Primeur Bevestigd
Shiloh - Verlenging V2

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Transfers

Shiloh 't Zand jaren extra bij Feyenoord • It's happening!

FeyenoordTM

Feyenoord en Shiloh 't Zand gaan langer met elkaar door. Het jeugdexponent is dit seizoen uitgeleend aan FC Dordrecht, waar hij meer dan uitstekende indrukken achterlaat. De Rotterdamse club heeft veel vertrouwen in 't Zandt en beloont hem met een nieuw, volwaardig contract.

Verwacht wordt dat 't Zand komend seizoen de definitieve aansluiting gaat vinden in de hoofdselectie van de Rotterdammers, waar hij een serieuze concurrent op het middenveld gaat worden. Bij FC Dordrecht speelt hij op een vergelijkbare positie als Quinten Timber, die deze zomer bijna onhoudbaar lijkt.

De 20-jarige 't Zand speelde in de jeugd voornamelijk op tien en linksbuiten, maar wist bij alliantieclub FC Dordrecht definitief op het middenveld door te breken. Hij was dit seizoen al goed voor 11 goals en 4 assists. Feyenoord gaat zijn tot medio 2025 doorlopende contract openbreken en verlengen tot medio 2028.

Nominatie voor talent van het seizoen in Keuken Kampioen Divisie

't Zand is dankzij uitstekende prestaties bij FC Dordrecht genomineerd voor de verkiezing van talent van het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. De andere genomineerden voor de titel 'talent van het seizoen' zijn Basar Önal (De Graafschap), Levi Smans (VVV Venlo) en Ringo Meerveld (Willem II).

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Een volwaardig contract .... goede zaak. Ik hoop ook dat Feyenoord echt in het salarishuis gaat investeren, ipv massale verkoop, om zoveel mogelijk sterkhouders binnen de club te houden. Maximaal 2 verkopen en dan denk ik aan Geertruida en Gimenez. Met deze opbrengsten je overige sterkhouders kwa salaris met € 2-3 milj/j opwaarderen want dat vertaalt zich daarna bij verkoop naar hogere transfersommen. We moeten wel als we willen blijven concurreren met de andere vd top 3. Willen we CL voetbal blijven spelen de komende jaren dan horen daar nu eenmaal CL salarissen bij.
@FeyenoordTM,

Klopt het dit;
Ajax, Feyenoord en AZ worden genoemd als geïnteresseerde clubs in aanvaller Pau Víctor. Volgens de Spaanse krant SPORT zijn de Alkmaarders op dit moment het meest concreet voor de multifunctionele aanvaller.

