Betrouwbaar
Lorenz Assignon | Foto via @LorenzAssignon, Twitter

Afbeelding via X.com / @LorenzAssignon

Transfers

‘Assignon ook begeerd door Galatasaray'

FeyenoordTM

Mocht Feyenoord defintief toe willen slaan bij Stade Rennais voor rechtsback Lorenz Assignon, moet de club rekening houden met winterse belangstelling van Galatasaray. Dat schrijft het betrouwbare L'Equipe vrijdagmorgen.

De Turkse club ziet sterkhourder Sacha Boey waarschijnlijk vertrekken richting Bayern München en is op zoek naar een vervanger. Galatasaray ontvangt naar verluidt zo'n vijfentwintig miljoen euro voor Boey, exclusief variabelen á vijf miljoen euro.

Galatasaray is in zijn zoektocht naar een nieuwe rechtsback mede uitgekomen bij Assignon, die sinds deze week ook door Feyenoord begeerd wordt. Een Rotterdamse aanbieding wordt voorbereid om ingediend te worden bij Stade Rennais, wat vooralsnog géén overige aanbiedingen heeft ontvangen.

Feyenoord heeft tot donderdag 23:59 om toe te slaan: daarna sluit de winterse transferperiode. De club was eerder ook concreet voor rechtsabcks Neco Williams en Kevin Mbabu, maar de Rotterdammers vingen vooralsnog bot. De komst van Assignon lijkt realistischer: hij heeft zijn vertrekwens intern aangegeven en de rechstsback mag binnen een week vertrekken uit de Ligue 1.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Oh, dat is toch wel geduchte tegenstand. Snel afronden dan maar ;-)
Wordt steeds meer over Galatasary gesproken op X door journalisten. Weet natuurlijk niet of die betrouwbaar zijn. Dat ze hem begin volgende week gaan halen. Hoop dat Feyenoord dit weekend al een bod doen.
Franse spelers zeker intressant en meestal sterk en atletisch.
Maar Feyenoord is de weg ingeslagen om talentvolle spelers te halen,om die dan vervolgens na 2 seizoenen weer dik te verkopen.

Als je dat model voor ogen hebt zal ik zeker voor Williams gaan en vooral gaan proberen om Engelse talentvolle spelers die bij een grote club nog niet aan de bak komen te halen.

Zelfs als ze mislukken zoals in de hoofdstad zijn er altijd weer Engelse clubs die ze voor een hoog bedrag overnemen.
Wanneer ze het goed doen,dan krijg je er meteen de hoofdprijs voor.
Williams komt uit voor Wales.
Als je kijkt naar de marktwaarde van Franse spelers, stijgen die ook vaak het plafond uit.
Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de wissels van RB Leipzig, 3/4 Franse jongens, waarvan geen 1 een international. Maar toch een marktwaarde van rond de 25 á 30 miljoen p.p.
Dan zal het sportieve plaatje de doorslag moeten geven want financieel strooien die Turken met geld.
Gewoon afwachten
Geen geld overboord gooien
Dit zou een geweldige speler kunnen zijn voor ons
Als het niet lukt is het jammer en kijken ze weer verder
Afwachten 🙏
Precies! Eindelijk een keer iemand die verstandig is ipv al die domme reacties hij komt niet. Blij zijn dat we zulke spelers proberen te halen. Heb liever 10x dit proberen en 9x op ons bek gaan dan in één keer een matige speler halen
Alleen maar goed teken dat er interesse is.
Inherent aan de vijver waar je invist.
En ja kost centjes.
Was nog niet klaar met typen :)

