Primeur Bevestigd
kokcu-benfica2

VK Sportphoto | KayneKVisuals

Transfers

Benfica wil uitgaand transferrecord Feyenoord breken voor Kökçü

Van de redactie

SL Benfica wil ver gaan om Feyenoord-middenvelder Orkun Kökçü te strikken. Zoals exclusief onthuld in januari leeft de belangstelling van de Portugezen al maanden; nu wil de ploeg van hoofdtrainer Roger Schmidt doorpakken.

De Portugees landskampioen weet dat het momenteel op pole-position staat om de Turks-international in te lijven. Er hijgen echter clubs uit de Engelse Premier League met hete adem in de nek. Eén daarvan is Liverpool, wat zich maandag verzekerde van de komst van Alexis Mac Allister. Daarmee is de renovatie op het middenveld nog niet afgerond voor The Reds.

O Glorioso is volledig overtuigd en bereid om het uitgaande transferrecord van Feyenoord te breken. Dat record dateert uit de zomer van 2022, toen Luis Sinisterra voor een recordbedrag van 25.000.000 euro van Feyenoord naar Leeds United vertrok. Met bonussen kon het bedrag oplopen tot 30.000.000.

Vanaf de hoogte van het laatstgenoemde bedrag hoopt Benfica kans te kunnen maken om Kökçü over te halen naar Portugal. Feyenoord zelf aast, met de belangstelling van de Premier League-clubs in het achterhoofd, op een bedrag van om en nabij 40.000.000 euro - afhankelijk van het kaliber club(s) wat zich meldt. Mocht het gewenste bedrag uiteindelijk lager uitpakken, eist Feyenoord een vrij hoog doorverkooppercentage.

Deze week kan het hard gaan. Benfica wacht op de beslissing van Kökçü. Als het zo ver komt, zullen de Portugezen op zeer korte termijn doorpakken om de deal rond te maken.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Volgens de Telegraaf is het bod 30+ miljoen en een vrij groot deel van de transferrechten. De deal zou binnen 24 uur beklonken worden. Afhankelijk van het doorverkooppercentage (ik denk dan zelf aan 20%-25%), is dat wel aardig dan. Stel dat Benfica hem over een seizoen kan slijten voor 80-100 miljoen, dan heb je als Feyenoord zijnde tussen de 45-55 miljoen euro te pakken.
FR 12 citeert een Pedro Almeida, deze noemt de bedragen.Geen idee of het klopt, maar als het klopt is het een belediging
Lees net dat het bod 25 miljoen voor 75 % van de transfer rechten zou zijn. Echt een belediging gezien de bedragen die ze zelf ontvangen. Zou ze direct wegsturen met de mededeling dat ze niet terug hoeven te komen tenzij ze serieus willen onderhandelen
FR 12 citeert een Pedro Almeida, deze noemt de bedragen.Geen idee of het klopt, maar als het klopt is het een belediging
Wat moet Benfica betalen? Geld, heel veel geld. Lees dit eens ... > https://www.ad.nl/transfer-talk/transferkampioen-benfica-ook-ajax-komt-niet-in-de-buurt-van-deze-krankzinnige-verkoopcijfers~ae6491fb/
Weinig nieuws dit artikel. Zoals ik vorigd week al ergens aangaf, heeft Benfica zich vorige week gemeld bij Feijenoord. Er is een vraagprijs neergelegd bij de Portugezen. Geen idee wat deze is. Mijn.bronnen bevinden zich op ander gebied. Benfica heeft as we speak nog niet gereageerd.

