pieter-smorenburg

Nieuws

‘Begroting van Feyenoord volgend jaar boven de 100 miljoen’

Van de redactie

Het behalen van de landstitel betekent voor Feyenoord niet alleen sportief een enorme boost, ook financieel vaart de club wel bij het succes.

Financieel directeur Pieter Smorenburg bevestigd dat Feyenoord volgend jaar kan gaan werken met een budget dat boven de 100 miljoen euro ligt. Dat meldt RTV Rijnmond journalist Dennis van Eersel.

Als kampioen van Nederland plaatst Feyenoord zich rechtstreeks voor de groepsfase van de Champions League. Deelname aan dit lucratieve elite toernooi zorgt voor de grootste toename van de inkomstenstroom. Naar verwachting kan Feyenoord er rekening mee houden dat circa 30 miljoen euro vanuit de Champions League de clubkas invloeit. 

Delen

Reacties

1908 is er ook iets bekend over Slot?
kameraadje1908
Als daar iets over bekend zou zijn, was dat wereldnieuws in heel Nederland.
Pietje_Visstik
Belangrijkste is dat het beleid consequent stabiel blijft, ook als Kokcu of Slot weggaat. En nu er veel geld is, het ook goed blijven uitgeven. Zodat we volgend jaar weer een CL plek veilig stellen.
kameraadje1908
Wat zou het fijn zijn als we de komende jaren ook de wind mee hebben zodat we structureel bovenin mee kunnen draaien.
FeyenoordPresident
De wind mee hebben? Je moet beleid voeren en niks aan het toeval overlaten
kameraadje1908
Tuurlijk, als het zo zou zijn dat je alles met beleid kunt bepalen...
Er zijn zat momenten afgelopen seizoen geweest waar het ook gewoon meezat. Eerste plaats in de poule Europa League, goal Pedersen, etc.etc. Knappe jongen als je daar beleid op zet.
FeyenoordPresident
Het zat ook weleens tegen kijk maar naar die goal in blessuretijd tegen sturm graz. En ja slimpie geluk dwing je zelf af door nooit op te geven en goed voetbal te blijven spelen. En goed voetbal spelen kan je alleen als je goed beleid voert halve tamme
kameraadje1908
Dus wel toeval. President van de Wc.
FeyenoordPresident
Paar grote talenten halen en contracten verlengen van bepalende spelers + Slot en je hebt een goede toekomst. Feyenoord moet zorgen dat het kapitaal op het veld blijft staan. Als Slot blijft zie ik Feyenoord volgend jaar weer kampioen worden
We gaaan weer voor goud 🥇