Feyenoord kan beter informeren naar Vitor Roque, spits van Barcelona.
Braziliaan komt niet aan spelen toe en ze willen hem gaan verhuren.
Het is een groot talent, maar Xavi ziet het blijkbaar niet in hem zitten.
Het is een beest, snel, doelgericht.
Heeft FTM al ontkracht op Twitter met een groot rood kruis, wat betreft Victor
@FeyenoordTM Je hoeft geen namen te noemen maar spelen de kandidaten voor eventuele trainer wel allemaal in een 4-3-3 systeem of staan ze bij Feyenoord ook open voor andere systemen?
Gewoon geduld. Als het zover is horen we het wel.
Die vraag ging ook door mij heen. Als je schreuder haalt dan speel je dus 5-3-2.
Als je een 3-5-2/5-3-2 trainer haalt, moeten er vier centrumverdedigers bij. Enige wat ik voor nu kan zeggen.
Als je het iets moet noemen is het meer 3-3-3-1 of het klassieke 3-4-3 met een ruit, lijkt gewoon op ons systeem maar dan wat aanvallender. Zoals Bosz met Schouten ook telkens een verdediger liet doorschuiven, zo doet Schreuder dat bij Castellon. Voor Schreuder is het systeem een middel, dus als hij hier de opdracht krijgt een 4-3-3 aan te houden zal hij dat vast ook kunnen. Het gaat uiteindelijk om dezelfde spelprincipes, waarbij Schreuder alleen wat hoger en compacter druk zet dan Slot.
Er zijn geen namen, er is nog niets. Te Kloese neemt z’n tijd, dineert vanavond met Slot en zal zeker ook met hem sparren over mogelijke kandidaten.
@FeyenoordTM kan je ons misschien niet even een kleine tip geven over 1 van de trainers die een goede kans maakt?
Blij dat dit talent langer wordt vastgelegd. Zet m op Shiloh!
Zijn er ook plannen voor een wekelijkse 1908 podcast? Met zoveel nieuws is hier wekelijks makkelijk een uur mee te vullen zou je zeggen. Zou dat een enorme toegevoegde waarde vinden.
Moet hier echt weer de tijd en de tools voor vinden, maar de wil is er zeker!
Kloppen de namen die Dennis van Eersel zegt. Staan die op de lijst? Trainers van sk brand en cercle brugge?
Kan iemand ff helpen wat hij hiermee bedoeld?😂
Neem het met een korreltje zout
@FeyenoordTM ff vraagje. Heeft Feyenoord recht op een doorverkoop percentage als Slot zou zeggen haal Senesi van AFC Bournmouth op? Of heeft Feyenoord alleen recht op prestatiebonussen en zo ja zijn die ook gerealiseerd? Wat levert dat nog eventueel op?
Slot heeft bij Liverpool geen zeggenschap over transfers
Moet feyenoord ook doen als je het mij vraagt.
Volgens mij is de structuur onder TeKloese toch al jaren duidelijk? Wie gaat hier ontkennen dat het een voor de club absolute sportieve en finaciele succesformule is gebleken? Eenieder die dat toch doet zou zich moeten schamen zichzelf een Feyenoordsupporter te noemen Er zijn nml. 4 partijen die binnen de verschillende staf diciplines met datainput inspraak hebben in eventuele transfers. Dan hoeft ook niet iedereen het eens te zijn met elkaar, liever niet zelfs. Eindbeslissing ligt altijd bij AD en in ons geval tevens TD die alle plussen en minnen afweegt van iedere dicipline tegen bijv het financiele plaatje, hierna volgt accodering van RvC. Het is de laatste jaren ook al zovaak benadrukt door Feyenoord dat iedere voetbaltechnische verandering breedgedragen MOET worden binnen de club. DAT is namelijk de succesformule van Slot/TeKloese en wat mij betreft gaat TeKloese naar een trainer opzoek met ditzelfde vermogen en die zijn er echt wel.
1 - hoe weet JIJ dat zo stellig? 2 - zeggenschap misschien niet maar er zal zeker inspraak zijn want anders kan geen enkel trainer normaal functioneren. Slot kennende zal dat ook zeker bedongen zijn. Bovendien zijn er in de PL zoveel voorbeelden te noemen van trainer/managers die wel heel veel zelf bepaalde, denk aan bijv Furgeson en Wenger.
En kijk hoelang geleden dat is recent was er ook zo situatie bij inter milan dus kan twee kanten op.
In een recent verleden nog in Amsterdam hé, werkte perfect alle ander shit ff buitenbeschouwing latend. Want wat willen we nou liever? Een trainer en TD die happy zijn met 'hun' gezamelijke aankopen of een pissed-off trainer die spelers door zijn strot geduwd krijgt die hij niet wil? Ook daar recent voorbeeld van in Amserdam ;-) Ik heb alle vertrouwen in TeKloese dat hij een trainer vindt die deze lijn en het succes kan voortzetten of uitbouwen. Het zou mij niks verbazen als het een goed spaans sprekende coach wordt.
Zijn wij 020 nee, en kan me toch echt herinneren dat we vorig seizoen een succes was. En nu hebben spelers die bijna een heel seizoen nodig hebben kan gebeuren. Maar is gewoon een risico juist waarneer we geld hebben. Dat is toch niet zo raar wat ik zeg.
Volkomen terechte beloning voor een zeer sterk seizoen bij FC Dordrecht. Ik ben die ploeg sinds de winterstop intensiever gaan volgen en heb veel volledige wedstrijden gezien. En ik ben best onder de indruk hoor. Zij spelen dus ook het Slot-bal principe en zijn daar zeer succesvol mee, mede door de inbreng van 4 goed presterende Feyenoord talenten en voetbalkennis [o.a Bosschaart]. Dordrecht is het bewijs dat de Slot theorie overdraagbaar is en aan te leren. 'tZand, Sebaoui en Tongui zullen neem ik aan komend seizoen gaan aansluiten bij het eerste. Het zou mij niet verbazen als dan bijv Zechiel en Saur 'n jaartje naar Dordrecht gaan. Milambo is wel degelijk een echte selectiespeler die we de komende jaren steeds vaker zullen gaan zien. Want zijn concurrent > Zerrouki < voldoet simpelweg niet, verlies pakken en doorverkopen.