Ps. Szymanski is vlgd seizoen 100% speler bij Feijenoord. Dit heb ik uit eerste hand.
Daarnaast is men binnen én buiten Feijenoord aan t uitzoeken of de Pool ook definitief vastgelegd kan worden. € 8 miljoen is de afkoopsom nogmaals. Geen 10.
Ik denk dat deze evt transfersom wordt afgedekt met geld van een uitgaande transfer (Geertruida, Kökcü, Hancko). Maar dit laatste heb ik via via en kan ik niet binnen Feijenoord bevestigd krijgen. Jij wel, FTM?
Oja er word door 80 journalisten keer op keer gezegd dat het om een afkoopsom van 10 mil gaat.
Maar een willekeurige reageerder komt met 8 'volgens ingewijde bronnen'.

Je snapt dat ik nu heel je bericht niet meer serieus neem natuurlijk
30 is echt zeer teleurstellend
De best betaalde speler, Guedes, verdient daar 5.85 miljoen. Daarna 3 spelers tussen de 3.4 en 4.0 miljoen euro en 3 spelers boven de 2 miljoen.

Benfica is natuurlijk lang een stap hogerop geweest (3 kwartfinales CL de laatste 7 jaar) maar hier zou Feyenoord zeker een jaartje mee moeten kunnen concurreren voor Orkun.

Geloof niet dat Feyenoord zaken gaat doen met Benfica tenzij er echt een zieke deal uitgesleept kan worden.
FTM je was net zo lekker bezig, maar nu kom je weer met die onzin bedragen aanzetten. Volgens mij word je hier wederom door je bronnen in het bos gestuurd. De bedragen kloppen voor geen meter grote vriend.
Okee, kan. Maar kon dan met wat wel kloppend is😂 anders kan iedereen geen schreeuwen
Maar wil Kokcu zo graag naar Benfica? Gewoon echt oprecht geïnteresseerd waarom Feyenoord zich gaat schikken naar de wensen van Benfica? Of hebben ze geen vertrouwen dat de Premier League clubs concreet gaan worden of hoger gaan bieden?
Benfica wil eerst kokcühet hoofd op hol brengen zodat hij alleen maar naar bendica wil, daarna gaan ze waarschijnlijk een bieding doen
Precies dit. Zou echt een doodsteek voor Feyenoord zijn. En een dikke 2-0 voor Benfica.
Komen ze volgend seizoen Gimenez ophalen met wederom een belachelijk laag bod.
Geen wonder dat ze Amsterdam en Eindhoven overslaan zolang wij on als Calimero zouden gedragen en beter spelers wegdoen voor de mindere spelers die ze daar hebben.
Lekker wachten op Engelse clubs. Telefoon had ik na Aursnes al niet meer opgenomen van die koopjesjagers.
Sorry ik like de post van Kanon waar ik eigenlijk op wil reageren. Je toon is te gehaast, wat weet je dan beter?
Ik denk dat jij je eens volledig weg zou moeten houden van dingen die je niet weet. Ik ben ervan overtuigd dat "Dennis", zoals jij hem noemt, nooit maar dan ook nooit bedragen met jou communiceert.

Dat er een Benfica geluidje naar je toe komt om je te manipuleren geloof ik dan weer wel.
Help mij even, was vroeger ook al geen kij in het spel 'zoek de verschillen' dus kan het mis hebben. Maar wat is het verschil tussen de berichtgeving van nu en de vorige berichtgeving over Kokcu / Benfica?
Ik was er een kei in.

Maar de laatste zin, dat ze deze week al de gesprekken willen afronden
Je zou moeten overwegen de Portugese clubs niet sterker te maken met het oog op de coefficienten polonaise. Mooiste zou zijn om het contract open te breken en hem nog een jaar te behouden. Dan kan hij zich laten zien op CL niveau.
Zolang die portugese clubs meer geld uit TV contracten krijgt, en wij in nederland gewoon de hoertjes van disney zijn zal in die verhouding weinig veranderen.
Unearthing Diamonds: Feyenoord's Youth Revolution and the Quest for Glory- https://youtube.com/watch?v=zvjKSEhir08. Dit is het begin van iets heel erg moois als we dit huidig beleid kunnen doorzetten.
Zolang het goed voor ons is en voor Orkun maakt het mij niet veel uit waar hij heen gaat. Ik denk dat Feyenoord het ook wel fijn vind mocht dit snel rondkomen. Dan kunnen wij ook vol voor onze toptargets gaan.

