bijlow-sinisterra

VK Sportphoto

Nieuws

Bijlow: "Het is leuk om hun weer te zien"

Van de redactie

Feyenoord - SC Cambuur is een belangrijk duel voor Feyenoord. Bij winst kunnen de Rotterdammers op gelijke punten komen met koploper PSV, waarna het aanstaande zondag in eigen huis opneemt tegen stadsgenoot Excelsior. Doelman Justin Bijlow blikt met Feyenoord Media alvast vooruit op de twee duels van de komende dagen. Zondag staat het thuisduel in De Kuip tegen Excelsior in teken van het Sophia Kinderziekenhuis en komen Marcos Senesi en Luis Sinisterra afscheid nemen van het Legioen.

"Het zijn wedstrijden die gewonnen moeten worden, zeker in eigen Kuip. We gaan ons goed voorbereiden wat we altijd doen en ja, dan moeten we gewoon die punten pakken. Elke wedstrijd is een wedstrijd op zich. We gaan volle bak voor de winst," begint de 24-jarige keeper. 

Marcos Senesi en Luis Sinisterra komen zondag afscheid nemen in De Kuip. "Het is altijd leuk hun weer te zien. Ik heb een goede band met ze. Ze doen het goed in de Premier League, wat niet de makkelijkste competitie is natuurlijk." Op de vraag of hij hun mist glimlacht hij. "Dat is de voetballerij hè, mensen komen en mensen gaan. Missen is een groot woord, maar ik ben wel blij hun weer te zien."

Zondag is ook een speciale wedstrijd vanwege het Sophia Kinderziekenhuis. "Het is natuurlijk heel goed dat Feyenoord een samenwerking heeft met het Sophia Kinderziekenhuis en dat er zo veel kinderen naar het stadion kunnen gaan om hun gedachtes even te verzetten en om ons te komen supporten, we gaan er een mooie middag van maken. Ik vind het verschrikkelijk wat sommige kinderen moeten doormaken."

Delen

Reacties

Nog geen reacties