Als ik TeKloese was zou ik eerst ruimte maken aan de onderkant vd selectie en afscheid nemen van vele verhuurde spelers, o.a. Hendriks, Toure, Benita, Hartjes enz Dan heb je nog Lopez en Pederson. Als je hier tussen de € 10-15 miljoen voor krijgt doen we het goed. De € 12-15milj. voor Slot + staf alsmede de CL inkomsten huidig en komend seizoen zorgen wel voor een goed gevulde transferpot. Zeg € 50-75 milj dus hoeven we geen sterkhouders te verkopen. Maar ik ben realist genoeg om te beseffen dat we er 2 a 3 niet zullen kunnen tegenhouden, wat uiteindelijk de oorlogskas nog verder zal spekken. Ik denk dat Feyenoord nu de mogelijkheid heeft om 2 ervaren sterkhouders aan te trekken, bijv een Wijnaldum ik noem maar wat hé, en 2 toptalenten in categorie € 12,5 - 15 milj.. Met de basis die er dan al staat ga je echt weer meedoen om de titel en CL
Ben het met je eens maar, een nieuwe trainer die aanvallend speelt en spelers beter maakt is prioriteit nr.1 daarnaast moet de bank beter worden. En mis9se9n we een echt goede 10
Ik ben van mening dat de huidige trainer van AFC Bournmouth, Iraola, zo'n trainer is dus ja jij hebt zeker ook gelijk als het gaat om het doorontwikkelen van het huidige spelersmateriaal. En dan hoop ik dat meer jeugd een kans krijgt. Gisteravond tegen Zwolle was daar perfect voor maar helaas en dit is eigenlijk ook mijn enige minpuntje naar Slot is dat de jeugd te weinig kansen hebben gehad in wedstrijden waar dat wel kon.
Enige waar ik het niet mee eens ben is met de verkoop van Hartjes en Hendriks. Hartjes moet naar Dordrecht komend jaar om hopelijk zo'n zelfde vorm te vinden als 't Zand, en het jaar erop misschien aan te kunnen sluiten bij de selectie. En Ramon Hendriks moet komend jaar bij de selectie voegen, je ziet dit jaar hoe erg we moeten puzzelen achterin, je moet hem als 4e keuze gebruiken (mits de jongen dit zelf wil).

