Betrouwbaar
gimenez-1

VK Sportphoto

Transfers

‘Benfica richt zich op Gimenez’

FeyenoordTM

Benfica-spits Gonçalo Matias Ramos staat voor een miljoenentransfer naar Paris Saint-Germain. De ontwikkeling op de transfermarkt heeft er voor gezorgd dat Benfica in Rotterdam uit is gekomen bij Santiago Gimenez.

Dat meldt de betrouwbare Bruno Andrade donderdagmiddag op Twitter. De Portugezen zijn nog niet concreet en hebben meerdere ijzers in het vuur met de gescoute spitsen Lucas Beltrán (River Plate), Pedro Guilherme Abreu dos Santos (Fluminense) en Marcos Leonardo Santos Almeida (Santos).

Gimenez staat pas één seizoen onder contract bij Feyenoord. In de zomer van 2022 kwam de Mexicaans-international voor zes miljoen euro over van Cruz Azul. In zijn eerste seizoen wist de spits zich te ontpoppen tot publiekslieveling met een huidige ingeschatte marktwaarde van vijfentwintig miljoen euro. Feyenoord bezit negentig procent van de transferrechten op Gimenez, die reeds goed was voor drieëntwintig Rotterdamse doelpunten.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Advies: verwijdert dit bericht over Benfica maar. Ik vermoed dat er niet zoveel gelekt wordt uit Feyenoord. Terecht als dit zo is, want vorig seizoen zijn verschillende transfers daardoor niet doorgegaan.

Rutger komt alleen met nieuws, die je op andere sites ook aantreft om met berichten van buitenlandse sportjournalisten, die het ook niet weten. Sensatie maken.
Ivanusec en telefoon DtK uitzetten. Kampioen worden en in de winter opvolger voor Geertruida alvast halen.
Heeft niet zoveel zin meer. Santi blijft bij ONS.
Na Aursnes en Kökcü is de winkel gesloten Benfica! Santiago is van ons en blijft van ons. Alleen als ze die 80 miljoen voor Gonçalo Ramos naar ons doorboeken dan........ :-)

Nb. Ik vind Santiago een zeer slimme gast, denkt goed na over zijn voetbalcarrière, kijkt kritisch naar zichzelf en laat zich goed adviseren. Te Kloese kent zijn familie goed, creëert vertrouwen en dus een goede omgeving om in te pieken. Op naar morgenavond!
Die Benfica gasten sporen gewoon echt niet . Ze beweren nu dat we het cintract verlengd hebbenom de afkoop clausule te verhogen naar 35 Mio🤣🤣🤣

https://twitter.com/drnotavel/status/1687126673500626944?s=61
Haha. Waarom zou Feyenoord het contract dan verlengen en meer salaris aan Santi betalen?
Ze zijn echt niet goed. Ze zeggen dat Feyenoord ipv 25 mio nu 35 mio afkoopsom in het contract hebben staan . Ze zijn echt niet goed.
En nu nog 1 nieuwtje….. ivanusec rond! Dat zou alles overtreffen
Ja, dán zijn we klaar. Dat zou wat zijn.
Zit hier een afkoopclausule in ben ik wel benieuwd naar
Daar is iedereen enorm benieuwd naar denk ik.
Benfica, je richt maar n end heen!
Denken dat wij de Lidl zijn, stelletje gekken!
Gimenez is vandaag dubbel zoveel waard geworden na zijn verlenging tot 2027
Minimaal. Zekwr na de co tractverlenging
Hahaha. Hij heeft net weer getekend tot 2027
Nooit niet doen aan Benfica. Die gaan weinig betalen.
Vanaf 100 miljoen is ie 1 seizoen te huur.

Ik begin hem nu toch wel te knijpen...
Had zomaar gekund, als onze spits zou vertrekken... 🤯😭
50 miljoen + 25% transferrechten + 10 miljoen van het tekort van Orkun. Anders opbokken.
Kan ome Dennis de Portugese ambassadeur aub zsm ontbieden en alle Portugezen per ommegaande een inreisverbod voor NL opleggen?