@ftm denk jij dat naast Kökcu nog 1 speler weggaat en zo ja wie dan?

Voor de rest zou ik het wel leuk vinden om te weten welke bonussen wij al behaald hebben op Aursnes, sini, malacia en senesi. Misschien een idee om dat te bespreken in een van je volgende video’s.

Goed bezig!
Een snelle deal met Benfica zou ook wel weer goed kunnen uitpakken. Tenminste als je naast een transfer van (hopelijk iets meer dan) 30 miljoen een flink doorverkooppercentage hebt en nog een miljoen of 5 kunt vangen met min of meer gegarandeerde bonussen zoals het bereiken van CL voetbal door Benfica. Voordeel van een snelle verkoop is dat je snel de markt op kunt voor een vervanger. Ik zou heel graag Vetlesen zien komen en het zou vervelend zijn als Ajax zometeen Knutsen als nieuwe trainer heeft en dat die Vetlesen wegkaapt.
Precies mensen doen altijd zo spastisch en worden gelijk helemaal gek, was vorig jaar ook zo. 30+ zou helemaal niet gek zijn voor een middenvelder met nog twee jaar contract, zeker niet als je dan gelijk kunt handelen. Feyenoord kun nu eenmaal niet lekker lang wachten want er moet snel geld binnenkomen zodat ze zelf ook toe kunnen slaan bij hun nr1 targets.
Je leest toch wat PSV voor Sangare vraagt , die lijkt mij niet beter.
Denk dat rond de 40, en hopelijk door meer geïnteresseerde clubs iets hoger, heel mooi zou zijn.
ging de vetlesen niet naar brugge lijkt mij eerder dat psv met bosz een coach halen die ons kopzorgen gaat bezorgen iets zegt mij dat dennis misbruik van de interesse van die engelsen gaat maken om de prijs op te drijven ben vooral benieuw wie er als vervanging komt als dat al het geval is zou zelf beste wel een ervaren man op dit plek willen zien die indirect ook die band overneemt alleen de naam die ik graag zie komen zou bij veel oudere kameraden wat gevoelig liggen ivm een vroegere transfer
Ik heb er alle vertrouwen in dat Te Kloese er een goede deal uithaalt. Wat betreft vervanging zou Brugge al een mondeling akkoord hebben met Vetlesen. Het laatste Nieuws (toch een groot medium) beweert dat Feyenoord ook een akkoord heeft, maar Krabbendam ontkent dat. Lijkt me in ieder geval nog niet zeker dat die naar Brugge gaat. Ervaring in de zin van aantal gespeelde wedstrijden op het hoogste niveau en leiderschapscapaciteiten lijken me ook belangrijk voor een vervanger. Dat hoeft niet altijd in leeftijd te zitten: zie bijvoorbeeld Kokcu en Hancko. Ook Vetlesen heeft volgens mij al vrij veel wedstrijden in de benen. Chavez die ook wel wordt genoemd is een ervaren speler en een linkspoot, maar zal moeten wennen in Europa. Wat betreft eerder genoemde Nederlanders lijkt me Jerdy Schouten ook interessant, maar die scoort amper. Van oud Ajacieden mogen Frenkie de Jong en Ziyech van mij wel komen, maar dat lijkt me niet realistisch;-)
hahaha ik zat niet aan een oude ajacied te denken ik dacht aan gini volgens mij willen die italianen hem wel kwijt
