slot

VK Sportphoto

Nieuws

Bekerzege in Heerenveen zorgt voor unicum in Feyenoord-historie

Moreno

Feyenoord zorgt met de 0-1 zege voor een unicum. De Rotterdammers zijn voor het eerst in de clubhistorie in maart nog Europees actief, koploper én halvefinalist in het bekertoernooi. Een buitengewone prestatie van Arne Slot en zijn ploeg.

Fraai was het niet in Heerenveen, maar de strijdlust van Feyenoord zorgde ervoor dat ook deze mindere wedstrijd winnend werd afgesloten. En dat zorgt dus voor een unieke prestatie. In het kampioensjaar van 2016/17 lukte het Feyenoord weliswaar het hele seizoen bovenaan te blijven, maar toen werd het elftal al wel voor de winterstop uitgeschakeld in Europa en was Vitesse in de kwartfinale van de beker te sterk.

Onder veel supporters leeft het sentiment dat het kampioenschap dit seizoen het belangrijkst is. Maar dit seizoen heeft Feyenoord de luxe om bij mindere prestaties in de ene competitie, toch nog voor een hoofdprijs te zorgen in een andere competitie.

Zaterdagavond verschijnt het balletje met het Feyenoord-logo dus wederom in de koker voor de loting van de halve finale van het bekertoernooi. Omstreeks 22:30 uur wordt dan duidelijk of Spakenburg de tegenstander wordt, of toch één van de winnaars van PSV-ADO of De Graafschap-Ajax.

 

Delen

Reacties

Top trainer! Hoop wel dat hij met de zilvervloot vertrekt bij Feyenoord
Best idioot toch? Iedere echte Feyenoorder hoort te hopen dat Slot nog 2 tot 4 jaar blijft! En dat hij vPersie heeft klaargestoomd om het stokje over te nemen. Slot is ook volgens mij helemaal geen club-hopper. En waar kan hij een groter verschil maken dan bij een club die, zegt, geen geld te hebben?! Bij ons is die uitdaging toch veel groter? Het lijkt mij echter wel heeeeel verstandig van de directie als zij Slot een miljoenenbonus geven bij kampioenschappen en/of behalen CL, als kampioen ca. € 45 milj. startpremie ;-))
Alleen als een wereldclub zich meld, dan is 'ie weg.