Bij voorbaat dank.
Ik hoop en ga er vanuit dat Gimenez gewoon bij Feyenoord blijft. Mocht die wel weg willen, dan ga ik er vanuit dat Feyenoord de absolute hoofdprijs van 40/50 miljoen gaat eisen en hem niet voor minder laat gaan.

Slot hebben ze binnenboord gehouden door buitensporige hoge eisen naar Tottenham toe te stellen, dat mogen ze ook doen om je beste speler binnenboord te houden.
Lees op twitterpagina van Feyenoord dat er nog meer aan zit te komen? @ftm?
Contractverlenging. Alleen onbekend of het gaat om Q of Bijlow.
Nope. Gimenez. Kijk maar op de officiële app van Feyenoord.
Wat plaatst Feyenoord op Twitter dan? Ready for more news....
Als een Benfica dat in alles kleiner is dan Feyenoord en nota bene verliest van Feyenoord, hoofdprijzen vangt voor hun spelers wie zijn hun dan om te denken bij ons voor een knaak te shoppen? Ook Wij willen gewoon 60 mil en voor toppers als Santo gewoon 80 mil aftikken
Ik ben bij de eerste 2 regels gestopt met je reactie serieus te nemen. Kijk je enkel Eredivisie en wat oefenwedstrijdjes?
40 milj. En dan Petkovic met ivanusec halen.
Ivanusec komt ook zonder die 40 mil
Laat ze lekker voor die Pedro gaan. Met zijn 26 de meest ervaren spits van alle 4 de kandidaten. Kan Santi nog even rijpen en aan zijn statistieken werken. Levert het meeste op téé zèt téé.
De enige die ECHT niet weg mag onder €80.000.000
En ik weet dat €80.000.000 heel veel geld is, maar DtK kan het niet maken tov de supporters om de publiekslieveling voor minder te verkopen, zeker na dat hij gezegd heeft dat hij 100% zeker nog een seizoen in de Kuip de bewonderen zou zijn.
Louter op emotie kun je een bedrijf niet runnen. Ik wil ook niet dat hij gaat. Zeker niet voor een kokcu-bedrag. Geertruida evenmin. Maar in de persoon van Ueda hebben we er een veelbelovende aanvaller bij, dus moeten we ook reëel blijven. Ik ben van mening dat bedragen die uitkomen rond de 40 miljoen in beraad moeten worden genomen. Je hoeft er niet meteen mee akkoord te gaan, maar het blijven wel serieuze bedragen.

Benfica gaat overigens geen 40 miljoen betalen voor een inkomende transfer. Strookt niet met het beleid dat daar gevoerd wordt. En ik geloof echt niet dat ze Gimenez losgeweekt krijgen voor minder. So no worries peeps 😁

Disclaimer; ik ben geen td.
De financiële positie van feyenoord is nu dusdanig dat we niet hoeven te verkopen om ons hoofd boven water te houden . Is wel is anders geweest toch ??
Dus laat te kloese maar achteruit leunen in zijn burostoel en aanhoren wat leipzig biedt of benfica anders , nee is ook een antwoord zei te kloese laatst .
Zie trouwens dat miskoop van feyenoord Robert Bozenik maar voor 8 ton is verkocht. En media zeggen 2.5 miljoen. Zo gaat erg hard met potje van feyenoord.
Moet je eerlijk zeggen dat ik 8 ton ook een stuk realistischer vind klinken voor deze speler 🤣
Hoe kom je daarbij?

2,5 Miljoen vond ik meteen al opmerkelijk.
Storm in een glas water,denk ik. Ik lees nu dat ze voir een Pedro van Flamengo gaan