zou toch lekker zijn een soort Kuyt scenario maarja dan zit je weer met het feit dat die jongen al wat ouder is en niet de toekomst heeft die veel mensen willen zien mischien maarja je moet ook ervaring hebben en waarom hij terug op het nest en technische gezien weer een jongen van varkenoord
Kuyt was nog wel topfit terwijl Wijnaldum al jaren aan het kwakkelen is. In die paar keer dat ik hem de afgelopen maanden heb zien spelen was hij ronduit zwak. Ik ben het met je eens dat elk elftal een aantal spelers met ervaring nodig heeft, die maken de talenten ook beter, maar dan zie ik liever spelers uit de categorie 24-29 jaar komen zoals Ajax dat toen met Tadic en Blind heeft gedaan. bijvoorbeeld een Jerdy Schouten die jarenlang ervaring in de Serie A heeft opgedaan. Volgens mij zijn er ook erg weinig dertigers die mee kunnen komen in de dynamische speelstijl van Slot.
goed punt schouten zou je denk ik wel kunnen lokken van he wil je geen cl spelen en weer in de kijker van oranje ipv serie a
het probleem is met een "snelle verkoop" is dat je dit geld gewoon de komende twee jaar niet ziet, je krijgt 5-10 miljoen en de rest wordt over jaren verspreid, helemaal met bonussen. Dat jullie kokcu graag zien vertrekken snap ik, maar dat betekend niet dat de club daaronder hoeft te lijden.
Geen Feyenoorder zal Kokcu graag zien vertrekken. Wat mij betreft blijft hij nog een jaar. Hij heeft een doorlopend contract. Maar die kans lijkt klein. Op zich heb ik ook liever dat hij naar een Engelse topclub gaat die meer geld biedt dan Benfica zolang dat niet pas ver in juli of augustus gebeurt. Ik zou als ik hem was ook kiezen voor de PL of Bundesliga. Punt wat ik maak is dat een deal met Benfica niet ongunstig hoeft te zijn. Betalingen gebeuren altijd in termijnen. Ook als een Engelse club met een zak geld komt. Stel Benfica biedt uiteindelijk 8 miljoen minder dan een Engelse topclub. Maar je vangt binnen 2 jaar wel weer weer 5 miljoen aan makkelijk haalbare bonussen en hebt nog het vooruitzicht op bijvoorbeeld 20-25 procent van een doorverkooppercentage. Dan hoeft het niet ongunstig uit te pakken. Kokcu is pas 22. Als hij daar basisspeler wordt lijkt doorverkoop binnen 2-3 jaar logisch.
Zeker 50M waard of meer. Ga hoog in de boom zitten voor een jonge bepalende creatieve speler die al,zo belangrijk is voor een team .
Eerst roepen dat ze verbaasd zijn hoe goedkoop ze Aursnes hebben gekocht en nu weer met een Aldi portemonnee aankomen, vanaf 40 miljoen gaan we pas praten.
ja of fucking lang over die transfer doen
simpel snel wezen anders zijn die engelsen je voor en die hebben geen portemonnees maar weekendtassen maarja wie weet kun ze nog een soort boetebedrag voor die ongelofelijke steal van aursnes in dat contract zetten soort van 50 waarvan 45 voor orkun en de resterende 5 voor Fredrik
Veeelllll meer vragen, laten we letterlijk Ajax bedragen aanhouden
@FTM Zijn er nog vorderingen in de eventuele deals voor Pepi, Nakamura, Vetlesen of Bergvall?
Benfica zou echt een slechte stap voor hem zijn.
