kiprich-docu

YouTube-kanaal Feyenoord

In beeld

Bekijk hier de Feyenoord-special over József Kiprich

Stan

Gisteren (7 september) vierde Feyenoord-cultheld József Kiprich zijn 60e verjaardag. Alle reden voor het mediateam van de Rotterdammers om langs te gaan bij de Tovenaar van Tatabánya en met hem terug te blikken op zijn tijd in De Kuip. De speciale documentaire over de Hongaarse spits van weleer was woensdag al te zien op ESPN en is nu ook te bekijken op het YouTube-kanaal van Feyenoord.

Bekijk hieronder de Feyenoord-special: 'József Kiprich - De succesvolle Feyenoord-cultspits': 

Delen

Reacties

Eeuwige held. 1 van de grootste (cult)helden die we gehad hebben.
1 ding docu-inhoudelijk. Als je dan toch naar Tatabanya afreist had ik graag meer willen zien dan de gevel van zijn huis en een stroef gesprek aan de keukentafel. Work in progress :P
Sympathieke gozer met een neusje voor de goal!
Fijn m hem weer terug te zien
Leuke docu, mooi dat onze helden van weleer niet vergeten worden. Zou het voor dit soort items wel leuk vinden als ze bij Feyenoord ook eens mensen in dienst nemen die een beetje Engels kunnen spreken, in plaats van dit steenkolen gehannes.
Hoop dat verderop in de reeks spelers als Shinji Ono, Julio Cruz en Tomasz Rzasa ook nog langskomen. Van die spelers die je niet vaak meer langs ziet komen.
Ik krijg de indruk dat onze Jozsef het niet breed heeft, of vergis ik mij nu.
Als dat zo is verdient onze clubtovenaar wel een kleine crowdfundingactie?
Mooi reportage over/met Joszef Kiprich. Hij is de verpersoonlijking van de periode waarin ik voor eeuwig verliefd werd op Feyenoord. ook mooi om de legendarische wedstrijden weer te beleven, de oude Nederlandse stadions te zien, het fanatisme bij uitwedstrijden en een prachtig doch confronterend lege Kuip.