https://twitter.com/marquinhos_rj21/status/1687108089747783681?s=61
Hoe zit het nou met ivanusec rutger is aardig rustig
Die gaat niet komen joh, uiteindelijk halen we Idrissi
Nee, maar Slot is zeer gecharmeerd van Idrissi en aangezien de wil van Slot wet is, zie ik het zomaar gebeuren dat Idrissi de nieuwe aanwinst is.
Hij moet ook weg bij Sevilla, daar heeft die geen toekomst
Die gaat als het goed is aan de tekentafel met Feyenoord als hij de voorronde van de CL heeft gespeeld met zijn oude club. Het bestuur van die club vertraagt die transfer zodat ze meer kans hebben om de CL te halen
Benfica is nu bezig met beltran, stuk goedkoper dan gimenéz...misschien dat ze twee spitsen willen dan. Ze zijn nog niet concreet staat er.
Lijkt me vrij simpel. We gaan de CL in, en hebben daar een goede selectie voor nodig. Daarnaast gaat de CL volgend seizoen op de schop en _moeten_ we daarbij zitten om niet weer ingehaald worden door de concurrentie. Minimaal tweede eindigen is dus ook essentieel. Er is geen bedrag dat een club kan bieden dat opweegt tegen wat we aan waardevermeerdering en prijzengeld kunnen verdienen met een goed seizoen dit jaar.
Kortom: niets meer verkopen dit jaar.
Benfica supporters zijn hem al aan het spammen . Pfff.
Het is nou wel een keertje klaar meneer schmidt!!! Ga die boeren maar pesten nou.
🤣🤣🤣 als die nog van de bank af komt
Het probleem is dat ze bij die boeren niks te zoeken hebben omdat daar niks fatsoenlijks rondloopt
Ik maak me voorlopig geen zorgen erover omdat kloesse pas verteld heeft dat Geertruida min. €45 milj. en bij Santi min. 60 milj. vraagprijs is.
Dat heeft te kloese nergens gezegd, die noemt nooit bedragen dus nice try
Te Kloesse heeft gezegd dat Geertruida kan gaan maar dan wel voor de juiste prijs. En dan noemde hij de transfer van Timber naar Arsenal. Voor minder hoeven ze niet aan te kloppen..
Niet verkopen!!!! Tenzij ze 40 miljoen bieden. Die andere opties zijn hopelijk goedkoper
Ben echt wel heel erg Benfica moe ondertussen!
Gewoon 100miljoen vragen.. peuren ze vanzelf op
Ik begin een "klein beetje" moe te worden van dat Benfica. En ik denk dat ik niet de enige ben.
Die gasten bètalen nooit boven de 30 miljoen oprotten dus
Te bizar. 80 miljoen voor die Ramos. 1 seizoen veel scoren/spelen en Benfica verkoopt spelers voor de hoofdprijs. Toch knap. Beter houden we gimenez. Ben benieuwd Wayne waard is volgend jaar als hij nog meer gaat scoren. 🙏
We kunnen er allemaal heel ingewikkeld over doen, maar als RB Leipzig 30 miljoen bied voor Geertruida is hij gewoon weg.

Als Benfica 45 miljoen gaat bieden voor Giménez is hij gewoon weg.

Dat is 75 miljoen en daar kunnen wij echt wel 2 goede vervangers voor halen. Nederlandse clubs zitten nou eenmaal niet aan de bovenkant van de Internationale voetbal "voedelketen".

En volgend jaar zijn Hancko en Hartman de volgende die voor 40 en 25 miljoen weggaan.

Scouting en jeugdopleiding is op orde en zo zijn we stapje bij stapje bezig om de financiele achterstand op die boeren en Amsterdammers te verkleinen, en op termijn zelfs voorbij hen te gaan.
Dit is echt zo'n dom argument. Je gaat dit jaar CL spelen. Als Gimenez in zijn resterende 4 groepsduels een aantal keren scoort en dit jaar topscorer wordt in de Eredivisie kan je hem volgend seizoen ook voor 50+ verkopen en ben je dit jaar nog verzekerd van een enorm goede spits die al gewend is aan het spel van Feyenoord. Er staat dit jaar 70 miljoen aan CL geld op het spel he.

