno

Dat trainer Arne Slot voor een schitterende overstap staat, is helder. Tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel tegen PEC Zwolle werd dan ook gevraagd naar de huidige stand van zaken. “Er is nog steeds niks officieel bevestigd”, zei Slot.

“Ik zit hier met het Feyenoord-embleem op mijn borst, dus het is in principe de bedoeling dat het over Feyenoord zal gaan”, begon Slot zijn antwoord, wetende dat de kans dat de vragen inderdaad alleen over Feyenoord zullen gaan niet zo groot is. “Ik heb al eerder gezegd dat ik er alle vertrouwen in heb dat het rond gaat komen. Wanneer dat zal zijn, weet ik niet. Maar ik verwacht dat het tot een akkoord zal komen.”

Slot gaf aan dat hij deze week niet in Liverpool is geweest. “Ik ben in mijn leven vaak in Engeland geweest, maar de afgelopen dagen niet”, aldus de oefenmeester, die vertelde met zijn dochter van een vakantie in Italië te hebben genoten. 

Ondanks alle perikelen vindt Slot het geen uitdaging om de focus op Feyenoord te houden tot het eind van het seizoen. "Totaal niet zelfs. Het is een genot om met deze groep en stafleden te werken. Dan is het helemaal niet lastig.” Op Liverpool-gerelateerde vragen ging de coach van de Rotterdammers verder niet in. “Na het seizoen geef ik op alle vragen antwoord, maar nu ben ik er om zo veel mogelijk punten te halen met Feyenoord.”

Delen

Reacties

het duurt erg lang plm 2 weken nu al ?
Breaking News: “deal Slot en Liverpool ketst af”
Word niet heel blij van dat gepush voor Van Bommel. Dat is echt totaal niet wat we nodig hebben.
Ze verwachten dat het pas na het seizoen bekend wordt. Feyenoord kan toch wel eerder praten met trainers @FeyenoordTM?
Tuurlijk, is ook gebeurt toen advocaat trainer was van feyenoord. Toen waren we ook rond met slot.
Lijkt erop dat 020 in het vijvertje aan het vissen is dus er gaat iig één kandidaat afvallen
Nou dat moet ook.niet meer lang duren ..krijg je al die zeik vragen nog 2 weken..pfff.
Soms lijkt het wel dat ze maar 1 vraag hebben al die gasten, ik kijk er geen eens meer naar.
Voetbal programma’s ook niet meer, zie die van der Vaart overal zitten.
Maar ja dan ga ik naar andere zender, reclame en dan zie je m zelfs daar.
Knap dat jij het nog volhoud.
Ook niet zo gek dat ze over liverpool vragen, er is verder niks interessants meer, voor Feyenoord is het seizoen toch al klaar. Die drie resterende wedstrijden gaan nergens meer om. Is alleen voor die hard Feyenoord fans leuk. Voor de rest van de landelijke media is het een who cares item.

Clubs en in dit geval de trainer moeten dit ook snappen.

Het blijft wel apart dat het officiele bekend maken zo lang duurt. Er staat echt nog 0 op het spel voor Feyenoord.
Kan niet wachten op de rutger had ongelijk reacties. Zo van "zie je wel rutger je heb het weer mis" en dan na het seizoen hoor je niks meer van ze kan er zo van genieten.🤣🤣🤣