En daarnaast zou ik Sauer en Zechiel niet verhuren aan Dordrecht maar bij de selectie houden. Eerder andere jongens uit de onder 21 die kant op sturen, bijvoorbeeld: Nesto Groen, Slory, Hokke en Candelaria, vindt dit de jongens uit de jeugd die er nog wel kunnen komen.
Zonde van de zware blessure van Hartjes, maar de 1e wedstrijd van Excelsior was hij meteen uitblinker en fysiek ook een van de sterkere. Die zou ik niet meer aan de KKD verhuren. Eerst even kijken hoe hij uit die blessure komt. Benita vind ik eigenlijk een heel raar verhaal. Speelt op de positie van een van de beste spelers van Excelsior en is gehuurd. Dus weinig speeltijd voor hem, maar nu het er echt om gaat bij Excelsior heeft hij toch een basisplaats en behoort hij iedere week tot de betere. Zonder te spelen grote stappen gemaakt? Ik zou hem eventueel verkopen met terugkoopoptie, want past helemaal in het spel van Feyenoord. Een echte spelmaker met een goede voorzet. Alleen timing/positie kiezen als back. Daar schort het wel aan.
Probleem is dat we best veel backs hebben: Geertruida (vertrekt), Nieuwkoop, Read, Benita, Kasanwirjo en Pedersen. Dus denk dat een hoop verkopen een prima optie is. Of Benita nog een keer verhuren aan een ploeg waar die vanaf dag 1 aan spelen toe komt.
Ja, het zijn allemaal geen eerste backs. Ik vind Nieuwkoop als back-up echt nog wel wat brengen. Zeker de tweede seizoenshelft. Sassuolo heeft 3 punten gepakt tegen Inter, wellicht dat ze er nog in blijven. De rest moet zich onder de nieuwe coach in de voorbereiding laten zien. Even afwachten hoe iedereen terugkomt van een verhuurperiode.
Nieuwkoop is een uitstekende back-up mee eens. En die kan ook nog wel basis in een 5-mans verdediging. De rest komt te kort en als ze willen blijven moeten ze een 3e keuze rol accepteren waarvan ik Kasanwirjo nog het nuttigst vindt aangezien die overal achterin kan spelen en dus een prima back-up kan worden.
Ik zie het al: het is maar goed dat je Te Kloese niet bent 😎
OMG je naam zegt alles hé ;-) maar bij Dordrecht ben je denk ik ook nog nooit geweest zodat je op z'n minst 1 keer 'tZand 90 min hebt zien voetballen. Waarschijnlijk kom jij niet verder dan het schakelkanaal van ESPN. Hij is bijv minimaal 2 klasse beter dan Hartjes in zijn Roda jaar, vorig seizoen. Daarnaast speelt Dordrecht Slot-bal waarin veel gevraagd wordt van de middenvelders zowel aanvallend als verdedigend/opbouwend. 'tZand heeft zich ontpopt als een onmisbare schakel dus is hij veel verder in zijn ontwikkeling dan bijv een Zechiel die het moet doen met max 30 min Eredivisie tegenover 30+ wedstrijden KKD 'tZand .... Hij is ook beter dan bijv vdBelt, scorendvermogen en belangrijke assits vooral in de 'grote' KKD wedstrijden, tactisch sterk (slim dus). Kijk Zechiel heeft er niks aan om nog een jaar mee te hobbelen/trainen met het eerste als hij geen speelminuten krijgt. 2 Jaar zonder echte wedstrijdspanning is dodelijk voor iemands sportieve ontwikkeling. Dus lekker een jaartje voetballen in Dordrecht zou heel goed voor hem zijn.
Lieve help….. Wat een reactie op een onschuldig knipoog bericht van me…. Het leven niet zo serieus nemen joh…..
Hahaha ja daar heb jij dan weer gelijk in, sorry gast.
Heeft zich goed ontwikkelt bij Dordrecht ben benieuwd of hij meekan met Feyenoord 😁👊
Haalt de laatste maanden constant een goed niveau, hoort bij de beste KKD spelers. Knap want het is pas zijn eerste jaar op dit niveau en hij had eerst nog niet eens een basisplaats. In de voorbereiding meetrainen en dan een seizoen bij een ED middenmoter deze lijn doortrekken en over een jaar klaar voor Feyenoord 1.
@FeyenoordTM heb je nog meer primeurtjes liggen van spelers? Zo ja, vandaag nog? ;)
Fijn voor hem en ook enorm verdiend :-). Hij was altijd een groot talent maar had de laatste jaren in de jeugd toch vaak te maken met fysiek ongemak. Ik ben benieuwd hoe hij het in de voorbereiding gaat doen.
@FeyenoordTM Ook de keeper en trainer van Dordrecht maken kans op een prijs. Misschien leuk om dat ook even te vermelden zodat we die polletjes ook kunnen kapen?! Stemmen kan gewoon via dezelfde link.
Jawel, maar die staan niet onder contract bij Feyenoord.. dus is dat niet iets voor 1908.nl, zoals ik het zie
Dat snap ik, maar even noemen kan geen kwaad dacht ik ;-)
Hopelijk lezen genoeg mensen het dan hier in de reacties.
Wanneer verwacht je weer hete primeurtjes aangaande inkomende transfers? Of is dat pas te zeggen als er ook een nieuwe trainer is.
Als hij zich zo blijft ontwikkelen hebben we gewoon de vervanger van timber al in huis!
Dit is de vervanger van timber toch niet. Echt lui als jii moeten een kkd club gaan volgen als je ambitie, kwaliteit en voetbal voorkeur zo laag is. En kom weer niet aan met wieffer want dat is een uizondering, en nee beelen is ook geen wereld niveau, anders zou beelen wel in jong oranje of het grote oranje apelen met zijn 23 jaar.
Let maar op mijn woorden kerel! Ook goed lezen he (als hij zich zo blijft ontwikkelen)
Doe gewoon eens niet zo tof joh, wijsneus.
Houdt toch gewoon eens je muil joh....
Werkelijk niemand zit hier te wachten op jouw kinderlijke denigrerende teksten.
Praat gewoon normaal tegen elkaar, we houden het hier graag voetbalinhoudelijk en volwassen. Waarschuwingtje, verder geen zin om politieagentje uit te hangen.
Nou dan zijn hier wel meer die niet normaal kunnen doen.Echt niet tegenover waarom elkaar afzeikt
Iemand afbranden is zo gemakkelijk
Wees lief voor elkaar
Nooit de jeugd gevolgd zeker, t'Zand groter talent dan Kökcü was. Heeft zeker de potentie om Timber te vervangen.
Niet zo negatief Beardguy, die jongen heeft vlieguren gemaakt bij FC Dordrecht en heeft de kans gegrepen. Hij verdient nu een kans op een volgende stap. Ik ben benieuwd, misschien is hij wel de volgende KKD speler die schijnbaar moeiteloos de stap naar Feyenoord 1 gaat maken.
Jouw negatieve belerende manier van communiceren vind je dat nou zelf niet vervelend? Misschien valt het je niet op. Je zegt niet perse gekke dingen maar de toon waarop dat is echt heel erg naar. Hoe reageert jouw omgeving op jouw manier van communiceren?
Bij herhaling, als cl deelnemet, met een nederlandse concurrentie van psv en ajax, zijn dit nu echt de prioriteiten voor Feyenoord? Zou men nu niet bezig moeten zijn met een nieuwe trainer, en cl waardige versterkingen ipv weer een kkd speler? Je zou bijna denken dat de club op kkd niveau gaatvspelen ipv cl niveau.
Tuurlijk zijn dit geen prioriteiten, maar als dit zo even tussendoor komt is het toch ok.
Deze week zal zeker wel de bevestiging komen dat Slot definitief weg is, dan kan er concreet actie komen voor een trainer.
Beetje geduld hebben, dacht dat jij dat wel redelijk had.
Heeft niets met geduld te maken, dit zijn spelers die nooit een kampioen of cl niveau zullen aan tikken, allemaal zelfde soort spelers milambo,
t zand, zechïel, slory, hadj moussa, read, beelen enz enz. Een pot nat, niet het niveau hartman, geertruida of een kokcü.

