Bijlow

VK Sportphoto

Nieuws

Bijlow: 'Een keertje de nul houden zou wel eens lekker zijn'

TwanR

Feyenoord heeft een tumultueus duel tegen Vitesse winnend af weten te sluiten.  De nummer twee van de Eredivisie won met 1-2 en heeft hiermee zijn positie verstevigd na puntenverlies van concurrenten FC Twente en AZ. Na afloop van de gewonnen wedstrijd in de Gelredome verscheen Justin Bijlow voor de camera bij ESPN.

Bijlow was aan het einde van de eerste helft belangrijk met een goede redding. "Dat is een reflex, daar denk je niet bij na", zegt de 8-voudig international. "Ik probeer het team te helpen waar nodig is", aldus de doelman. Hij was schuldbewust over zijn optreden vorige week: "Vorige week was geen goede wedstrijd van mij, dus het is juist lekker om nu belangrijk te zijn voor het team en de overwinning binnen te halen." 

Op de vraag of Bijlow daar deze week anders door heeft getraind, antwoordde Bijlow: "Ik kijk wat er fout is gegaan en dan blijf ik gewoon hetzelfde doen: keihard blijven trainen. Na één fout hoef je niet gelijk helemaal andere dingen te gaan doen en ik blijf samen met de keeperstrainer en de andere keepers hard werken."

Over de staking en de supporters die het veld op kwamen zei Bijlow het volgende: "Ik zag ze al verzamelen en het veld op lopen. Het is niet goed wat er gebeurd is en het is jammer dat het spel weer onderbroken wordt voor 15 minuten. Gelukkig hebben we na de onderbreking geen gekke dingen gedaan en de wedstrijd gewoon over de streep getrokken. Dat is het belangrijkste. Maar de wedstrijd een keertje eerder beslissen of de nul houden, dat zou ook wel eens lekker zijn."

Delen

Reacties

Hou de nul deze week maar twee keer dan komt het wel goed.
Die tegengoal hè .. moet Bijlow niet gewoon rechtop blijven staan ?
Dan tikt ie em toch zo over ? Die gozer schiet em hard in maar ik denk dat als Bijlow overeind blijft en niet soort inzakt dat hij hem dan wel over kan tikken.
Tja altijd makkelijk achteraf praten wat een keeper bij een tegengoal had moeten doen.