gimenez-2

VK Sportphoto

Nieuws

Gimenez over zijn toekomst: "Het zou zo kunnen zijn"

Van de redactie

Feyenoord kende een gemakkelijke avond in De Kuip tegen PEC Zwolle. De ploeg van vertrekkend trainer Arne Slot wist maar liefst vijf maal het net te vinden. Twee goals kwamen op naam van Santiago Gimenez, die in eerste instantie genoegen moest nemen met een plek op de bank. Dat Gimenez mogelijk aan zijn laatste wedstrijden bezig is in het shirt van Feyenoord is niet iets wat hem bezighoudt.

Gimenez genoot in de slotfase en na afloop van het Legioen die luidkeels trainer Arne Slot toezong. "Hij verdient elk woord dat het Legioen voor hem zingt. Hij heeft geweldige herinneringen gemaakt hier. Hij verdient het. Wij hebben als spelers veel vertrouwen in hem en deze laatste duels genieten we hiervan", aldus Gimenez op de persconferentie tegenover RTV Rijnmond.

Dat de Mexicaan zelf mogelijk ook aan zijn laatste wedstrijden bezig is in De Kuip, is niet iets wat hem bezighoudt. "Dat zou zo kunnen zijn. Het kan, maar ik probeer altijd alles te geven in iedere wedstrijd, niet omdat ik denk dat dit mogelijk mijn laatste wedstrijden kunnen zijn of niet. Ik geef sowieso altijd alles, dus niet speciaal nu", aldus Gimenez.

Delen

Reacties

Santi is er nog niet klaar voor.
Laten we eerlijk zijn ik denk dat het afgelopen half jaar heeft aangetoond dat Santi echt nog niet klaar is voor een serieuze stap omhoog. Aangezien we komend seizoen weer CL spelen zou hij echt nog een (half) jaar moeten blijven. Zowel voor hem als voor ons is dat beter... ben bang als hij nu weg gaat dat hij ergens op de bank gaat verpieteren en dan per jaar naar een kuttere club gaat. Zou wel is fijn zijn om een topper af te leveren aan de absolute top die ook echt meteen mee kan doen... Maar goed die jongen z'n hoofd zal wel op hol gebracht worden.
Ze zouden eigenlijk moeten verbieden dat een club een financieel aanbod doet aan een speler voordat een principeovereenkomst is gesloten met de huidige club. Nu brengen de rijke clubs het hoofd van de speler op hol door een miljoenensalaris te bieden, om vervolgens een schandalig lage transfersom te bieden. Als de verkopende club wil vasthouden aan een marktconform transferbedrag, lopen ze het risico dat ze blijven zitten met een speler die de pest erover in heeft dat hij een miljoenensalaris is misgelopen.
Santi weet wel weer wat scoren is en hoe! .Zal hij wel blijven ,nu er ook veel engelse pers op de tribune zat voor Slot??. Laat dan op de persconferentie in het midden of hij misschien wel bij onze club blijft? Je zou bijna niet in toeval geloven.
Nog even en het transferseizoen barst weer helemaal los. Vroeger een suffe periode, nu bijna even leuk als de competitie
Ik vind het zwaar irritant hij komt wel, toch niet toch weer wel en toch niet.
Ik hoop eigenlijk dat hij nog 1 jaar blijft. Dat hij zich nu echt eens laat gelden in de CL en dan verkopen.
2e seizoenshelft was al een stuk minder. Gebeurd dat volgend jaar dan is ie ineens een heel stuk minder waard. Zou het risico niet nemen en nu cashen. Anders krijg je straks Jorgensen 2.0
Lekker verkopen .Kijken of er nog 30 tot 35 betaald word.Kan je best een goede spits voor halen hoor
Dat krijg je er niet meer voor.
Voor lompe brobbey vragen ze ook n mega bedrag
Hoop dat el Fenomeno nog een jaartje blijft…
Waarom zijn er zoveel supporters als jij met een verlatings angst. Moet je echt hulp voor gaan zoeken. Spelers en trainers vertrekken bij voetbal clubs. Accepteer dat en "let it go"
Wat een onzin. Het kan toch zijn dat je erg gecharmeerd bent van een speler en daarom hoopt dat hij nog langer blijft. Niks mis mee.
Voorlopig eindigen er twee spitsen boven hem in de eredivisie. Dat fenomeen valt dus wel mee. Ik ben benieuwd of hij in een andere competitie tegen betere verdedigers ook kan scoren
Dat heeft hij al laten zien in Europese competities
Ben ik het niet mee eens. Zeker in de Europese wedstrijden heeft hij niet voldoende laten zien.
Bovendien was hij daar makkelijk uit zijn spel te halen en te provoceren wat hem ook een rode kaart heeft opgeleverd.
En in de competitie heeft hij gewoon de tweede helft helemaal niks laten zien. Geen goals, geen assist en ook bijna niet betrokken in het spel. Hij heeft het voor Feyenoord begrippen leuk gedaan maar hem een fenomeen vinden gaat mij persoonlijk echt te ver.
Assist beker finale mocht er wel zijn hoor...
Ik zeg 9ok niet dat hij niks heeft gepresteerd. Maar hij heeft bij ons laten zien een goede spits te zijn met ups en downs. Maar het is (nog) geen topspits
Liever verkopen, want het drukt onze prestaties enorm als een spits zo weinig levert als hij in de tweede seizoenshelft. Dat is gewoon een veel te groot risico, helemaal in Europa.
Wat een onzin, hij heeft en 23 inliggen en dat met een mindere periode. Hij heeft al zoveel laten zien dat de lat ineens heel erg hoog ligt maar hij krijgt zijn draai wel weer.
Liever verkopen, want het drukt onze prestaties enorm als een spits zo weinig levert als hij in de tweede seizoenshelft. Dat is gewoon een veel te groot risico, helemaal in Europa.
Liever verkopen, want het drukt onze prestaties enorm als een spits zo weinig levert als hij in de tweede seizoenshelft. Dat is gewoon een veel te groot risico, helemaal in Europa.
Liever verkopen, want als hij in staat is zo ver terug te vallen als de tweede seizoenshelft is hij gewoon een veel te groot risico, helemaal in Europa.