Betrouwbaar
yv-06-03-2021-14002021

VK Sportphoto

Nieuws

'Arnesen keert terug bij PSV'

FeyenoordTM

PSV lijkt op het punt te staan ​​om Frank Arnsesen als nieuw lid van de Raad van Commissarissen aan te trekken.

De club uit Eindhoven verwacht volgens De Telegraaf binnenkort de terugkeer van Arnesen in die functie bekend te kunnen maken. Arnesen, voormalig speler van PSV en voormalig technisch manager, was al lid van de raad van commissarissen in de periode 2017-2018.

Daarna vervolgde hij zijn carrière als technisch directeur bij Anderlecht en later Feyenoord. Vorig jaar legde hij zijn functie bij Feyenoord om gezondheidsredenen neer: hij werd uitgekocht.

De 67-jarige Arnesen heeft aangegeven dat hij zijn carrière als technisch directeur heeft beëindigd, waardoor hij nu beschikbaar is om terug te keren naar PSV als commissaris met focus op technische zaken.

Hij zal Hans van Breukelen opvolgen, die vier jaar geleden Arnesen verving in deze functie. Eerder werden ook Guus Hiddink en Boudewijn Zenden benaderd voor de positie, maar zij hebben beide bedankt voor de eer.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Top 5 grootste verdiensten van held Arnesen:
1. Aanstelling Arne Slot
...
...
2. Opzet nieuw scoutingsapparaat
3. Inschakeling bureau dat de hele organisatie heeft doorgelicht.
4. Professionalisering Varkenoord
5. Inzetten op promotie naar eerste divisie.

Aanvulling op 2.:
Zonder het nieuwe scoutingsapparaat kocht Arnesen hoofdzakelijk brandhout: te dure Boženík, huur Pratto, lichtgewicht Teixeira, de zeer blessuregevoelige Conteh voor één miljoen van Jong St. Pauli (2. Bundesliga) en niet te vergeten Diemers. Van Geel deed het met het beperkte scoutingsapparaat wat dat betreft beter. Na installatie van het nieuwe scoutingsapparaat is vrijwel elke aankoop een succes geweest. Maar dat gaat ook wat makkelijker met een toptrainer als Slot.

Door de geboekte waardevolle hervormingen op andere vlakken is Arnesen aan zijn eigen successen ten onder gegaan en heeft hij zichzelf min of meer overbodig gemaakt.

Als Van Geel in de zomer van 2017 was gestopt, dan was hij een held geweest. Als Van den Herik was gestopt in 2002, dan had hij de ellende in 2006 niet hoeven meemaken. Ook Kieboom is wellicht te lang doorgegaan en volgde de wedstrijden van zijn club op het vrij lege vak M eind jaren '80.

Arnesen heeft Feyenoord op zijn hoogtepunt verlaten.
Arnesen roept voor iedere Feyenoorder voor altijd warme herinneringen op.
Hij zorgde voor een ommekeer in denken op alle vlakken.
Een top vent!
Mede dankzij hem staat het huidige Feyenoord…

PSV haalt een vakkundige medewerker in huis.

Succes met je nieuwe baan Frank!
Jammer maar het zij zo. RvC is niet zo heel spannend toch.
Met Sjaak Troost in de RvC hadden de meesten moeite omdat hij zijn eigen beleid aan het keuren was. Dat geldt dan ook voor Frank Arnesen.
Ook toevallig, precies nu zijn concurrentie beding afloopt is zijn "knie" weer beter.
@FeyenoordTM zodra Arne Slot vertrekt (ik verwacht aankomende zomer), hoe groot acht je de kans dan dat de structuur van Arnessen weer terug komt? Waar het aankoopbeleid in nou contact staat met scouting zodat we weer gescoute namen krijgen. Is er ook een scout die zich richt op coaches gezien we een nieuwe coach nodig gaan hebben en we een opvolger willen mer zelfde speelstijl.
0%, scouting is afgelopen zomer feitelijk gezien links laten liggen. Er is geen enkele buitenlandse, absoluut gescoute optie binnengehaald. (Chaïbi stond hoger in de pikorde dan Ivanusec)
In het geval ChaïbiIvanusec is dat dus een prima keuze gebleken.
Mij hoor je ook niet klagen over Ivanusec, integendeel. Maar Chaïbi maakte gisteren even het verschil tegen BvB.
@FeyenoordTM thanks voor de reactie, dus ook na een vertrek van Slot verwacht je niet dat de scouting weer terug geinstaleerd wordt? dat zou ontzettend pijnlijk zijn want de scouting had zijn waarde toch echt bewezen.
Dan hebben we geen scouting nodig 🤣
Dit is wel echt problematisch. Ten Kloese speelt dus alleenheerser terwijl Arnesen juist net een gezonde organisatie had neergezet die succesvol was..
Joh alsof er ook maar 0 gebruik van de scouting gebruik gemaakt is. Feyenoord heeft zelf aangegeven dat de scouting al langer bezig is geweest met luka. Volgens mij gaan de zaken vooralsnog gewoon prima toch ? of hebben we reden tot klagen, paniek, en of janken ?
DtK is capabel genoeg om de scouting niet links te laten liggen.
Word het watsapp kanaal niet meer gebruikt?
Jawel, maar kan vooralsnog maar één admin op en niet geautomatiseerd. Diegene slaapt nu.

Vooralsnog is Telegram, Twitter of Instagram beter. Op eerste twee genoemde mediums verschijnt (al) het nieuws het snelst.

En jullie kunnen natuurlijk ook nog steeds de 1908.nl app installeren vanuit jullie browser en de meldingtjes aanzetten ;-)
Ahh oke. Ik heb geen idee hoe ik het via google moet downloaden... Maar toch bedankt.
Lekker duidelijk🤣 via je internetbroswer.
Van harte Frank! Helaas dat hij geen functie meer heeft binnen Feyenoord…