arnesen

Nieuws

Arnesen: "Arne Slot was de beste aankoop"

FeyenoordTM

Oud technisch directeur Frank Arnesen is zondagmorgen live aanwezig bij het ESPN praatprogramma 'Goedemorgen Eredivisie'. 

Wat aankoopbeleid betreft, geeft de oud technisch directeur van Feyenoord toe dat Arne Slot vorig seizoen zijn beste aanwinst is geweest. "Arne heeft heft beste uit de spelers gehaald."

Afgelopen transferwindow vertrokken er vijftien spelers, ook kwamen er vijftien nieuwe spelers voor terug. Arnesen: "Er zijn veel spelers gekomen, maar ook heel veel spelers weggegaan. Het liefst wil je Nederlandse spelers terughalen. Ze wennen gauw, maar er zijn er veel heel duur."

"In het algemeen is het zo dat je de beste spelers wil hebben. Arne doet het nu uitstekend, na het vertrek van Fredrik Aursnes, Tyrell Malacia, Marcos Senesi en Luis Sinisterra. Zulke kwaliteit kan je niet terugkopen, die kwaliteit kan je alleen ontwikkelen."

Delen

Reacties

Arnesen heeft te weinig credits gekregen voor zijn werk. Daarmee bedoel ik niet dat wij als fans of dat er intern niet genoeg over gesproken is hoeveel deze man heeft betekend in de positieve zin van het woord, uiteraard mogen de slechte dingen ook zeker niet onbenoemd blijven.

Maar de credits in de vorm van geduldig blijven - intern gezien - en deze man de tijd gunnen om te herstellen om z’n werk weer een vervolg te kunnen geven. Ik hoop oprecht dat ze inzien dat dit de verkeerde keuze was.