Laten we vooral de dingen lopen zoals ze lopen. Allereerst stoppen met Dennis te Kloese Don Dennis of -Corleone te noemen. Daarmee doe je deze man tekort. Te Kloese doet meer dan uitstekend en loyaal zijn werk, een goed netwerk is niet op voorhand mafioos of zo. Wij weten ook niet welke lijnen of timing er lopen en dat weet Dennis en zijn team heus wel. Voor een paar miljoen meer wachten en de juiste vervanger mislopen is penny wise, pound stupid. Gaat helemaal goed komen, voor Orkun Kukcü in zijn verdiende keuze, zijn opvolger die al klaarstaat, Feyenoord zelf en wij als hard core aanhang.
En laten we vooral 1908.nl ontzien in al het mogelijke dat zij doen om het huidige en komende silly season realistisch naar ons over te brengen. Daarnaast: Feyenoord is kampioen en wát een stappen zijn en worden er dit jaar gezet.
Je neemt de bijnamen van te Kloese veel te serieus joh… en je interpretatie van die bijnaam is ook verkeerd.
Is niets negatiefs aan maar is ontstaan vanuit het niet onder de indruk zijn van degene die tegenover hem zit. Doet ie tot nog toe geweldig dus zal bij een Kökçü transfer niet anders zijn.
Vroeger hadden we Don Leo. Die vonden wij ook een baas.
Denk niet dat deze club en competitie een verbetering voor de speler zelf is.
Lijkt me dat dat record sowieso verbroken gaat worden waar hij ook heen gaat...
Ik snap niet waarom Feyenoord de vraagprijs laat afhangen van de club die zich meldt. De transfermarkt is nog niet eens open, dus ga gewoon lekker hoog in de boom zitten en vanuit daar bekijken hoe je de opbrengst kan maximaliseren. Er zijn geen 10 middenvelder met de kwaliteiten van Kokcu beschikbaar op de markt.
Zal wel rond €30 mio ex bonussen zijn. Plus doorverkooppercentage waarbij - als alles volgens plan verloopt - Feyenoord een bedrag van €40 mio overhoudt.
Mensen praten hier over 40 miljoen alsof het om 10 miljoen gaat. Jarenlang was het record 18 miljoen. Is Sinisterra overheen gegaan, verder niemand. Als je nu rond de 40 kan krijgen met een mooi doorverkoop clausule + bonussen dan zou dat prachtig wezen. Voor de club maar ook voor onze aanvoerder Kökçü.
Helemaal eens. Pas als we ook in CL een goed seizoen hebben stijgen de prijzen.
Dat ga je niet krijgen schat ik. Een bedrag van €40 mio na bonussen en doorverkoop lijkt me reëler.
Ja of 40 maar dan zonder bonussen en doorverkoop. Maar iig met ons verleden zou dat toch prachtig zijn? Het is aan Gimenez om daar dan weer overheen te gaan.
In het artikel staat dat Benfica dus lang geen 40 miljoen gaat bieden. Ze hopen op niet veel meer dan 30 miljoen. Gezien het bedrag dat Gakpo heeft gekost en wat waarschijnlijk voor Alvarez wordt geboden is dat aan de lage kant. Zo te lezen zullen ze het gat tussen vraagprijs en aanbod in ieder geval moeten overbruggen met een doorverkooppercentage en mogelijk bonussen om kans te maken bij Feyenoord.
Ik denk dat ook Feyenoord gebaat is bij een snelle verkoop... ook de oefenpot is er niet voor niets...
Record voor Benfica is ruim 44 miljoen, voor Fernandez, dus dit gaat de goede kant op.
Je leest het niet goed.

