Gerucht
wieffer-1

VK Sportphoto

Transfers

'Barça richt ogen op Wieffer'

FeyenoordTM

FC Barcelona is na het vertrek van Sergio Busquets naar Inter Miami nog altijd op zoek naar een geschikte opvolger. De club heeft volgens sport.es zijn oog laten vallen op de 24-jarige Mats Wieffer van Feyenoord, waar Barcelona 'tegen relatief betaalbare prijs' voor aan denkt te kunnen kloppen.

Wieffer heeft zich het afgelopen jaar snel ontwikkeld en heeft zelfs al enkele wedstrijden gespeeld voor het Nederlands elftal. Zijn veelzijdigheid en lengte van 1,88 meter maken hem een aantrekkelijke optie voor de Catalanen. De club heeft hem al meerdere keren live gezien en is van plan om te onderhandelen met Feyenoord over een mogelijke transfer, maar is nog niet concreet.

Barça heeft eerder gekeken naar andere opties, zoals Martín Zubimendi en Joshua Kimmich, maar vond hun prijzen te hoog. Uiteindelijk koos de club voor Oriol Romeu als een tijdelijke oplossing, maar blijft op zoek naar een speler voor de lange termijn.

De economische situatie van de club maakt het echter moeilijk om grote stappen te zetten op de transfermarkt. Desondanks blijft Barça vastberaden om een geschikte opvolger te vinden voor Busquets. Mats Wieffer lijkt een veelbelovende kandidaat te zijn voor de club.

Dit nieuwsartikel betreft een gerucht uit andere media. Check onderstaande legenda voor de betrouwbaarheid van het gerucht.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Nee dat is te hoog gegrepen, bij feijenoord kom die ook soms tekort!
Zeg maar gerust met regelmaat. Heeft nog geen feilloze wedstrijd op de mat gelegd
Waar willen ze die van betalen dan? Eerst sparen dan kopen heb ik altijd geleerd.

Enneehh..... Mats, praat ff met Frenky de Jong, hoe ze hem behandeld hebben, weet je nog????
Kunnen de salarissen nu al niet eens betalen en zijn daarnaast met nieuw stadion aan het bouwen...... Luchtfietsers
Maar dat is dan ook een omhoog gevallen fadje ook zeg, met heel soms een leuke actie.
Leuk samenspel van 020, pers en omroep om die prijs qua zijn sterallure op te drijven om daarna samen de vruchten te persen. Frenkie Frenkie Frenkie Frenkie Frenkie tja dan komen ze wel. Maar das toch 10x niks man. In Oranje ook. Gewoon een laf spelend ventje Alles terug
Ik volg Barca al heel erg lang, en de journalist die dit gebracht heeft, Toni Juanmarti, is redelijk betrouwbaar. Maar zoals FeyenoordTM al zei: het is niet concreet. Het is enkel interesse, zoals ze interesse hebben in 10 spelers op die positie waarschijnlijk.
Zo gek is dit niet…

Ik heb een tijdje geleden hier al gezegd dat Wieffer de Busquets van Feyenoord is…

Van alle spelers die Barca bekeken heeft of bekijkt om Busi te vervangen lijkt Wieffer het meest op hem qua voetballen.

Het zou een geweldige stap voor hem zijn.
Met Zerrouki heb je een prima vervanger voor Wieffer achter de hand.
Fake nieuws denk ik. Wieffer maakt toch altijd wel fouten in de wedstrijd. Past daarvniet
Niet per se fake, echter wel alles behalve concreet. Is gewoon interesse.
Feyenoord heeft ook interesse in 350+ spelers, zo kan ik ook heel wat artikelen tikken maar wat is het waard.. Alleen als het me logisch lijkt dat Feyenoord concreet wordt, vind ik het wat waard.
Juist. Zo heeft iedere journalist een andere werkwijze. Je kunt je inderdaad afvragen wat de nieuwswaarde is.
Daar grossieren Busquets ook in; die had echt veel risico in z'n spel.
Zeldzaam, dat valt jou op omdat ie erg kritisch op zichzelf en dat vertelt. Natuurlijk zijn er mensen zoals u die dat veel te zwaar aantikken
Geen cent te makken. Dus vergeet het naar
Kijken kijken niet kopen.
Dat zeggen Spanjolen over Nederlandse touristen maar nu is t dus andersom 🤔
Vind wieffer echt een fantastische gozer, maar als je zo'n 20 miljoen voor hem kan krijgen moet je dat toch gewoon zeker doen. Verwacht niet echt dat je ooit een stuk meer voor hem gaat krijgen. Ook zitten de posities achter hem wel goed, ik heb er echt vertrouwen in dat zerrouki hem zo over kan nemen en met milambo en zechiel zit er voor het middenveld op wat langere termijn ook voldoende vervanging aan te komen. Dus staat (vrijwel) geen vervangingsinvestering tegen over. Kan je dat mooi in een andere linie steken. Verdediging lijkt me een goede. vind de breedte erg matig en geertruida, hancko en hartman zullen ook flinke belangstelling trekken en wat er nu achter die gasten klaar staat is naar mijn mening niet goed genoeg voor de basis.
Net iets te weinig. €23-€25 realistischer
Je hebt het over Barcelona hè? 45 minstens
Dit is qua naam een prima club om te spelen, maar om nu aan te verkopen denk ik dat er bij andere meer uit valt te halen.
En toch hebben we al prima middenvelders ook klaar staan die hem zo kunnen vervangen, niet dan?
Versterking nodig in de verdediging (daar nu slechts 7 selectiespelers), ook voor achter Timber (bij tijdelijk? vertrek Belt) en houden de markt in de gaten voor rechtsbuiten, al is dat geen prio. Dus denk het wel.
Rechtsbuiten voor de basis? Of meer als rustig brengen?
Nino nog in beeld, of is die trein al voorbij?
Zou sowieso boven de 20 a 25m moeten opleveren met zijn huidige contractduur ook.
Dit is nou het laatste wat ik had verwacht😂😂
Gaat er nog wat spectaculairs gebeuren tijdens de winterstop?
Is gewoon goede linksback, staat gewoon een betere voor hem. Kan me zeker voorstellen dat er club voor hem komt.
Ja, wordt flink naar geïnformeerd ook
@Frtillygrp nee gaat in dat geval wel echt om een permanente transfer
Waarom zou je die weg laten gaan ?
Je hebt geen andere LB en geen LCV achter Hancko … lijkt mij dus niet erg waarschijnlijk, hooguit raar als je het wel zou doen.
Tenzij je een bod van rond de 10 miljoen krijgt voor Lopez, dan sowieso altijd verkopen. Is een leuke back maar niet goed genoeg voor Champions League niveau. Ik denk dat als Feyenoord bereid is hem te verkopen, dat ze goede vervanger(s) op het oog hebben.
Bij een bieding van 17 a 18 miljoen doen
Is te weinig, en al helemaal in de winter. In de winter minimaal 25. Goede vervangers zijn moeilijk te vinden in de winter.