pavlidis

VK Sportphoto

Nieuws

AZ woensdag zonder Pavlidis in De Kuip tegen Feyenoord

Van de redactie

Eredivisietopscorer Vangelis Pavlidis zit woensdagavond niet in de wedstrijdselectie van AZ in de strijd om een plaats in de halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen Feyenoord. De spits van de Alkmaarders is geschorst tegen de Rotterdammers.

De 25-jarige Griekse spits van AZ en tevens topscorer van de Eredivisie pakte in de voorgaande twee bekerduels van zijn ploeg een gele kaart tegen zowel Quick Boys als HHC Hardenberg. Hierdoor mist Pavlidis aankomende woensdagavond het bekerduel tegen Feyenoord in De Kuip. Trainer Maarten Martens zal dus woensdag een van zijn andere spitsen moeten opstellen. Twee andere spitsen in de selectie zijn Lequincio Zeefuik en Ernest Poku. Zeefuik werd afgelopen transferperiode overgenomen van FC Volendam.

Het duel tussen Feyenoord en AZ in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker is woensdag 7 februari. De aftrap van dat duel is om 21:00 uur in De Kuip en staat onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis.

Delen

Reacties

Voor ons toch ook wel een alles of niets wedstrijd om het seizoen nog af te kunnen sluiten met een prijs. Thuis in de eigen Kuip moet dat goedkomen, hopelijk kiest hij ondanks een opkomende back niet weer voor Nieuwkoop, gewoon van eigen kracht uitgaan.
@FeyenoordTM Hoe kijkt men intern naar Bijlow? Ondanks dat hij er niks aan kan doen, mist hij waarschijnlijk weer meerdere wedstrijden… helaas.
Meningen lopen uiteen, maar zien natuurlijk wel allemaal vaste #1 waarde in hem
Hancko vreet die spitsen op maakt niet uit wie
Nou dan gaan we zien hoe we hebben zitten slapen betreffende Zeefuik
Wat een beest is dat
19 jaar ijzersterk, balvast , technisch, snel, kopsterk en zeer koelbloedig in de afwerking
De toekomstige spits van Oranje
Complimenten aan AZ dat zij het wel weer gezien hebben
Wat zou die Max Huijberts een top TD voor ons zijn
Feyenoord TM Die Zeefuik had toch opgehaald moeten worden door Feyenoord of ben ik nou de enige die dit ziet.
Die hebben de opvolger van Pavlides al in huis
En wij zijn de hele transfer periode aan het steggelen geweest met een jongen aanvaller uit Zuid Amerika om die hier te halen, terwijl die Zeefuik om de hoek woont
Echt een gemiste kans🤔
Prima voor AZ, maar ik mag toch hopen dat je zelf niet vindt dat dat het niveau is wat wij moeten nastreven.
Nou in dit geval mag je dat wel hopen
19 jaar en al zo sterk
Onze kale kletser is nog duizelig van hem
Dit zijn nu spelers die heel veel geld op gaan leveren
Denk niet dat hij minder is dan onze zuid Amerikaan, al is dit ander type speler die nog maar de vraag is of die volgend seizoen komt
Ga maar is goed beelden van Zeefuik kijken
En spreken mekaar over twee jaar🤔
Als we Zeefuik hadden gekocht zou iedereen hier roepen: bord op schoot scouting, de scouting gepasseerd, moet iemand die net bij Volendam meespeelt en drie doelpunten maakt ons verder brengen. Kan best een goede speler worden hoor, maar ik hoor de hoon van de kritische brigade hier dan alweer over neerdalen.
Daar zou Feyenoord in dit geval schijt aan moeten hebben
En elke aankoop gaat hier door de mangel
Als Giminez nog een maand zo speelt als nu gaan ze ook zeiken
Echt gemiste kans
Eerlijk gezegd wij zeiken hier altijd al halen we mbappe dan is daar weer iets op aan te merken.
Inderdaad. Ik weet niet of dat bij andere clubs ook zo is, maar als Feyenoorders hebben we altijd iets van Calimero in ons bloed: maar zij zijn groot (rijk) en wij zijn klein (arm) en dat is niet eerlijk. We zouden wel ietsepietsie van de Amsterdamse arrogantie mogen hebben. Bij ons heerst te vaak het dogma: het is niet veel en het zal ook nooit wat worden.
Ook FTM doet daaraan mee door voortdurend af te geven op DtK die door echte journalisten die hoor en wederhoor toepassen juist erg geprezen wordt. Ik had daar zo mijn buik van vol dat ik hier een week niet ben geweest en overwoog me op deze side nooit meer te laten zien. Maar ja, t is wel mijn clubbie he en hier samen over Feyenoord kletsen is toch ook wel eeg leuk.
'Maar als Feyenoorders hebben we altijd iets van Calimero in ons bloed'. Zo. Je generaliseert en kleineert hier even al je mede-supporters. Ik zie de laatste jaren juist meer supporters 'We zijn weer olifant in plaats van muis' uitstralen. En daar is 0,0 Amsterdamse arrogantie voor nodig. Ook zo'n flauwe kul om dat te ambiëren. Dus Meneer Aart, volgens mij heb jij zelf iets teveel Ieniemienie in je bloed en ben je blijven hangen ergens in de jaren '90/'00 toen Sesamstraat nog booming was. Goedemorgen!
Fijn dat jij zo vol vertrouwen over onze club bent. Ik ook, dus dan zijn we het eens.
Weinig bal vast, verkeerde keuzes , billenknijpen, maar overwinning veilig gesteld
In mindere wedstrijd van ons team. In onze Kuip zal het beter gaan met ons Legioen erachter, maar wel aub.met de mouwen opstropen boys.
Eerlijk is eerlijk, we zijn compleet weggespeeld vandaag ondanks de winst
Volledig weggespeeld? We wonnen toch?
Compleet ???
Vanaf m'n heb jij gekeken
Het is ook nooit goed. Eerst spelen we goed en maken we geen kansen af, nu maken we geen kansen af en is het spel niet goed. Wees blij met de overwinning, dat goede spel komt vanzelf wel weer. Resultaat is gewoon het belangrijkste
Je bent niet goed joh.....
Helemaal weggespeeld zegt ze 😂😂
Voor AZ is het een echte alles of niets wedstrijd. 020 gaat boven ze eindigen helaas. Maar dat betekent ook dat de druk gigantisch is op AZ in deze wedstrijd. Een elftal met veel jonge spelers. Kunnen die omgaan met de druk van het moeten presteren? Volgens Clasie is AZ klaar om Feyenoord te verslaan. Het zijn grote woorden van de kleine man.