Uitgaand transferrecord. Voor Feyenoord dus.
35 miljoen en paar miljoen aan bonussen zOals kampioen bonus en cl bonus.
25 procent door verkoop
Stel zij verkopen kokcu voor 70 miljoen
35 miljoen gedeeld door 4 is 9 miljoen zit je ook met de bonussen aan 49 miljoen
Maar arsenaal is toch ook met hem ij gesprek
@FTM Heb je vanavond tijd voor een space, genoeg nieuws om te bespreken!
Pff die reactie hier.. maak jullie nou niet druk. Don te Kloese zal heus wel een topbedrag gaan vragen voor Orkun
Net als voor Aursnes, bedoel je?

14 miljoen

.................
Ik meen dat het 17 miljoen was maar kan het mis hebben. Je kan toch moeilijk Feyenoord qua aanzien en status vorig seizoen vergelijken met nu? CL en kampioen vs Finale Conference?
Als we dit jaar weer kampioen worden dan gaan waardes weer omhoog, zo werkt het gewoon
Inclusief bonussen ja.

Aursnes is gewoon voor veeel te weinig verkocht. Ook met de status van vorig jaar.

Eem fooi was het voor zo'n speler.
Opzouten met dat Benfica.
Voor-een-duppie-op-de-1e-rij-club.
Afgaande op de titel. Al willen ze dat niet, als ze kans willen maken moeten ze. Dat zal ook Kökcü zelf begrijpen.
Alles onder de 40 mil is schandalig. Zeker als meerdere PL clubs Kokcu willen.
Ja en dat is dus voorlopig de vraag. Leuk dat die op lijstjes staat, maar als niemand van die clubs doorpakt wat moet je dan ? Als je nu snel handelt komt het bedrag misschien wat miljoentjes lager uit als bijvoorbeeld een PL club, maar kan je wel zelf snel de markt op en de spelers binnen halen die bovenaan je scoutingslijsten staan. Gaan we wachten of er mogelijk een club komt, zijn dalijk al die spelers al weg en eindig je met de nummer 4 of 5 van je scoutingslijsr. Wat is dan wijsheid?
Dan moet je Kokcu behouden.

Volgend jaar bij de 1e 2 eindigen is cruciaal.
Dat doe je alleen als hij zou bijtekenen. Maar je wilt ook geen Jorgensen scenario. Al is dat niet voor de handliggend. Een minder jaar kost ook geld.
Als hij niet gaat dit jaar, is de CL een perfecte etalage voor Feyenoord en zullen de waardes ook stijgen van alle spelers. Volgend jaar 1e of 2e worden is weer CL spelen het jaar erop en miljoenen aan inkomsten. Volgend jaar gaan er 100% veel meer spelers weg dan dit jaar. Ook voor Feyenoord goed om nog 1 jaar door te gaan met deze spelers. Santi, Orkun, Mats, Luts en David zullen ongetwijfeld in waarde stijgen en het jaar erop voor veel meer verkocht kunnen worden. Het is niet zo heel slecht als Orkun nog 1 jaar blijft.
Maar welke Engelse club dan?
Als je kijkt naar de grotere clubs, waar Kokcu heen zou willen;

Arsenal heeft geen interesse
Tottenham is afgehaakt
United gaat voor Mount
City en Chelsea zijn voorzien en mikken sowieso een klasse hoger


Dan blijf in principe Liverpool misschien over en moet je hopen dat zij doorpakken.
Hoe weet je dat Arsenal geen interesse meer heeft?
O.a. Ftm hier die schreef dat Arsenal nooit geen interesse heeft gehad
Te weinig dus. Als ze hun eigen inkomende record breken is het goed
Tja. Of dat een goede deal voor Feyenoord is ligt eraan met hoeveel het uitgaande record wordt verbroken, wat de premies en het doorverkooppercentage zal zijn en of de PL clubs toch nog komen met het grote geld. Als je bijvoorbeeld op 30 miljoen zit met 5 miljoen bonussen en een mooi doorverkooppercentage van 20 procent ofzo, dan kan het interessant zijn. Ik kan niet in het hoofd van Kokcu kijken, maar hoewel Benfica een hele grote club is, speel je wel veel wedstrijden in onooglijke RKC-achtige stadionnetjes. Als ik hem was zou ik toch liever bij Arsenal, Dortmund of zelfs Brighton spelen (als de Zerbi blijft) waar je elke week aan de bak kan tegen een sterke tegenstander in kolkende stadions. Anders kan hij net zo goed nog een seizoen bij Feyenoord blijven en in een vertrouwde omgeving proberen zich te bewijzen in de CL.
Ik kan je alvast helpen, 50 miljoen gaan we echt niet krijgen.
Benfica ziet ons als een koopjes huis. Prijs moet echt omhoog. Ze lachen daar al voor onze te lage transfersom voor Aursnes!
Onzin. We hebben 450k voor Aursnes betaald. Dan is 13 miljoen gewoon prima.
Aursnes is voor Benfica de dragende kracht op het middenveld. Dan is het echt een fooitje geweest.
Echt onzin. Het was voor ons ook een schijntje. 25 miljoen had je nooit gekregen.
Ben het met Willemvh helemaal eens hij heeft nog een contract gewoon bieden vanaf 40 mil en afwachten wat er in england gaat gebeuren. Of tewel geduld is een schone zaak
Ze mogen wel met iets beters komen. Hebben Aursnes al voor een prikkie gekregen. 40mil minimaal
Minstens 45 miljoen, als Simons 50 moet kosten en Benfica net zijn voorganger voor 120 miljoen heeft verkocht zou dat mogelijk moeten zijn
Minimaal 35 miljoen plus 10 procent doorverkoop. Als ze weer cl halen in het nieuwe seizoen dan nog een paar miljoen als bonus. Zoiets lijkt me wel wat.....
Is er wat bekend over hoe Orrie tegen deze stap aankijkt ? @ftm
Er zijn meerdere goede opties voor Kokcu, dus laat clubs maar tegen elkaar bieden!
Bonussen Sinisterra zijn er helaas niet want Leeds degradeerde.
30 mjn en 25% doorverkoop of 40 ineens.