Je moet volgend seizoen eigenlijk een minstens zo sterk team hebben zowel in het veld en op de bank om psv te kunnen volgen. En ajax gaat ook terug komen. Die concurrentie strijd ga je niet volhouden, laat staan winnen door jeugd spelers die leuk mee doen in de kkd aan te laten sluiten bij Feyenoord 1.

Als een timber weg gaat, hoort er een betere speler voor terug te komen, en een even goede speler als timber op de bank te zitten. Geen kkd spelers, geen eigen jeugd.

Wil je als supporter en club dat laatste wel? Dan moet je als club eerlijk communiceren dat je de ambitie om elk jaar om het kampioenschap en cl deelname te spelen, niet waar kunt maken. En dat je om europees voetbal wil strijden met een az of twente.

Zoals slot zei voor de liverpool interesse, komende seizoen is het voor Feyenoord definitief aan haken boven kant eredivisie en europees door a klasse spelers aan te trekken, of incidenteel mee doen met eigen jeugd en kkd spelers....we gaan het zien.
Jij bent alweer vergeten hoe er over bijvoorbeeld Geertruida gesproken werd toen hij net vanuit de jeugd bij Feyenoord 1 aansloot.

Maar je zal wel weer met een "Ja, maar...." reactie komen.
Hierbij geef ik je dus alvast je gelijk èn het laatste woord.
Over Q. Ging hetzelfde verhaal. Wieffer was ook veel te licht en nu is Beelen weer niet goed genoeg terwijl hij het in de CL toch meer als behoorlijk deed.
Ben het er wel mee eens dat er nu ook toppers gehaald moeten worden. Alleen met jeugd gaan we het idd niet redden.
Dat laatste is sowieso een feit. Maar je moet ze ook de tijd en ruimte geven zich op een hoger niveau door te ontwikkelen.
Gaap! Déjà vu hier. Geertruida wat die allemaal niet over zich heen heeft gekregen van eigen fans. Moesten we lozen, matige speler. Ook Kokcu met zijn afgezakte kousen was pure middelmaat. En nu alweer zie ik. Milambo, waar iedereen kan zien dat die jongen heel compleet is en een groot talent. Ik ben het met je eens dat we CL waardige spelers terug moet halen, maar dat er veel potentie zit in onze jeugdopleiding mag je gewoon beamen. Ze hoeven niet meteen allemaal basisspelers te worden, maar gewoon langzaam groeien naar basisspeler en belangrijk zijn. Het niveau van het eerste team is omhoog gegaan, wat de stap van jeugd naar senioren nog groter maakt.
Om maar te zwijgen over ‘miskoop’ Timber, ‘hoezo is hij de duurste inkomende transfer, hij kan er niks van, strik erom’. En nu is er geen jeugd goed genoeg om hem te vervangen?! Als je er echt beter zicht op hebt dan de technische staf waarom zit je er dan niet in?
Iedere reactie / comment van jou is zeer negatief. Bekijk de wereld eens wat optimistischer in plaats van al die negatieve comments.

