Igor Paixão | VK Sportphoto

VK Sportphoto

Nieuws

Fitheidsupdate: Trauner en Paixão inzetbaar; Slot gaat in op EK-kansen Wieffer

Moreno

Zondag staat het 32e competitieduel van het seizoen op het programma. PEC Zwolle komt naar De Kuip en om 20:00 uur wordt daar afgetrapt. Op de openbare training van gisteren ontbrak Gernot Trauner nog, maar Slot verzekerde dat de Oostenrijker het duel tegen PEC haalt.

“Gernot trainde vandaag gewoon weer mee”, begint Slot. “Drie dagen voor een wedstrijd traint hij nooit, omdat dat voor hem niet de ideale wedstrijdvoorbereiding is. Maar hij is er zondag gewoon bij.” Ook Igor Paixão, die de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles aan zich voorbij moest laten gaan, is weer van de partij.

De langdurig afwezige Quilindschy Hartman en Gjivai Zechiël zijn vanzelfsprekend niet inzetbaar, maar Feyenoord bevestigde vanmiddag ook dat Mats Wieffer dit seizoen niet meer in actie komt. Of de middenvelder moet vrezen voor het EK, weet Slot nog niet. “Vrezen is een groot woord, maar als je aan het eind van het seizoen niet fit bent, is dat niet echt een positief signaal. Een ideale aanloop naar het EK is het zeker niet”, besluit de coach.

Delen

Reacties

Sauertje een keer er in svp
Luka keertje op 10 met Linger op rechts:
Bijlow
Read Geert Beelen Hancko
Timber Stengs Ivanusec
Lingr Santi Sauer
En vd Belt mag wel alvast weer met Zwolle meedoen.