Maar goed heb wel vertrouwen in Te Kloese.
Dan wel over het hele bedrag, niet over het bedrag boven de aankoopsom
@FTM ik vroeg dit zojuist al bij een ander artikel maar hier is t on topic:
Verwacht je dat Feyenoord Kokcu vroeg in de window wil verkopen zodat ze nog op tijd zijn voor de droomkandidaat opvolger?
Anders zou je met al die interesse toch wel een hogere transfersom moeten kunnen uitonderhandelen?
Als iedereen doorzet, kan het deze week al rondkomen
Jammer denk dat iedereen toch wel boven de 40 had gehoopt. Is Chavez nog een optie? Of heeft Vetlesen de voorkeur?
Ben benieuwd! Vooral ook naar de randvoorwaarden waar je het over had!
Verwacht je dat ze na deze verkoop voor andere dragende spelers wel hoog in de boom gaan zitten? De noodzaak om te verkopen is dan wel weg toch?
25m voor 85% transfer rechten?....
Vanaf de hoogte van het laatstgenoemde bedrag 30m in vorige alinea) hoopt Benfica kans te kunnen maken om Kökçü over te halen naar Portugal.
Lijkt me veel te weinig. Dan moeten ze m voor 100 mjn verkopen om aan de 40 mjn te raken…. Bovendien loop je risico. Dan gewoon 40 ineens.
Toch wel *** hoor. Een random middenvelder van Sporting (ik chargeer) voor 60mio naar PSG en koning Kokcu maar de helft. PL moet gauw aankloppen met die 40-45mio, dan kunnen we de volgende stappen zetten!
Voor jou random, voor de voetbal kenners in de pl en ligue1 bekender dan kokcü. Welkom in de echte voetbal wereld.
Oh ja want jij bent natuurlijk de kenner hè ************ c l o w n.😂 jij kraamt alleen maar onzin uit en weet nergens van totale idioot.
Je kan alleen maar die stappen zetten door voor veel te verkopen. Met kokcu ga je die richting op en is weer een signaal dat smaakmakers niet onder de 30 te koop zijn. Voor nu is onze hoogste verkoop maar 25 mil
Kokcu ervaring in eredivisie. Geen ervaring CL. En hoeveel interlands heeft hij in de basis gestaan bij Turkije? Voor Feyenoord geweldig, maar internationaal nog geen bekendheid. 40 miljoen mooi bedrag.
Kom op Feyenoord 50/60 miljoen en anders de groeten!
  • 1
  • 2