thomas-beelen

VK Sportphoto

Nieuws

Beelen over razendsnelle ontwikkeling: "Ik heb goede gesprekken gehad met de trainer"

Karst

Vorig jaar speelde Thomas Beelen nog voor de tegenstander van zondagavond, maar tegenwoordig draait hij moeiteloos mee in het elftal van Arne Slot. Na de 5-0 overwinning op zijn voormalige werkgever was Beelen positief gestemd: "Het was leuk om tegen Zwolle te spelen."

Beelen speelde zondagavond als linkercentrale verdediger, de positie die normaal gesproken door David Hancko wordt ingenomen, en deed dat verdienstelijk. "Het was een leuke avond voor ons," vertelde de centrale verdediger in gesprek met ESPN. "Het was leuk om tegen Zwolle te spelen. Tijdens de uitwedstrijd viel ik al in, maar nu stond ik in de basis. De laatste tijd heb ik alles gespeeld. Het is snel gegaan, dus dat is wel mooi."

Hoewel er vrijwel niets meer op het spel staat en het seizoen voor de meeste supporters gevoelsmatig voorbij is, vond Beelen het niet moeilijk om zich op te laden voor de wedstrijd. "Het is niet heel moeilijk om je te focussen op een wedstrijd. Het is vooral leuk om te spelen, en de omstandigheden waren ook erg goed. Iedereen kan dan ook de motivatie opbrengen."

Aan het begin van het seizoen kreeg Beelen niet veel speeltijd, maar sinds de blessure van de inmiddels herstelde Trauner is hij een vaste kracht in het basiselftal van Arne Slot. "In de eerste helft van het seizoen heb ik niet veel gespeeld. Daarna heb ik goede gesprekken gehad met de trainer over hoe ik me kon ontwikkelen. Ik denk dat de hele staf daar belangrijk voor is geweest; ze hebben me goed geholpen."

Delen

Reacties

Wss goed naar oa John De Wolf geluisterd.
En gelukkig vertrouwen gekregen.
Deze jongen kan echt wel wat.Veel mensen vonden het niets omdat die van Zwolle kwam.Nou feyenoord heeft dit goed gezien
En hopelijk blijft hij lang een sterkhouder in de toekomst..
Jawelllllllll als die slim is wel.Al denk ik dat die in de toekomst een mooie stap gaat maken