De club heeft prachtige stappen gezet, financieel en sportief. Jeugd stroomt door en er worden zo nu en dan goede spelers gehaald. Niet iedereen is/wordt niveau Feyenoord 1 / CL, maar dat kan ook niet.
Jij maakt niet uit wat iemand mag vinden, leer het verschil tussen realiteit en negativiteit, en ga een andere sport volgen als je niet kunt in zien dat het verschil tussen een t zand en een timber nog gigantisch is. Als je echt ambities hebt als club hoor je op de bank een ervaren vervanger te hebben voor een timber die minstens even goed is, kijk naar psv die op posities spelers kunnen laten in vallen die net zo goed zijn als de basis.

Als t zand echt een mega talent was, dan had slot&co hem wel al bij het eerste gehaald ipv goed keuren van een verhuur. Leer in zien dat alleen het beste qua jeugd aan kan sluiten op cl niveau. En Feyenoord heeft simpel niet de beste jeugd tussrn de 16 en 21.
Ik maak wel uit wat ik van jouw comments vindt, namelijk negatief. Je hele tekst is negatief en belerend en vervolgens voel je je aangevallen door eerder te zeggen dat mensen in therapie moeten, een andere sport moeten volgen etc.
Ook hier weer: wie zegt dat ik niet zie dat het verschil tussen Timber en T Zand gigantisch is? Tegelijkertijd werd Timber door veel supporters niet goed genoeg bevonden in zijn eerste fase bij Feyenoord, nu wordt hij bejubeld. Ik hoop dat T Zand zich ook snel ontwikkelt, ik durf niet te zeggen of het lukt en of hij goed genoeg gaat worden.

Iedereen wil alle posities dubbel bezet met materiaal dat in de basis 11 hoort, maar die middelen zijn er nu eenmaal niet en realiteit is dat als je het goed doet, een stap naar de subtop van Europa lonkt en je weer moet doorschuiven.

Dus misschien kun je zelf nog even dubbel checken of je het verschil tussen realiteit en negativiteit weet, want 22 topspelers in de selectie die jij, meneer Beardguy, goed genoeg vindt, gaat niet lukken.
Derek Cornelius is being linked with a possible move to Feyenoord here in Swedish media. He's even being asked in press conferences and interviews about a possible move to Feyenoord. But Dutch media doesn't seem to know/care. How come?😅
It was news on a not so reliable site in the Netherlands. He might be on the list but so are many players. As far as i know it’s not serious.
Kun je wel lezen? Met je niet serieus? De belangstelling voor cornelius komt helemaal niet van een site hier in nederland maar stond in een gerenommeerde zweedse krant, zoals de poster hier boven al meld, wordt deze jongen in zowel zweden als in canada al weken de vraag gesteld of hij naar ajax of feyenoord gaat op TV.