Het legioen zal er woensdag klaar voor zijn. We zullen Clasie en zijn team onthalen zoals alleen wij dat kunnen. Een orkaan van geluid zal AZ moeten weerstaan.

Santiago moet gewoon starten in de spits. Dit zijn de wedstrijden waarin de echte grote spelers opstaan. Dit wordt een wedstrijd voor Santiago.

Bij winst ligt de weg naar de finale als een rode loper klaar. Op basis van kwaliteit moet je dan een eigenlijk winnen.

Voor Feyenoord is een 2e plek en bekerwinst gewoon een fantastisch seizoen.
Vergeet de Europa League winst niet
Top geschreven, plek 2 en de Beker is fantastisch
En ook nog even achteloos de Europa League mee pikken…..
Toch best vervelend dat ik het idee had dat het AZ al maanden lang moeite heeft gehad met allerlei teams als de laag geclasserden in de eredivisie en de amateurs in de beker.
En toch vandaag zelf onder druk staan.
Zonder Pavlidis zou het toch helemaal niets voor moeten stellen, maargoed... ben er toch weer niet gerust op woensdag.
Al is het gelukkig wel weer in eigen huis. Bestaat er zoiets als een teamdip?
Nou, gaat t lekker gelijk op. Ook bij ons geen spits😒
O bijzonder volgens mij is ueda terug kan lingr in de spits kan groen opgeroepen worden en oja..
SANTiGOAL GIMENEZ is ook nog beschikbaar dus welke spits is er niet.
Slot and changes? Ofc ))) Ueda on de bench, 100%
Even if he decides to bench ueda we still have more options than az has.
Ik zou het gewoon aan onze Arne overlaten, die ziet ze elke dag…