Geertruida is een ander verhaal gezien zijn nog 2-jarige contract. Wederom meer dan de helft van je team verkopen terwijl er zo'n enorm belangrijk seizoen aankomt en het ook financieel niet meer nodig is..... dan verneuk je jezelf.
opzich misschien niet helemaal zo gek! de kans dat Geertruida weg is is denk ik boven de 80% omdat Geertruida zelf naar Leipzig wilt.
Giménez is gewoon een top speler maar niet iemand die je niet kan vervangen we weten nog niet hoe goed Ueda is maar misschien is hij wel even zo goed en misschien wel beter?
Dan kan feyenoord gewoon een 2e spits kopen en een vervanging voor Geertruida[ die feyenoord 100% al achter de hand heeft] en dan heeft feyenoord nog gewoon genoeg om een ECHTE 10 te kopen
De scouting is inderdaad op orde. Maar de jeugdopleiding twijfel ik over. Moet de jeugd wel een kans krijgen. Meestal worden ze verhuurd...
is dat wel zo? Kokcu uit onze jeugd , Hartman uit onze jeugd, Geertruida uit onze jeugd, Bijlow uit onze jeugd..zijn allemaal namen die het gewoon perfect doen/hebben gedaan. ze worden verhuurd zodat ze ergens anders ervaring op kunnen doen en dan sterker terug komen
Hartman klopt maar de rest speelt al jaren in 't eerste.
Psv zijn we volgens mij qua begroting over heen. Nu gewoon slim handelen en redeneren. Vermogen opbouwen zodat je aan de top blijft van de eredivisie. Dat doe je met slimme scouting, jeugd et cetera . Af en toe een topper halen aangevuld met academy spelers.
Even een klein kritisch puntje over Santi. Af en toe is hij nog iets te wild in zijn acties. Bijvoorbeeld vlak voor tijd in de kuip tegen 020 voor de competitie toen hij wat te gehaast tegen de keeper aanschoot. Ook tegen Roma schoot hij in de uitwedstrijd in riante positie onbesuist over, terwijl hij een hoek kon uitzoeken. Sorry, maar dit is zeker niet slecht bedoelt hé. Ik ben maar wat blij met hem.
Precies en juist op die punten kan hij zich dit seizoen nog verbeteren bij ons pm daarna voor 60 miljoen verkocht te worden
..."De Portugezen zijn nog niet concreet en hebben meerdere ijzers in het vuur "...

Dan klopt de titel dus niet ('Benfica richt zich op Gimenez')...
Gimenez is 'slechts' 1 van de namen op het lijstje...
Nou ik denk dat ftm genoeg weet ik vrees het ergste
Daar gaat het niet om ;-)
Gaat erom dat de titel niet klopt met de inhoud van het artikel...
En lijkt me waarschijnlijker dat de titel 'onhandig' gekozen is dan dat het artikel niet klopt
gewoon zeggen onder de 50 miljoen geven wij niet thuis
Ik zeg ook nergens dat het artikel niet klopt hè ;-)
Het was een reactie op eeeeeee :)
Ja wij kunnen ons ook richten op Mbappe. Schieten wij ook niks mee op.
Onder de 50 miljoen niet eens praten.
Minstens 5O miljoen excl. Bonussen en verkoop percentage van 30% !!!!
1+1 is nog steeds 2. Goh wat een verrassend nieuws dit. Opdonderen nu met je stapje opzij. Kappen met verkopen aan een club in een competitie die zeker niet sterker is. 60 miljoen vragen wat ze toch niet gaan doen. Na komend seizoen kan je veel meer voor hem vangen. Nu verkopen en het risico lopen dat je dit jaar niet bij de top 2 eindigt zou echt een ontzettend domme move zijn.
Helemaal met je eens!!
Dit is gewoon een nette manier van nee verkopen.
Ftm weet het al feyenoord raakt gimenez en Geertruida kwijt toch ftm? Zeg gewoon eerlijk word toch gewoon weer helemaal opnieuw beginnen
Ja ftm is alwetend. Jezus is er niets bij
Alsof hij die beslissing neemt...
"Nee is ook een antwoord" aldus Dennis
Ja, dit zat er wel aan te komen na de transfer van Ramos. Ze hebben Santi ook nog even van dichtbij kunnen bekijken afgelopen zondag.

Ik sluit niet uit dat we onze publiekslieveling kwijt raken de komende dagen