Als je wereld niet groter is dan de nederlandse Feyenoord bubbel reageer dan niet wereld vreemde. De wereld van het voetbal is echt grotwr dan 1908, of het ad/telegraaf. Het zou de eerste aankoop niet zijn waarbij 1908 of de kranten de primeur niet hebben.
Misschien kan jij niet lezen ik ontken helemaal niks zeg alleen hoe het hier in de media over hem gaat. Want daar vraagt hij naar.
Nee je schrijft dat hier in ned het nieuws is gemeld op een "not reliable site" wat bs is want die hebben een bericht in de copy paste gedaan uit een grote zweedse krant. Het is dus helemaal niet BEDACHT in nederland door een niet betrouwbare site...
Ja dat is de enige site die er iets over heeft geschreven hier in Nederland. Dat is waar hij naar vraagt. Heb nergens gezegd dat ze dat hier hebben bedacht. Je trekt conclusies uit tekst die niet bestaat.
Baardmans loopt weer eens ouderwets z'n negatieve gal te spuwen. Hij weet alles beter, dan zouden we inmiddels moeten weten hiero.
Tijd dat ze zijn internet een tijdje afsluiten, kan 'ie iets nuttigs gaan doen.
Lijkt wel een vulkaan.Hij blijft maar komen 😂
Okay I've probably just missed that. Cornelius would be a very good addition to the squad for us. It's a sign our recruitment team are doing a very good job. For 3-5 million he'd be a absolute bargain if you ask me.
Hou toch op met je onhoudbaar. Wat een ambietieloos gedoe telkens.
Dit disliken haha wat een ambitieloze mensen zeggen. Lekker Slot weg doen samen met al je goede spelers. Gaan we echt mee doen om het kampioenschap zeg. Zelfs PSV wil verlengen met Veerman die daadwerkelijk de Eredivisie is ontgroeid. Kunnen we nog een voorbeeld aannemen.
Ligt toch aan de speler toch? Als Timber heel graag weg wil, ga je hem dan tegenhouden? Je wilt ook spelers hebben die echt voor de club willen spelen. En ligt ook aan de vervanger. Als jij iemand hebt gevonden waarvan je denkt dat je niet minder ervan wordt, waarom zou je het niet doen? Tuurlijk wil je je team zo veel mogelijk bij elkaar houden, maar ligt per situatie/speler hoe je het moet aanpakken vind ik.
In principe heeft hij gewoon een contract en is pas 1 jaar basisspeler. Vind niet dat je moet meewerken aan een transfer in dit geval al helemaal niet met het idee dat je al waarschijnlijk Geertruida, Hancko en Gimenez kwijtraakt.
Oh, in de kern ben ik het met je eens, begrijp mij niet verkeerd. Ik twijfel alleen of je het kan tegenhouden. Met zaakwaarnemers, familie, de andere club die alles willen en lopen te duwen en te trekken tegenwoordig. De voetbalwereld is wat dat betreft een vervelend wereldje waarin je echt niet alles zelf in de hand hebt.
Verlengen om een hogere transfersom te vangen. Zijn contract loopt tot 2026. Als die niet bijtekent zullen ze hem deze zomer moeten verkopen.

Met Timber hetzelfde verhaal; ook een contract tot 2026.

Ben het met je eens dat je als het even kan geen half elftal moet verkopen maar e.e.a. is toch ook afhankelijk van welke bedragen geboden worden, contractduur en bereidheid tot verlengen.
Dan moet je hem met een jaar verlengen met een hoger salaris. Hetzelfde als met Hancko is gedaan en dan volgend jaar meewerken aan een transfer.
En een speler heeft daar niets over te vertellen? Waarom zouden die jongens nu verlengen, duurder worden in transfersom terwijl ze zich op het EK in de kijker hopen te spelen?
Als een speler niet wil verlengen houdt het op en moet je 2 jaar voor contracteinde verkopen om het maximale eruit te halen.
Goed werk, maakt ook een puik seizoen door. Mag hopen dat Timber niet zo onhoudbaar is als boven wordt gesteld. Die kan toch nog zeker 1 jaar bij ons knallen?
Topnieuws dit @FeyenoordTM deze week meer info over trainer verwacht? Hoop zelf op de Kopenhagen trainer
Wat maakt hem zo goed als ik vragen mag? Interresant profiel, maar slagen bij Feyenoord is niet voor elke willekeurige trainer wegelegd namelijk.
Rustig aan, nu niks concreets. Alles wordt echt goed getoetst. Zijn nog maar een paar kandidaten over.
Nog steeds voornamelijk buitenlanders?
Zeker, grotendeels buitenlanders
Super dit nieuws. Ik vind het sowieso super hoe je het aanpakt deze weken. Je deelt genoeg om het Legioen positief en optimistisch te houden zonder dat het proces in gevaar komt door een lek. Kijk nu al uit naar de primeur van die nieuwe trainer, die gaan jullie ongetwijfeld pakken:)
@FeyenoordTM wanneer verwacht jij meer schot in de zaak?