En precies dit.
Investeren in Boven categorie.
Rest moeten buitenkansjes zijn maar vooral eigen jeugd
Jongens begeerd worden en concreet worden zijn 2 verschillende dingen, waarschijnlijk staat ie gewoon op een longlist bij Galatasaray. We kunnen i.p.v roepen dat de volgende speler niet komt gewoon afwachten. Over 6 dagen hebben we onze antwoord of er een versterking komt. Te kloese heeft denk ik wel door waar er versterkingen nodig zijn en wellicht ontwikkelt Read zich ineens a la wieffer net als vorig seizoen
Bewonderingswaardig maar te vergeefs.
Deze figuren komen opzettelijk hier de gillende keukenmeid uithangen.
Kicken ze op.
Al deze namen om je lekker te maken en dan eindstand halen we de rechtsback van Pec Zwolle kijk maar
Al halen ze de rechtsback van FC Bal op ‘t Dak. Als de scouting & co het ziet zitten, zie ik het ook zitten.
Wat een verassing weer...compleet onhaalbare kaart , net zoals de rest van de spelers waar feyenoord concreet voor was deze window.....
Walgelijk figuur ben jij toch altijd zeg.....
Spring aub van je gammele krukje af.
🤡🤡🤡🤡 ga jij lekker een trein koppen stuperd!
zie hier maar een "stuperd"

🤣🤣🤣🤣

Je doet geen enkele moeite om je niveau te verbergen
heeft niet helemaal ongelijk. Duurt te lang allemaal
Ha daar is Willem, Groene Haas en vergeet er ongetwijfeld nog een paar die net als vorige transferperiode vaak in paniek waren dat niet goed zou komen met Feyenoord
Wat nou duurt te lang??
Ja de transfers vliegen ons om de oren he in de eredivisie....

Man man man elk periode weer dezefde eppo's.
Horen een naam en denken dan ook dat hij 1 week laten bij de groep is.

Heb nieuws voor je, 95% van namen die genoemd worden bij clubs komen niet.
En van die 5% valt ook nog wel 4% af omdat clubs en spelers er samen niet uitkomen.

Want zo werkt het wanneer je je spelcomputer dicht laat.
Haha, bij belangstelling van een ander team schiet gelijk iedereen in de paniek. Clubs hebben belangstelling in zoveel spelers. Hele lijsten vol namen en opties. @FeyenoordTM schrijft zo vaak dat er allerlei factoren zijn die meespelen bij een transfer. De clubs zelf, de spelers, makelaar, het momentum. Wellicht wil Assignon alleen naar Feyenoord en laat hij de belangstelling van andere ploegen links liggen. We don't know, so relax and trust the process.
Inderdaad het is gewoon afwachten bij ivanusec zag je ook toen lyon interesse had dat iedereen zei "zie je wel hij komt niet" gewoon afwachten. En als het officeel wordt dan horen we dat we maken nog gewoon kans.
Precies! Sterker nog, ik zou mij als Feyenoord fan pas echt zorgen maken als alleen Feyenoord interesse of belangstelling in een speler zou hebben. Bij de zoektocht naar goede versterkingen, zijn er altijd meerdere kapers op de kust. Dan is het aan Feyenoord om met het beste verhaal te komen en alle partijen te overtuigen van de beste stap. 1908.nl schreef eerder vandaag ook al dat Assignon bij hetzelfde agency bureau als Ivanusec zit, en dat de lijntjes kort zijn. In de voetbalwereld worden genoeg 'dealtjes' op die manier gefaciliteerd en gerealiseerd.
Zeker zo ging het ook met zerrouki met zijn zakenwaarnemer. En we hebben nog een plan b met mbabu.
Gala heeft veel meer slachtkracht en zal wss vanwege boey aantrekkelijker zijn voor deze jongen.

Snel alle aandacht naar Mbabu
Je weet dat boey zeer waarschijnlijk naar bayern vertrekt en iets zegt me dat die lijn naar mbabu nog erg warm wordt gehouden
Dat gaat hem dus niet meer worden, wist je van tevoren al.
Teveel van zulke simple clowns hier.....
Gelukkig de transferperiode bijna voorbij.
Kan het gajes weer terug naar fr12